icon

Narcistický přítel

izabela13
Včera v 21:18

Ahojte, mám narcistického přítele a jeho nepříjemné chování se začalo v poslední době stupňovat. Za všechno můžu já, jsem nejhorší, atd...ale velmi ho miluji a neumím od něj odejít. Umíte mi nato poradit?

anonym_f938a9
Včera ve 22:00

Ho*vno

lv
Dnes ve 03:33

Jdi na terapii, ať to zvládneš

anonym_542c7f
Dnes ve 03:37
@anonym_f938a9

Ho*vno

@anonym_f938a9 a pak se divíme, že koník pomalu umírá 🤔

anonym_1e91f8
Dnes ve 04:13
@anonym_542c7f

@anonym_f938a9 a pak se divíme, že koník pomalu umírá 🤔

@anonym_542c7f MK není mrtvý proto, že někdo už není ochotný hrát tyto hry, MK je mrtvý proto, že má v marketingu neschopné lidi a že jsou to neempatická ..., co se neštítí pro zvýšení dosahu jít za hranu lidskosti.

anonym_c3fefa
Dnes ve 04:31

Stejně jednou utečeš a nebo to špatně dopadne.

krtcice
Dnes v 05:11

Pošli ho do oběhu. Nezmění se to, naopak. Mám to za sebou.

anonym_d99682
Dnes v 05:25

Velmi ho miluješ? Tak u něj zůstaň, milý trolle.

anonym_542c7f
Dnes v 07:00
@anonym_1e91f8

@anonym_542c7f MK není mrtvý proto, že někdo už není ochotný hrát tyto hry, MK je mrtvý proto, že má v marketingu neschopné lidi a že jsou to neempatická ..., co se neštítí pro zvýšení dosahu jít za hranu lidskosti.

@anonym_1e91f8 tak ono stačí tyhle příspěvky přeskočit a nezabyvat se jimi.

l_
Dnes v 07:07

Prvni je dulezity uvedomit si, ze ho nemilujes.. jsi na nem jen zavisla..
Postupne, tajne, se priprav na odchod.. a odejdi.. bude to tezke, bude te manipulovat ze te miluje, ze se zmeni atd.. nezmeni, jen te bude dal nicit..

Klidne napis soukrome..

levandule_k
Dnes v 07:59

Nový profil, hned vážné téma, ale tentokrát není ani pořádný příběh.

Za mě red fleg, že je to zas troll, příspěvek na oživení diskuze.

Já se nechci dostat do bodu, kdy budu reagovat ve smyslu, že je to smyšlený příběh a on to zrovna bude jeden pravdivý mezi těmi 99 vymyšlenými marketingem Modrého koníka.

Najdi si terapeuta, který ti pomůže odejít, najít tvou vlastní hodnotu. Něco si můžeš zpracovat i sama, inspiraci lze najít v knížkách z oblasti psychologie, osobního rozvoje.