Každý den dvouletá dcera vstává s řevem

milu_ji
18. črc 2023

Maminky co s tím? Mám dvouletou dceru a každé ráno jen co otevře oči, tak řve a vzteká se, vše je špatně, i když dostane co chce i když ne... Někdy se rychle uklidní, někdy jí to vydrží celé dopoledne. Říkám si, jestli nemá málo spánku? Usíná kolem 9 večer a ráno vstává někdy v 6, někdy v 7. Což je 9-10h spánku za noc. Někdy vypadá že by ještě spala, ale usnout už jí znovu nejde. Po obědě spí hodinu až dvě, jak kdy. Je to peklo, já mám už tak dost narušený spánek a každé ráno takový krutý budíček je už vážně na palici. Děsím se každého rána co zas bude, co si zas vymyslí. Máte zkušenost? Díky

palja
18. črc 2023

@milu_ji tohle dělala i moje starší dcera a bylo to nevyzrálou nervovou soustavou. Přešlo to kolem 3 let. Malá dcera to dělá občas taky, ale už vím, kdy vstává, tak jí ještě vezmu ať je vklidu a nakojim jí nebo dám dudlík. Ona se pak uklidní, chvilku spolu ještě poležíme a pak už nerve a nevzteka se. Musím na ni pomalu, nic nenutit, když nechce jídlo v zidlicce, tak jí na mém klíně, když chce hulakat, nechám si jí v ruce. Ta má teď rok a půl.
To je naše zkušenost, ikdyz asi žádná kloudna rada.

cuuza
18. črc 2023

Většinou pomohlo jít se chvíli ještě tulit do postele, ale přešlo to

emillyhk
20. črc 2023

Přijde mi, že by se potřebovala ještě dospat, ale když znovu neusne, těžko s tím něco uděláš. Mě se takhle syn občas budí kolem páté ráno, jediné co pomůže, tak lehnout si k němu. Už většinou neusneme, maximálně podřimujeme, ale když potom vstáváme, je to mnohem lepší.