Jeho priorita je sex - na mě nebere ohledy

25. bře 2024

Ahoj holky, potřebuji se tak trochu svěřit, možná hledám také pomoct... S přítele jsme spolu přes tři roky (obou nám je 29). Za tu dobu jsme měli nějaké problémy, které se podařilo vyřešit - až tedy na jeden, kterým je sex. Na začátku to bylo všechno fajn, ale po čase jsem o to přestala mít tolik chuť, i protože zradil moji důvěru. Jenže on na mě furt tlačil, to byla rychlovka támhle, rychlovka tady, nejlépe ob den a několikrát denně atd. Jenže já na sobě vidím, že jsem prostě za tu dobu více dospěla a posunula se mentálně jiným směrem. Sex mě dřív bavil, teď pokaždé když dostanu zprávu, zda si to rozdáme mam spíše úzkost než abych se těšila. Loni jsme se kvůli tomu skoro rozešli. Myslela jsem si, že vzal na zřetel moje emoce a to jak to cítím, protože jsem si přišla fakt jak jeho matrace na zavolanou, když jsem mu nedala, tak byl protivný a bylo dusno...copak se v tom dá žít? A abych muzase dala jen proto abych měla pokoj a "spokojený" vztah, tím přece popírám sama sebe ...a když mu řeknu, a´t si to udělá sám, tak prý to není ono... ale nevim jakej je v tom rozdil kdyz máme pak rychlovku, ze které nemám nic já, jen on za pět minut hotovo ... je to na hlavu. Raději bych měla jednou týdně kvalitní sex, než deset tohodle ... to jsme mu také navrhovala, ale vydrželo to chvíli a pak to sklouzlo zpět k jeho nátlakům každou chvíli...

Prostě se to u mě změnilo, nepotřebuju to každý den, ale třeba jen 2x týdně. Několikrát jsem mu to vysvětlovala, že to mezi námia nic nemění, furt ho miluju, jenom prostě nechci tolik sex. Ale přijde mi to jakobych mluvila do zdi.

Mám prostě náročnou práci a kolikrát jsem fakt unavená a nejsem zvedavá na to, že mu budu muset večer ještě dát, aby nebyla dusná atmosféra. Někdy mi taky přijde, že bere sex jako zahánění nudy ... Prostě no celý vztah se točí kolem sexu. Když však dojde na nějakou výměnu názoru, tak neustále slyším, že na začátku vztahu jsem mohla furt, tak proč teď už ne, jak kdyby žil zacyklený v jednom okamžiku... jednou mě, "prý ve srandě, označil za frigidu ... copak to, že někdo má jiné preference než někdo druhý z něj automaticky dělá frigidu ? Jednou mi také řekl, že když to nemá tak proč by měl něco vymyšlet- jakože psolečné aktivity, výlety atd ... když sem mu to pak vrátila, tak prý to tak nemyslel, ale naštvanej a frustrovanej člověk říká většinou pravdu že? Nevím co si myslet... má to cenu? můžeme najít nějaký kompromis a bude vůbec chtít, furt říká, že o mě nechce přijít ale pak dělá opak, i když ví, že mi to vadí.

Každopádně budu ráda, za vaše zkušenosti a jak to máte doma vy. Fakt mě děsí budoucnost, nechci žít život, který je založený na sexu, aka když bude budu se mít jako královna. V předchozích vztazích jsem tohle nemusela vůbe řešit, bylo to prostě přirozený a bez nátlaku. A prosím nechte si rady tipu, že mám být ráda, že chce mě a ne jinou...ono když je něčeho příliš, tak se to fakt nedá vydržet kor když nestojíme na stejné straně ...

nelly_strokova
25. bře 2024

Já bych teda takový vztah nechtěla. Je to prostě jedna z důležitých věcí ve vztahu a musí v tom být určitý soulad a respekt k tomu druhému. Navíc to, že když mu nevyhovíš, tak je dusno, znamená, že si prostě vždy musí vydobýt svoje jako děcko a tvoje pocity mu jsou jedno.

michaela666
25. bře 2024

Odešla bych od něj, protože v tomhle vztahu bude vždycky jeden nespokojený. Jde mu jenom o jeho prázdnej pytel a tvoje city má u zadku. Ty s ním mluvíš, vysvětluješ a on jede jenom jedno - proč nechce pomalu třikrát denně místo jídla.
Nemohla bych mít sex s tím, že jenom podržím a moje uspokojení ho nezajímá. Nebo ty při tom nějak předstíráš a hraješ nadšení? Na rovinu bych se ho zeptala jestli mu nevadí, že z toho sexu nic nemám. Přece musí cítit, že to děláš jen proto aby byl doma klid.

