Velikost lůžka a vlastnosti kočárku Concord Fusion?

Ahoj holky,

má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???

Díky
mmacko
20. led 2012
@strihalka na neu nejde, ale vobec to nie je nestabilne, ver mi 😉
strihalka
20. led 2012
@mmacko takze az tam bude malicka lezet tak se to zlepsi?
mmacko
20. led 2012
@strihalka nemusis sa bat, je to uplne v pohode, pri jazde sa to vobec nekolise, ale ako hovorim, ja som moju praveze tak musela hojdat aby zaspinkala 😉
manila421
22. led 2012
Ahojte, dnes mi jedna maminka napisala na concord ze: ___tie plastove kolesa,po tychto posypanych chodnikom tymi kamienkami chodit s concordom,to je za trest!IKocik drahy ale znie ako karicka za 5korun.Ja by som si isto vybrala s nafukovacimi kolesami. ---

Aku mate skusenost? Uz nic nenarobim, kocik objednany, ale som to tu necitala,ze by bol tento problem.
karmelka77
22. led 2012
@manila421 nie je to za trest, je to v pohode, akurat sa kamienky zapichnu do kolesa, ale myslim ze vsetky kociky vydavaju zvuky🙂)) concord je naj kocik podla mna mam sice iba sportovy ale pri druhom dietati urcite iny nechcem🙂))
manila421
22. led 2012
@karmelka77 Dakujem tiez si myslim ze budem spokojna. 😉
tanija133
22. led 2012
@manila421 Ja som tiez spokojna, neviem s cim dotycna jazdi, ale concord je naozaj super...Ja tak kamienky skoro ziadne nemam...ani nafuk.kolesa mi nikdy nechybali..... 😉
renisco
23. led 2012
@strihalka bohužel, vanička se kýve takto normálně. na fusioně ne, tam se vanička zapře za konstrukci podnožky, tady na neu nemá za co se opřít....
mmacko
23. led 2012
@manila421 moja, na kazdom kociku sa trosku zaryvaju kamienky do kolies. Nafukovacie su mozno trosku maksie, ale zas tie kamienky by ti mohli spravit defekt...takze radsej nemat defekt 😉
Urcite budes spokojna, Ty to mas super, ked uz bude maly vacsi, tak sa ti dlho zmesti do vanicky, lebo nebudes mat fusak a od oktobra zas fusak budes mat ked bude v sportiaku, takze maximalne budes menej spokojna tie cca 2 mesiace ked ti koncom leta pojde do sportaku, ze tam bude strateny.

...baby, ja som tak spokojna, ze som to tak vymyslela s tou neo sedackou na mojom fusione...malu tam mam uz par dni, lebo do vanicky sa uz nezmestila (doki vravela ked ju merala, ze za mesiac narastla 5 centi)...je to super, mam ju k sebe otocenu, neo vystlane dekou, cize je to vacsia rovina ako sportak fusion...paraaaaada 😉
tanija133
23. led 2012
@mmacko Tak asi ho uz nechces predat ze?
strihalka
23. led 2012
baby nevite,ci se da nekde sehant nahradni madlo na kocik neo?myslim, tu cast, kterou drzim ja v ruce, ne mala....nejlepe jen tu molitanovou cast
mmacko
23. led 2012
@tanija133 hehe, najblizsie mesiace urcite nepredam 😉
Tu je aj foto nasho fara
marselitta
23. led 2012
@jajka0211 ja som mala zn. Sun shine, kupila som ju cez net, bola vynikajuca, ale uz som kocik predala, kebo mala je uz velka.
lucula73
23. led 2012
@mmacko ahoj,no teda,ty máš toľko vylepšení 😃 ,len škoda,že to za toľko peňazí nepredavajú k originalu :-p

inak tie kolieska čo ste tu popísali,ak vonku prší a ideme cez malé drobné kamienky,tak ten moj kočík nehorázne "puká",alebo neviem,ako to nazvať,ale teda to ani stará bugyna z polska na plastových kolieskach také prašťanie nevydávala ]-( ]-( ,už som si zvykla,ale tiež nechápem,ako to može tak robiť........alebo to len moj?? =-)
renisco
24. led 2012
@lucula73 taky mi to puká, alě mě se to zas hrozně líbí 😃
mmacko
24. led 2012
@lucula73 puka vacsina kocikov (okrem tych s nafukovackami), co som inak videla vsetky bez nafukovaciek, tak vsetky pukaju...nie je to nic prijemne, ale clovek si zvykne 😉
Nemam to az tak vytunnovane: rukavnik aj clonu by som si kupila na hociaky kocik a ten nanoznik som dostala od kamosky 😉
moka
24. led 2012
Ja mam kocik iba prvu zimu, ale tiez je dost zniceny od tych kamienkov. Ked to po zime povyberam, tak to bude asi sama diera...
mmacko
24. led 2012
@moka zevraj ked tie dierky potom naahrejes fenom, tak dierky zmiznu..ale neskusala som to kedze ho nemam doma,, ale stale v aute 😉
strihalka
25. led 2012
nemate nekdo na prodej tasku cervenou concord?
petka55555
25. led 2012
Ahojte viete mi poradit ci strecha 2010 pasuje na 2008?dakujem
lucula73
25. led 2012
@petka55555 nepasuje 😞
petka55555
25. led 2012
@lucula73 dakujem.som si myslela...len som si nebola ista
lucula73
25. led 2012
@petka55555 no veru,tá 2010 má úplne iné ukončenie,pripevnenie na opierku ako na 2008,tam sú nity a na tých neoprenových je zips
renisco
26. led 2012
britax agile je už doma... poznatky nenapíšu, protože žádné ještě nemám, ale sedačka je prostorná, odpružení nic moc. dokonce můj concord pruží víc, ale řekla bych, že to bude tím, že ty péra asi změkly nebo co.... 😃 😃
renisco
26. led 2012
mmacko
26. led 2012
@renisco vyzera velmi elegantne ten britax...som zvedava, ako sa s nim bude jazdit aj vonku.
lucula73
26. led 2012
@renisco to je niečo ako bjcm?ale je krásny 🙂
renisco
27. led 2012
@lucula73 téměř ano, ale rozdíly tam jsou...
v ceně je i madlo, je malinko odpružený oproti BJ, je i pro nižší maminy (nemá tak vysokou rukojeť), nosnost je oproti BJ "jen" 15kg, lepší zajištění proti rozložení a složení...

dnes jsem s ním vyjela do školky, ale nad jízdu gesse buggy NENÍ!!! ale pravdou je, že sedačka je tady lepší, lepší sezení a místo pod nožkama. ale jízdní vlastnosti nic moc...
mmacko
27. led 2012
@lucula73 pocuj, aky je ten baby joger co si mala? Kamoska po nom pokukovala, ale co som videla, tak vela bab ho kupilo, nejaky boom a hned aj predavalo. Preco?

Začni psát odpověď...

Odešli