Velikost lůžka a vlastnosti kočárku Concord Fusion?
Ahoj holky,
má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???
Díky
@wolfskinka však ty máš,nie?
mne povedal ten p. Šiller,čo je v PD na predajni,že mi zoženie aj čierne ak chcem....tak sa skús informovať,možno ti povie.....lebo na nete núkajú len so stirebornými diskami. 🙂
@kvetinkatn ani my nehovor,,nikdy viac do tn,...to je nadlho,čo mi tam s ním dorobili ☹
@renisco šikula ja z teba umrem 🙂 a to je tá látka čo si objednávala? ja som si neviem prečo myslela, že to bude neoprén. takže splnila očakávania? vyzerá to fajn, pekne si to zladila 🙂 ja som síce za ten neoprén veď vieš ale klobúk dolu pred tebou fakt super, môžeš ich začať šiť za menej peňazí ako tá pani v CZ a budeš milionárka? máš tam aj to okienko?
@kvetinkatn s těma látkama to je horší 😀 jsem objednala dva druhy - jeden na horní díl, druhý jako podšívku. ale ten na horní díl byl vhodný tak maximálně na svařování - látka strašně tlustá, neohebná a stroj by mi to ani nepřešil. tak jsem to ušila jen z té podšívkoviny. no ale nechala jsem si poslat vzorník a včera jsem objednala látku podle vzorníku (ta by se mi na tu boudu hodila víc, ale už na to kašlu) a z té budu šít ten gesslein.
a šít je v žádném případě nebudu - takové nervy teda nemám.
okýnko tam mám, ale jiné. na "originálu" je oblouček s igelitem a síťkou, a já, jelikož jsem síťku neměla, tak jsem tam dala jen igelit a mám přes to látku na odkrytí... (na té fotce nahoře to růžové). ale není tam našitý ještě ani suchý zip, se mi do toho už zas nechce 😀 😀 😀 došiju to jindy...
@kvetinkatn měla jsem v úmyslu ušít tu boudu úplně jinak, ale netroufla jsem si a taky na pokusy té látky bylo málo

nafukvacie kolieska na concord .. neviete mi poradit kde by sa dali zohnat ? dik