barulina
25. bře 2024

Tak za mě jsi mu změnila vztah ty. Ze začátku jsi mohla furt, tak co se změnilo? Předpokládám, že na začátku jsi taky chodila do práce. On si našel někoho kdo splňoval jeho apetit a to kolem a tys mu to vzala. Ale nad tím asi přemýšlet takto nechceš

1pomnenka
25. bře 2024

Je to sobec a chová se jako kdyby mu bylo 17. Je čas, aby sis našla někoho jiného, co s ním.

junomcgaff
25. bře 2024

Normálně se s ním rozejdi, nenech se do ničeho tlačit. Prostě už nejste kompatibilní no, to se stává. S partnerem jsme spolu trochu takto narazili, když jsme spolu začali bydlet, ono je to jiné, když se člověk vídá o víkendech než když spolu žije, že. Mně by to stačilo jednou týdně, jemu tak obden. Trochu na mě tlačil, tak jsme si to vyříkali a teda on se přizpůsobil mně. Na oplátku se snažím na to taky myslet, abychom měli sex častěji, ale když prostě není nálada tak není.

mishka87
25. bře 2024

Podle tvého popisu to vypadá, že je závislý na sexu. Takový člověk poslouchá jen své potřeby a druhý ho nezajímá. Pokud se chová jako děcko, když mu neroztáhneš, tak je pošahanej. Poslala bych ho k vodě.

leilinka1234
25. bře 2024

@barulina na jednu stranu máš pravdu. Ale na začátku většiny vztahů to tak vypadá. Ti dva po sobě touží a sex je častý. Postupem času to většinou upadá... Mělo by se to nějak ustálit a synchronizovat. V tomto případě to tak není a musí to být pro obě strany na nic. Ženská si připadá jako onuce a chlap je chudák neustále nadržený, odmítaný a tím pádem protivný. Já bych to ukončila dřív, než bude rodina. Pač to se chlapec pos*ere.

aedoss
25. bře 2024

Strasne moc ti rozumim. On byl muj prvni, ja bezhlave zamilovana, mozna mlada a naivni. Hledala jsem chybu v sobe, snazila se prizpusobit. Sla leta, pribyvaly deti, cele se to dostalo do slozite sitace, kterou tady nechci rozebirat. Nicmene zestarli a dozrali jsme oba dva, byla to zkusenost, dnes je to jinak. Ale mit tu zkusenost a postavit se znovu na zacatek naseho pribehu, tak odejdu, ac bych ho milovala, tak sebe vic. Muzete mit odlisne jazyky lasky (kniha pet jazyku lasky) nebo je za tim spousta jineho. Pripadne obycejna vztahova nekompatibilita, kdy to ani pres nejlepsi vuli a snahu na obou stranach proste nejde.

mia_von_prag
25. bře 2024

Sexuální frekvence se během vztahu mění, to je úplně normální. Na začátku je sexu hodně a pak je období těhotenství, pracovní zátěže, péče o děti a nemoci, když člověk nemá čas, sílu nebo chuť na sex.

V průběhu těhotenství se může stát, že sex nebude ze zdravotních nebo jiných důvodů nekolik týdnů až měsíců. Jak by na to partner reagoval?
Sex musí být dobrovolný! Žádný nátlak. Pokud tě miluje, jak tvrdí, tak tě bude respektovat.

cherie24
26. bře 2024

Souhlasím s tím, že by bylo nejlepší, aby se to utnulo dříve, než v tom budou děti. Je to vyloženě sobecké. Vyžaduje po tobě něco, z čeho ty nic nemáš, tak není divu, že to pak nechceš. Ať se buď chlapec snaží, ať ten jeho výkon uspokojí taky tebe nebo ať si ho vyhoní na záchodě. 🙂
Mě třeba pokaždé v prvním trimestru bylo tak zle, že mi nemohl dát partner ani pusu, aniž by mě to nenatahovalo k zvracení. Kdyby na mě měl zkusit něco souvisejícího se sexem, nejspíš bych mu přerazila ruce. 🙈 Pak hormony při kojení, šestinedělí, únava a útlum z dětí. Nedej bože to rizikové těhotenství a x měsíců zákaz sexu. Vážně mi nepřijde, že máš vedle sebe chlapa, který by byl schopen cokoliv z toho pochopit. Co by dělal, když ani teď nedokáže vydržet týden bez sexu? Hledal ho jinde a pak řekl, že za to můžeš ty? 🙂 Taky se někdy přemůžu a podržím, i když na to nemám zrovna náladu. Dost často mě to i příjemně překvapí, někdy jen splním "povinnost". I tak se ale partner pokaždé snaží, abych z toho taky něco měla. Při nějaké rychlovce jen proto, aby s ním byla řeč a ještě takhle často, to bych mu teda nedržela.

