Jsem velmi malá
Omlouvám se že otravuji a píšu takovou blbost. Ale jsem opravdu malá, je mi 15 let a měřím 157 cm a vážím 40 kg a vypadám jako dítě, a mrzí mě že mě dokáže každý přeprat a zvednout. Všude si připadám jako trpaslík. Je pravda že mě dokáže každý přeprat a zvednout? Kolik měříte a vážíte, jste na tom někdo podobně? Omlouvám se za to že píšu takovou blbost.
No, já třeba mám 185cm...taky extrém 😂,ale nikdy jsem to neprožívala..hlavní je, že je člověk zdravý
Vysocí muži si rádi vybírají partnerku mezi malými ženami. Nevím, proč by se s tebou měl někdo prát.
Mam 156 cm,jako mlada mela štěknou váhu. Teď uz bohužel ne 😅. Mindrák jsem nikdy nemela a až na pár “vtipných” poznámek na výšku to nikdo neřešil. Nikdo me zvedat a přeprat nikdy nechtel
Mám 156 cm, v tvým věku jsem vážila asi jako ty, ve 30, než jsem otěhotněla jsem měla 45 kg, teď mám 50 kg. Nikdy jsem to jako nevýhodu neviděla. Vypadala jsem mladší, to vypadám pořád a nikdo mi můj věk nehádá.
S kým se pereš, když píšeš, že tě každý přepere? já se prala akorát se sestrou 😀
Tohle jednou komentovala moje kolegyně (sama byla kus ženské), že je hrozná prča, jak vypadám jako taková malá panenka a přitom nezná moc lidí, co uměj srovnat ostatní do latě víc než já. Já nejsem malá, já jsem skladná. Vejdu se kamkoliv, kam je jen potřeba, na záchrance je legendární moje resuscitace kdy jsem byla zaklíněná pod konferenčním stolkem. Nikdy jsou svou minivýšku ani mladistvý vzhled nebrala jako handicap, proč bych měla?
Ja mam 152 cm a v 15 letech jsem mela taky 40 kg. Jo a jako dite jsem vypadala cca do 25 let 😀 Do 20 let jsem to brala jako potupu,nikdo mi nechtel ani nalejt v hospode 😂 Nyni ocenuji,ze mi ve 40 letech rikaji slecno a neveri mi,ze mam dve deti. Cca od 25 to beru jako lichotku. Nikdo me nikdy nechtel preprat nebo odnaset. V praci na urade,kdyz jsem byla nova,mi jeden klient na prepazce rekl,jestli mu zavolam maminku 😂 Joo a dlouho jsem nakupovala ve slevach,protoze xxs malo komu je,stejne tak boty 35-36 😀 A jeste me nechtel brat vytah,musela jsem skakat,aby se rozsvitil a mohla jsem zmacknout cudlik s patrem. Kdyz jsem to neudelala vcas,tak si me kolikrat nekdo privolal 😀 Jo a obcas se nekdo zaseknul v krizovatce,kdyz videl ridit nezletilce 😂😂😂 Spis zazivam humorne situace...
Tak je ti patnáct... já od jistého věku beru jako velkou výhodu, že vypadám mladší než ostatní ženy🙂
Chápu, že teď tě to štve, ale za 10-15 let budeš ráda, že vypadáš mladistvě. Vím, o čem mluvím.
A je to pravda že jsem opravdu tak malá a drobná a že bych se nedokázala ubránit? Já chci jen slyšet upřímnost.
A je to pravda že jsem opravdu tak malá a drobná a že bych se nedokázala ubránit? Já chci jen slyšet upřímnost.
@johanna15
tvoji vysku nebo mensi ma v 15 cca 9 % zen, takze ano jses mala ale ne extremne mala, v prumerne skolni tride budou 2-3 stejne velke nebo mensi divky.
Jestli chces mit lepsi pocit z toho, jak by ses dokazala ubranit, tak zacni chodit na kurzy sebeobrany, juda, krav maga...
Jestli ti nekdo vyhrozuje, ze by ses jemu konkretne nedokazala ubranit, tak to je od nej neprijatelne chovani, obrat se napr. na linku duvery, a nech si poradit koho pozadat o pomoc se svoji bezpecnosti v situaci, v ktere se nachazis.
Pokud te tohle tema bez vnejsich pricin trapi do takove miry, ze te to obtezuje a brani ti to soustredit se na bezny zivot a byt spokojena sama se sebou, tak opet: zkus linku duvery a nech si doporucit, jak s temihle myslenkami pracovat, aby te netrapily.
@johanna15
tvoji vysku nebo mensi ma v 15 cca 9 % zen, takze ano jses mala ale ne extremne mala, v prumerne skolni tride budou 2-3 stejne velke nebo mensi divky.
Jestli chces mit lepsi pocit z toho, jak by ses dokazala ubranit, tak zacni chodit na kurzy sebeobrany, juda, krav maga...
Jestli ti nekdo vyhrozuje, ze by ses jemu konkretne nedokazala ubranit, tak to je od nej neprijatelne chovani, obrat se napr. na linku duvery, a nech si poradit koho pozadat o pomoc se svoji bezpecnosti v situaci, v ktere se nachazis.
Pokud te tohle tema bez vnejsich pricin trapi do takove miry, ze te to obtezuje a brani ti to soustredit se na bezny zivot a byt spokojena sama se sebou, tak opet: zkus linku duvery a nech si doporucit, jak s temihle myslenkami pracovat, aby te netrapily.
Oprava: 1-2 v prumerne skolni tride a v ciste holcicich tridach zhruba 2x vic.
Taky merim 157🤣 je mi teda uz 33...a zhruba od tech 15,16, jsem si z toho udelala vyhodu🤣 mala, skladná, roztomilá 🤣 vsichni mi kamaradi mne brali jako ,, malou,, ale v hezkem,peknem kontextu, mala lehká 🤣 40 kg jsem asi teda nemela,ve 20 ti asi 45,a to jsem jeste cvicila,abych mela svaly a sílu 🤣 ses mala,ale rychla,a mrstna,tak toho vyuzij, hodne holek ma stejne tak o 10 cm navic od tebe,co to je..nic,podpatky treba vyřeší,nejsi velka mohutná, tyhle holky to maji podle mne těžší..a ano benefit toho,ze v 25 po mne chteli obcanku,je to vtipny,ale ver mi,ocenis to časem 😁
No raději vypadat v 15 na 11 než když si o mě v mých 19 mysleli, že mám pubertální dceru...to člověku na sebevědomí nepřidá.

@johanna15 a proč by tě měl někdo, jako mladou ženu, chtít přeprat a zvednout? Ber svou váhu a výšku jako přednost, mnohdy je to výhoda.