icon

Značka kočárku, doporučte

pilisecka
20. dub 2016

Maminky, můžete mi některá prosím doporučit konkrétní značku kočárku, který máte vyzkoušený nebo třeba o něm zatím jen uvažujete? Je toho na trhu taková spousta, že se v tom ztrácím. Chci vybrat kvalitní kočárek, který mi vydrží na obě děti a takový, se kterým nebudu každou chvíli řešit reklamaci. Co jsem si tak pročítala, tak ty reklamace jsou zejména na kolečka. Zase, když zvolím velká kola, tak si myslím, že se budou hůře ovládat ve sportovní verzi kočárku ☹ Nehledě na to, že tyto kola vypadají dobře jen v hluboké verzi. Podle čeho nejvíce se rozhodujete Vy? Děkuji moc za pomoc 🙂

Strana
z2
babanci
20. dub 2016

@lennus On by byl za 30 tisíc,ale sutosedačka byla za 4 tisíce,přebalovací taška za 3 tisíce a vnitřek tisícovka,náhradní náprava 2 tisíce...a bez toho by to taky šlo.

pilisecka
autor
21. dub 2016

@martiniquest Ahoj, včera jsem byla v SamBaby a jako láska na první pohled u té Dotty...i ta proplétaná verze i puntikata 🙂 Fakt boží a je krásně vysoký pro mě 🙂 a ne jen rukojeť 🙂 Takže koncem května si pro něj stoprocentně jdu 🙂

martiniquest
21. dub 2016

@pilisecka Že jo, já z toho byla taky odvařená na první shlédnutí 🙂 Můj chlap má odhadem 190 cm a taky se mu jelo pohodlně.

pilisecka
autor
21. dub 2016

@martiniquest No je opravdu super a sama prodavačka mi na něho říkala, že na tuto značku nejsou ani nijak reklamace 🙂 Akorát se ještě rozhoduji, jestli vezmeme ten proplétaný (vypada originálně) nebo puntikovany 🙂 Trochu se bojím toho propletaneho, kvůli praní a žmolkovaní :-/

martiniquest
21. dub 2016

@pilisecka Myslíš ten proplétaný béžový? Osobně ho mám a nebojím se toho. Je to jen na velké korbě, kterou máš jen pár měsíců a myslím, že moc není šance to zašpinit nebo jakkoli poškodit (maximálně trochu ožmolkovat za taškou, ale to se bude dít u všech a myslím, že na tom proplétání to bude vidět jen když se podíváš opravdu z blízka, je to dost praktická nešpinivá barva). Těch béžových eco 09 prý jezdí docela málo, nejvíc jdou na odbyt denim. My zvažovali tmavý denim vs eco 09 a na světle byl eco mnohem hezčí a čučavější.

bubinko1506
21. dub 2016

mne sa velmi pacil maked lucky - svetlomodry s bielou konstrukciou alebo z drahsich kocikov inglesina vittoria.
a teraz momentalne u mna vyhrava dorjan prestige twin

pilisecka
autor
21. dub 2016

@martiniquest to je taky pravda, ze to je jen na par měsíců 🙂 my tam videli ten propletany šedý, coz chci šedý kočárek...ikdyz ten bezovy je taky mic hezký...ale k sede se vice hidi jak růžová, tak modra barvicka 🙂 no jeste uvidim, hlavni je, ze jsem zamilovana 😀

lajla
21. dub 2016

Za mě bugaboo a stokke... Mrzí mě jediné a to, že jsem se k nim dopracovala až u 4 teho🙂 měla jsem.asi 40 kočárku... Ale tyto značky jsou top

Strana
z2