martulka88
26. bře 2024

Pokud mu jde jen o "zásun" a nebere ohledy na tebe a tvé potřeby, šla bych od toho.
Já jsem se svým ex měla opačný problém - nechtěl sex (ač jsem ho znala 10let, tak jsem zjistila až po nějaké době vztahu, že je věřící a k ročnímu výročí řekl, že chce žít dle desatera. Ve zkratce - po cca měsíci najel na systém "užívat si" a v neděli ke zpovědi. Po půl roce se opět v něm něco změnilo a přestali jsme mít sex. Vydržela jsem to 3 měsíce aj pak mu dala "nůž na krk" - víra nebo já. Chtěl oboje, já chtěla normální vztah a rozešla jsem se. Byli jsme spolu 1 s 3/4 roku a dost mě to změnilo.). 5 let jsem byla sama a našla svého manžela. Ano, na začátku jsme měli sex častěji, v druhém těhotenství jsme nesměli vůbec celou dobu. A tedy, vždy máme ze sexu uspokojení oba. A nikdo nikoho do ničeho nenutí.

pampelina18
26. bře 2024

Tak můžeš si za to sama, takto sis to nastavila ve vztahu ty hned na začátku. Očividně za tím bude něco jiného, že najednou nechceš. A kec o tom, že mám práci, si nech pro pár méně inteligentní lidi. Nejsi 18ka co teprve vyšla školu, takže si do práce chodila již předtím. Řekla bych, že z tvé strany v tom bude už jiný chlap. No a víš, co je nejjednodušší? Když už ti to tak moc vadí atd. Tak se rozejdi a je to.. Někdo raději vymění 80,% za 20% 🙂

alubif
26. bře 2024

Je závislý na sexu nic jiného. Je to jako žít s fetakem nebo alkoholikem, prostě tě to zničí.

patypresdevaty
26. bře 2024

@pampelina18 ty jsi blbka vid? To chceš jako říct, že se v průběhu života nemůžou priority a chute měnit, jo? Musí celý život *ukat jako v 25?

pampelina18
26. bře 2024

@patypresdevaty 😂😂 ona to nastavila ona si naučila rychlovky ze kterých nic nemá. Kdyby hned na začátku si nastavila sex tak aby ji vyhovoval. Ale ono by to chtělo znát i druhou stranu mince. Možná paní už má někoho jiného a svádí to na chlapa, že furt chce jen sex 😂 prostě pokud ji něco nevyhovuje tak do manželské poradny anebo ať se rozejdou. Když řeší takovou ptakovinu... Ani bych se nedivila, kdyby autorka vše jen zvelicila aby se stala zajímavou. Ze sexu 3x do týdne udělala sex 3x za den atd ... Jsou věci, které by se měli řešit ve dvou a pokud chtějí poradit od jiných osob, tak by měli znát i pohled toho chlapa. Ale už jsem si zvykla, že tady na těch portálech to funguje z 99% tak, že každý chlap je hajzl a ženský jsou zde chudinky. 😂

ai30
26. bře 2024

@patypresdevaty Ona je, na ni nema vubec cenu reagovat. Takoveto vyblitky pise do kazde diskuse, fakt skoda slov.

Zakladatelko, pryc od nej. Hned, neresit, necekat, nepremlouvat, proste jit. Uz jsi to s nim zkusila, nevyslo to, jestli nechces delat matraci prerostlemu nadrzenemu decku, tak odejdi. Normalni chlapi se takto opravdu nechovaji.

michaela666
26. bře 2024

@pampelina18 Vždycky je chyba na obou stranách. Tady to, že se zakladatelka přemáhá a podvoluje už nějakou dobu. Otázka je za jak dlouho si tím sex i chlapa zhnusí natolik, že odejde.
Pokud mu u každé rychlovky nehraje divadlo jakej je alfa samec, tak přece nemůže být chlap takový vemeno, aby nepoznal, že ona jen drží. Možná je mu to jedno, protože on má svoje jistý? 🤷

