Zkušenosti a hodnocení CAR
16. pro 2025
Ahoj, v souvislosti s IVF slyším, že je potřeba vybírat si kvalitní CAR a ne podle bydliště / vzdálenosti. To je moc hezké, ale jak zjistit, které CAR je opravdu kvalitní? Existuje někde nějaké objektivní hodnocení? Vím, že řada zařízení uvádí na stránkách úspěšnost, ale dá se tomu věřit? Můžu Vás poprosit o zkušenosti? Jsem z Prahy, ale budu klidně dojíždět kamkoliv. Osobně jsem třeba myslela, že Helios je top, ale některé zprávy tady mě vyvedly z omylu... Tak nevím.
@lucie097 já osobně mám dobré zkušenosti s Pronatalem, ne teda v Praze, ale tam je klinika taky dobrá, přátelský kolektiv, který vše vysvětlí a poradí a vybere to nejlepší řešení 😉

Já slýchávám chválu na CUBE v Praze.
My jsme naopak byli v IVF OLOMOUC a za nás katastrofa. I přes rodinnou anamnézu trombózy v mozku mi neudělali testy na srážlivost krve. Po velkých dávkách estrogenu po stimulovaném KETu jsem pak dostala trombózu mozkových splavů. Nikdo se neomluvil, nic. Navíc i předtím nespokojenost. Např. zaměnilu žluté tělísko s cystou, nešetrné zacházení arogantního lékaře přímo při KET atp. Ze 3 testovaných embryí se nezadařilo ani jednou. Zadařilo se nám zázračně až přirozenou cestou. Takže IVF Olomouc za mě nee.