Rozčílení. Jak se uklidnit?

8. dub 2020

Se omlouvám, ale stalo se...dcera mně rozčílila tak, že jsem zvedla box s hračkami a chtěla celý vyspat, ale vyletěl výše a praštila jsem se do nosu, tam je to teď otekle, trochu to krvacelo, ale hlavně mám od té doby bolesti břicha, na hrudi, hlavy, je to jistě psychosomaticke, vím to, ale stejně to nepřechazí. Jsem s dcerou sama má období vzdoru nikto nepohlida. To mně neomlouvá. Ja se chci spíše poradit co s tím na uklidnění. Nepiju tak alkohol doma nemam.

anguly
8. dub 2020

Kdysi mi kolegyně radila dát nohy pevně na zem, uvědomit si, že mám pořádpevnou půdu pod nohama. A úmyslně dýchat. Pokud jsem akutně nasrana, tak nádech a prudce výdech. Pokud už to není to nejvíc, tak dýchat nádech (počítat do 4) a výdech (zase vydechovat a počítat do 4)... Bylo toho víc, ale už si to moc nepamatuju... Todle ale občas praktikuju...😉

miba10
8. dub 2020

Ty jo hackuju se. Sice nehazim věcmi, ale zvysuji hlas až se pak pristihnu že rvu. Pyšná na to nejsem a snažím se to ovládat. Není to každý den, ale i tak mě to mrzí. Dcerka je hodně živé, neposedne a neskutečně palicate dítě....

martiniquest
8. dub 2020

Za sebe moc doporucuju Bachovy krizove kapky

autor
8. dub 2020

No..už to odeznělo. Chtěla jsem si udělat medunkovy caj, ale nestihla jsem to, než jsem odnosila on-line nakup dovezeny z tesca, malá si sundala plenu, vlezla do postele a tam se vycurala tak teď po ni uklizim.

martina995
8. dub 2020

Také doporučuji bachovky. Jsem nervak od přírody a s dětmi je to někdy fakt na panáka. Nechala jsem si namíchat přímo na míru a pomohlo mi to. Mám i pro děti a pro psa.

miba10
8. dub 2020

@martiniquest můžu se zeptat kde se dají koupit?

hojda
8. dub 2020

Dýchat! 10x krát se zhluboka nadechnout a klidně si sednout na podlahu.

martiniquest
9. dub 2020

@miba10 V nekterych lekarnach, zdravych vyzivach, na netu. Ja kupovala treba na nuspring.cz a bioaorganic.cz. Maji ruzne verze - s alkoholem ci bez (coz je vyhodnejsi, muze se to dat i detem) a v kapkach, spreji, bonbonech - ja osobne mam nejradeji sprej, nejlepe se mi davkuje.

miba10
9. dub 2020

@martiniquest díky moc. Kouknu