pampelina18
26. bře 2024

@michaela666 anebo to tak vůbec není a paní je pouze hysterická citlivka

rosalindamelinda
26. bře 2024

Je to pravda, vždycky záleží na těch dvou lidech, jaký si vytvoří vztah a jak si to v tom vztahu nastaví. Nelze tady svádět vinu jenom na chlapa, že je závislý na sexu. Kdyby tento příspěvek napsal muž, tak byste tu všechny pořád dokola psaly zase to samé, že žena je závislá na sexu? Nikdo nad tím neuvažuje... Podívejme se na úplný začátek celého příspěvku zakladatelky - Jsme spolu přes 3 roky. Aha? Takže ona je s přítelem víc jak 3 roky a najednou jí zničehonic začal vadit ten palčivý problém - sex.
Když se holka nechala dost dlouho tlačit k tomu, že příteli umožňovala rychlovky, tak teď se není čemu divit, protože si ho tak naučila a on si tak naučil ji. Teď se prostě nepotkávají ve svých prioritách a potřebách, vždy je problém, pokud jeden partner po sexu touží víc a druhý míň, ve výsledku z toho budou frustrovaní oba - měli by si o tom spolu promluvit, zkusit to vyřešit nebo se rozejít. Jsou mladí a jistě nebudou mít problém najít nový odpovídající protějšek😇🙏 se stejnými zájmy 😉

reeeza
26. bře 2024

Nebere na tebe ohled...ale ani ty na sebe nebereš ohled.
Nauč se si určovat a udržet hranice. A začni u toho, že nebudeš people pleasurer. Nebudeš dělat co nechceš jen proto že to chce někdo jiný nebo proto aby nebyla hádka..

Lidi to vycítí a budou tě pak různě manipulovat abys nakonec ustoupily. Ví že nemáš pevné hranice.

Nehledě na to že si takhle třeba i do budoucna zprotivíš sex a vytvoříš šrámy na duši. To už je opravdu lepší se pohádat.

Ale s trucujícím partnerem mám zkušenosti. Urazí se, ignoruje tě.. jen aby tě přiměl ustoupit.

Po nějaké době tě to bude tak deptat že ho opustíš. Láska neláska.

oveckaluky
26. bře 2024

Já z takového vztahu po roce a půl prchla. A fakt nelituji.

oveckaluky
26. bře 2024

@pampelina18 Co??? Jakože tý máš chuť na sex s manželem po X letech pořád stejnou, pořád několikrát denně? Asi těžko, že? To je naprosto normální vývoj, nechápu, proč tady autorově něco podsouváš. Asi sama ví, ne?

lokesa
26. bře 2024

@oveckaluky Vůbec na ni nereaguj. Dělá to v každé diskusi. 🤷‍♀️

kolibricek36
26. bře 2024

@pampelina18 co bys dělala mít rizikové tehotenstvi a nedej pane poporodní komplikace.?

oveckaluky
26. bře 2024

@lokesa Aha...

maxulekapcule
27. bře 2024

Jako bych to psala já, s ex jsem se rozešla především kvůli tomu, a to spolu máme dvě děti. Vyžadoval to nejlépe 3x denně, 6 dní v týdnu, jak sám prohlásil. Když to nebylo, tlama natažená. Že vstávám v jednu do práce vůbec nebral v potaz. Totálně mě to znechutil, nejsme spolu tři roky, a za tu dobu jsem s chlapem spala jednou. Dnes už bych takový vztah nechtěla, jak píšeš, dvakrát týdně to bohatě stačí

elfka21
27. bře 2024

Nečetla jsem předchozí komenty, ale z popisu mi partner připadá závislý na sexu a neschopný se ovládat. V dospělosti je to problém. Co bude dělat, až bude například rizikové těhotenství nebo jiný problém a sex nebude pár měsíců? Půjde jinam? Láska je taky o úctě a respektu k druhému.

pampelina18
27. bře 2024

@oveckaluky budeš se divit ale ano máme, a když jsem měla rizikové těhotenství a nemohli jsme tak to pro nás oba bylo dost náročný. Ale zase jsme si to vynahrazovala jinak. To, že paní je skoro frigidní, co už nechce na svého chlapa ani šáhnout to je její blbost... Chlapi nejsou takový blbci jak z nich tady děláte a pokud mu to autorka normálně vysvětlí a podá, tak i ten chlap to pochopí. Ale tady je snažší říct, že chlap je hajz a závislý a chudinka ženská. 😂 Řekla bych, že to nebude tak hrozné jak píše autorka a pravda bude někde mezi
Ženský zvelicuji.

pampelina18
27. bře 2024

@kolibricek36 😂😂😂 já už měla tolik komplikací a vždy jsme si to vynahradili jinak. Stačí s chlapem mluvit otevřené. Jenže to tady dost ženských neumí. A 90% z vás na otázku co je ti odpovídá NIC. 😂 To, že vy neumíte normálně mluvit s chlapem je váš problém. A pak z komára vznikne velbloud

kolibricek36
27. bře 2024

@pampelina18 a víš, že to co ty soudis je sice z tvého pohledu blbina. Ale ty v té domácnosti nežiješ. Takže nesud podle toho co máš doma ty.

Jinak jsi v pořádku?