icon

Velikost lůžka a vlastnosti kočárku Concord Fusion?

eva.m
2. črc 2008

Ahoj holky,

má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???

Díky

veronka
3. led 2013

kocky, prajem vam vsetko dobre v novom roku, hlavne zdravie, stastie, lasku a splnene sny 🙂

mam otazocku: uvezie concord fusion bez problemov aj 20 kilove dieta? svoju F4 konecne predavam, uz som bola rozhodnuta, ze si ju necham a nakoniec sa mi ozvala jedna mamina, ze ju chce pre 2 a pol rocneho syna, ze mala fusiona, ale ten posuva kamoske, a tak mam dilemu, ci mam kupit z bazaru concord fusion, mam vyhliadnuty, a mal by byt v super stave, alebo radsej doplatit a kupit baby jogger city mini 4 alebo GT???

poradte mi

mmacko
3. led 2013

@veronka fuha, to netusim, moja aj 3,5 rocna ma 15 kil a ju uvezie v pohode.

svistik
3. led 2013

Dievcata prosim vas, naozaj nikto nevie ako natrepem fusak do vajicka concord intense? Nemam k tomu navod a neviem ci sa nejako daju tie pasy odopnut. Som z tej autosedacky na nervy ☹

veronka
3. led 2013

@mmacko a je to dost poznat pri tlaceni, ked kocik ma skoro 12 kg + dieta 15 kg?

bambulka814
3. led 2013

@svistik jemine, presne s tou otazkou tu idem!!! takze sme dve 🙂 no zda sa, ze sa to ani neda, dokelu, asi zla kombinacia sedacky a fusaku (emitex)...tiez som sa nepotesila 😒

svistik
3. led 2013

Ja mam eisbaren a aj deku presne do autosedaciek a nejde mi to... strasne som z toho vytocena

veronka
3. led 2013

@mmacko aku dlzku ma fusion od sedacky po striesku? dakujem

tanija133
3. led 2013

@svistik ja som mala Ion, a ktosi mi tu vysvetloval preco to nejde.... skuste sa spytat @renisco ona a @mmacko vedia vsetko....

medveckaeva
3. led 2013

My kúpili fusak, kt sa dá vzadu odopnut a pekne nasadit na pasy.

renisco
4. led 2013

@svistik intense je 5ti bodová sedačka. pokud fusak má 5 otvorů, tak je to v poho. pokud má jen tři, budeš muset stříhat.
pásy se dají odepnout a to tak, že ze zadu sedačky (téměř až u dna) je spona, za kterou jsou pásy zaháknuté - tak je vyháknout, z otvorů vyvléknout, nasadit fusak a znovu pozahakovat.

mmacko
4. led 2013

@veronka okolo 55 cm tusim ma dlzku chrbatik, celkova dlzka je cca 105 cm

bambulka814
4. led 2013

@renisco pozeram, pozeram, ale tu sponu nikde nevidim ☹ viem asi co myslis, mame concord trimax 9-18 kg, tam taka spona je, ale tu ju proste neviem najst ☹

bambulka814
4. led 2013

@renisco ale uvazujem, ze dokelu, ak je potah pratelny, musi sa to dat kdesi odopnut, ved potom by sa ani ten nedal dat von zo sedacky 😒

bambulka814
4. led 2013

@renisco nemozem ta velmi pekne poprosit, neodfotis mi to?

renisco
4. led 2013

@bambulka814 tu sponu má vajíčko, ne ta větší kategorie
a proč dávat do autosedačky 9-18 fusak?

renisco
4. led 2013

@bambulka814 koukala jsem na youtube a u té vaší autosedačky jdou pásy taky až někde ke spodu sedačky, to vypadá, že je tam ta spona taky...

laloona
4. led 2013

holky tak novy concord warderer se už prodává v Německu, vyjde v přepočtu na 12 225 Kč což si myslím docela jde 🙂 váha u sporťáku je 13,5 kg

bambulka814
4. led 2013

@renisco posli mi prosim link na to youtube video. dakujem.

nie, nie, myslela som to tak, ze tu sponu poznam z tej vacsej sedacky, nedavam tam fusak, ale ked periem potah, musim to vzdy cele vytiahnut. no a zistila som, ze intense sa da oprat bez toho, ze by bolo treba akokolvek pasy odopinat, takze naozaj zacinam mat pocit, ze tam spona nie je 😒 ale uvidime. ak to nepojde, mam aj emitex zavinovacku, da ide aj s 5bodovymi pasmi, takze skusim toto.

laloona
4. led 2013
veronka
4. led 2013

@mmacko opierku chrbatika som nasla, ze je 58 cm, ja by som chcela vediet, ci je nad opierkou este nejake miesto alebo nie

mmacko
4. led 2013

@veronka opierka chrbta sa zipsuje so strechou, cize uz tam nie je miesto, ale zas sed je velmi dlhy a aj opierka na nohy. Moja 3,5 rocna sedi vo fusione ako v kresle.

mmacko
4. led 2013

@laloona tu sa tiez predava, sportak za 600 e, co je dost podla mna. Tu na konovi ho v pro shopoch objednava jedna predavajuca.
Neviem, fusion mi pride viac elegantny, toto je dost kopia bria. Uvidime nazivo 😉 A opticky dost vadi ta farebna cast konstrukcie, co je vo farbe potahu a tiez kosik, to mohlo ostat cierne.

laloona
4. led 2013

@mmacko já byla s concordem spokojená a tento se mi líbí v tom,že má otočnou sedačku a delší stříšku,tak uvidím 🙂 zkusím tu paní tady tedy najít 🙂

mmacko
4. led 2013

@laloona to hej, to je super vyhoda, ja mam pri fusion aj otocny kocik, prva nechcela na mna od roka vidiet a druha chce 😀. Uvidime, ake budu nazivo. Ja som svoj fusion uz chcela stokrat predat a nikdy som nepredala a som rada, by som za nim banovala 😉

veronka
4. led 2013

@mmacko a nehodila by si mi fotku s tou 3,5 ročnou?
od zajtra budem bez kočíka a ja som stále neni rozhodnutá, ktorý mám kúpiť, či concord alebo bjcm GT, nikteoré radia, že concord je priestrannejší, že sa lepšie v ňom vyspí, iné zase, že GT je lepšie pre staršie deti, že je do 29,5 kg, aj že jazda je oveľa mäkkšia ako s concordom..

hlavu mám úplne plnú kočíkov 😖

mmacko
4. led 2013

@veronka momentalne mam kocik v pivnici zlozeny, teraz pouzivam mamas and papas, takze foto nejde teraz.

veronka
4. led 2013

@mmacko nevadí 🙂

mmacko
4. led 2013

@veronka ale mozem povedat, ze ked si lahne v nom, tak jej trcia iba chodidla ked lezi vystreta, cize uplne super. Na porovnanie ked lezala v mamas and papas sola, tak jej viseli nohy od kolien dole, co je brutal rozdiel. Tak som rada, ze som si fusionik nechala ;)

veronka
4. led 2013

@mmacko mat tak aj fusion, aj GT doma, aby som mohla porovnat, co bude lepsie, ktory sa bude lahsie tlacit ☹

mmacko
4. led 2013

@veronka tie bjcm ja vobec nepoznam, nikdy som ich nemala v ruke, tak neviem povedat. Som zvedava, ako sa rozhodnes

Strana