icon

Dítě mi cucá nosítko, máte zkušenost?

michaela1891
15. kvě 2017

Prosím vás poraďte kdo má zkušenosti. Malá mi cuca obě strany nosítka pak ji to pouští do oblečení ( mám červenou manducu) doufám že to není zdraví škodlivé nevím jak ty strany ochránit aby se to nedělo a mohla si to ocucavat.

michaela1891
autor
•
15. kvě 2017

Ještě podotýkám už je to 2x prané

efulin
•
15. kvě 2017

Nechte to byt. 🙂 Ocucavani je normalni chovani kojencu. Ja mam taky porad vsechno ozuzlane. Pokud nepouzivate nejake brutalni praci prostredky, tak se bat vazne nemusite. Muzete miminku nabidnout treba latkovou plenku namisto trika/nositka.

lovely_creature
•
15. kvě 2017

@michaela1891 holky z nosících skupin to řečí slintáčkama, šátek kolem krku, kde je učíst na žužlání
třeba tohle
http://www.cheeky-chompers.cz/preppy-stripes-ne...

tenhle je hodně drahej pohledej levnější 150 kč

Oslintaná manduca nevadí, ale musí se to pak prát, slintáček vyřeší

marta88
•
15. kvě 2017

Já měla na manduce takové slintáčky,koupené dokonce zde na bazárku.Bavlněné návleky,co se připnou na popruhy.Měla jsem dvoje a střídala,bezva věc

j.a.n.i
•
15. kvě 2017

@michaela1891 Dělají taková bílá ocucávátka na popruhy, jsou zdravotně nezávadná a nepouští barvu... a hlavně člověk nemusí prát celou manducu a nemá ji zničenou.

marta88
•
15. kvě 2017

Taky na bazárku to najdeš jako slintáčky na nosítka,nebo ochranný návlek na nosítka.Mají různé krásné barvy a vzory a stojí pár korun 🙂

dekola11
•
23. kvě 2017

Ty slintáčky od Cheeky Chompers jak tu postovala lovely_creature jsou super, protože mají integrované kousátko. Koupili jsme, jak malou bolely zobuky, a je hodně savý..Ty levnější právě rychle promoknou.