icon

Diskuze

precechtelova
Dnes v 09:52

Dobrý den, mám dotaz dítě končí 9 třídu. Do kolika hodin by jste dovolili aby bylo venku, přes týden a o víkendu. Máme s manželem rozdílné názory. Děkuji

anonym_064b70
Dnes v 09:58

Týden - 19.00
Víkend - 21.00

jancazao
Dnes v 10:07

Přes týden do 19, výjimečně dýl
O víkendu taky těch 21-22, ale je to holka, takže jsem vyžadovala, aby ji někdo doprovodil. Syn končí osmičku a ten nikdy později než ve 20 nepřišel.

lv
Dnes v 10:29

Tyden 20h max, vikend 21

1pomnenka
Dnes v 10:47

Do 20h, víkend do 22h.

mkrupetra
Dnes v 11:04

Syn (9. třída) - přes týden max do 20.00 (ale to spíš proto, že má 3x týdně do tohoto času trénink), totéž platí pro neděli. V pátek nebo v sobotu pokud někam jde .. společná akce s kamarády (oslavy, v zimě třeba chodili na plesy, teď byl jednou na zábavě místního gymnázia a jednou na místní diskotéce) tak max do 02.00 a vždy pro ně jedou nějací rodiče a rozvezou je domů (chodí jich větší partička), jinak takové to běžné "ven" tak i o víkendu do 20.00, přes prázdniny asi nastavíme do 22.00.

dashyyy
Dnes v 11:07

V 15letech opravdu o víkendu do desíti? To jsem měla teda sakra benevolentní rodiče 😱

xnikax1
Dnes v 11:16
@dashyyy

V 15letech opravdu o víkendu do desíti? To jsem měla teda sakra benevolentní rodiče 😱

@dashyyy říkala jsem si úplně to samý..jako abych po základce o víkendu chodila domu do 22.00 si nepamatuju... pátky a soboty jsem většinou sloužila v hospodě a byla jsem ráda,že přijdu domů do dvou. A diskotéky začínali tak ve 22.00 to bych tam ani nestihla dojít 😁

dashyyy
Dnes v 11:25
@xnikax1

@dashyyy říkala jsem si úplně to samý..jako abych po základce o víkendu chodila domu do 22.00 si nepamatuju... pátky a soboty jsem většinou sloužila v hospodě a byla jsem ráda,že přijdu domů do dvou. A diskotéky začínali tak ve 22.00 to bych tam ani nestihla dojít 😁

@xnikax1 souhlas, do dvou doma to byl ještě luxus.. já jsem měla v devítce 15 v září, v prosinci jsem si vybulela diskotéky, zábavy a brigády a od té doby nebyl pátek/sobota, kdy bych byla večer doma.. jeden den makat, druhý pařit 😀 moje skoro 11letá může o víkendu být venku do devíti, v týdnu max 19:30, udržet ji takhle do 15 nevidím jako reálné 😀

jancazao
Dnes v 11:46

U nás nepustí na žádnou akci pod 16 let. Dcera (16) už párkrát byla, děda pro ni a její kamarádky jezdí ve 2.

sayast
Dnes ve 13:16

V 9. Třídě po přijímačkách:
Já za mladá mohla v týdnu do 22 hod, o víkendu Neomezené, ale dávat o sobě průběžně vědět a domu taxíkem.
Dcera to má nastavené stejně, ale ta narozdíl ode mě nikam skoro nechodi. Kdyz uz jde,tak si občas zkontroluji i polohu.
Co jsou hlavne první komentáře,to si vůbec u 15ti letého dítěte neumím představit 😁🙈

sayast
Dnes ve 13:18

Jinak kdyz je světlo,tak do 20 nechávám venku na hřišti běhat kluky 6 a 9, to je dyl nez některý tady 15ti lety 😅