Vaše zkušenosti se sporťákem, který u Vás obstál na 1?

nikinka12
23. kvě 2015

Ahoj maminky,
plánujeme pořídit sporťák. Chtěli bychom nový, a nebo velice zachovalý a ještě v záruce od někoho. Bohužel, já se v tom všem tolik nevyznám, je jich tolik, a každá značka napíše ke svému kočárku jen samé výhody. Samozřejmě, že sem koukala i na různá fora, jelikož se o tom stále mluví, ale nejlepší bude, když se zeptám přímo Vás.
Takže bych ráda věděla, který sporťák nejvíce vyhovoval Vám? Bohužel nejsem jedna z matek co chtějí do kočárku investovat 20 000. Takže bych chtěla nějaký pěkný, kvalitní kočárek, za slušnou cenu.
Koukali jsme už s přítelem na kočárek Britax B-agile (trojkolka) nebo Britax b-motion (také trojkolka) jaký je mezi nimi rozdíl? Máte některá zkušenost s tímhle kočárkem? Když bych dokoupila nějaké příslušenství, vyšlo by to na necelých 6 000, což si myslím, že je cena slušná. Ovšem zase nechci kupovat něco levného, nekvalitního.

Děkuji moc za vaše rady, zkušenosti a tipy 🙂 🙂
Niki

ducik
23. kvě 2015

@nikinka12 nejprodávanější je Valco snap, dělají 3kolku i 4kolku. Britax je taky dobrý sportak.

nikinka12
autor
23. kvě 2015

@ducik Děkuju, jdu ho omrknout 🙂

ducik
23. kvě 2015

Záleží, co od toho chceš a kde budeš jezdit. Jestli má být hlavně skladny a lehký, nebo potřebuješ zvládat terén.

nikinka12
autor
23. kvě 2015

@ducik No bydlíme v Jablonci nad Nisou, kde je převážně terén. Chodíme hodně na procházky, a i ve městě jsou spíš dlažební kostky, než příjemná silnice.

sonja01
23. kvě 2015

Mám Britax B-motion 4-kolku a jsem moc spokojená, lehký, snadno ovladatelný, prostorný pro dítě, není problém terén ani město. Syn má 12kg a pro mě není problém vynést ho v kočárku pár schodů, což předtím nepřipadalo v úvahu.

jika10
23. kvě 2015

Já jsem byla hrozně spokojená s baby jogger city mini, máme 4 kolový a dělají i trojkolku. Bydlíme v Praze, takže dlažební kostky prakticky všude a dělali jsme i prochajdy v přírodě.

nikinka12
autor
23. kvě 2015

@sonja01 Tak to jsem ráda, konečně vidím názor, od někoho kdo ho využívá 🙂 Ted tedy ještě koukam na kočárek jogger city mini, co mi poslala paní @jika10 a ten vypadá taky velmi slušně. Tak ještě pořeším s přítelem, a moc děkuju za tipy 🙂

sonik22
23. kvě 2015

Ahoj, taky se mi líbí tyto kočárky, ale nevím, a nevykoukala jsem, zda se dá polohovat i opěrka nožiček? díky

desencanto
23. kvě 2015

Baby design walker měl i prostor na odkládání jídla a pití.. Což jsem uvítala protože děti pořád něco bašti a jídlo je mnohdy umlci na chvilku.. Dalo se to hezky utrit a nemusela jsem kočárek furt drhnout. Koupila jsem ho dvakrát za sebou po odcizení

evab.
24. kvě 2015

Taky mam babyjogger citi mini 4 a super super super. Nenašla jsem na něm zatim jedinou vadu. Snad jen to, že madlo před dítě se musí dokoupit zvlášť. Ale jinak je velice skladný, , prostorný, jede skoro sám, zvládne i lehčí terén, veliká bouda. Vlastně ještě to, že nemá polohování nohou mi trochu vadí, ale bez toho se dá vydržet.

rencatupa
24. kvě 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

@sonja01 V popisu výrobce píše, že Britax B-Motion váží zhruba 10 kg, tak dohromady se už celkem pronese, co? Můžu se ještě zeptat, jak je syn starý? Naživo si to nedovedu představit....
Mně se totiž tento kočárek docela líbil, ale v jiné diskuzi ho ženy celkem zkritizovali, že do terénu není moc vhodný. A já potřebuji právě do přírody, aby byl lehký a snadno ovladatelný. Tak teď nevím...

ondy13
24. kvě 2015

My mame Chicco a jsme spokojeni.

sonja01
25. kvě 2015

@rencatupa jj, asi 10kg, syn má ted něco kolem 13kg - má 14měsíců. Ale musím říct, že je to pořád lehčí než můj původní sporťák od kombinace DorJan Danny Sport, který i se synem vážil cca 38kg. Co vím, dají se k němu koupit terénní kola. Zvládne nerovnou polní cestu, jeli jsme s ním do kopce po štěrku a kamení, po hrbolaté trávě..

nikinka12
autor
25. kvě 2015

@sonja01 :D my právě taky máme DorJan danny sport, a ted ten sporták je takhle na všechno na nic. Proto chceme pořizovat novy. 🙂

janazacekova
27. kvě 2015

Tiez si pamatam kolko som zvazovala vyber a kupu...nakoniec sme vybrali PegPerego book classico a som velmi spokojna. Kocar sa dobre ovlada, je priestranny pre dieta, krasne sa da sklopit,takze dietko sa pohodlne vyspi. Vyhodou je strecha, kt. ide sklopit dost dopredu a ocenujem velky priestor pod kocikom, ktory toho vela znesie. Kupovali sme za 7600,-