Jak dlouhý byl vztah než přišlo dítě?
Ahojte.
Zajímá mě, po jaké době ve vztahu jste měli dítě.
Myslíte, že je hloupost si pořizovat dítě v době zamilovanosti?
Nebo čekat pár let?
Díky za odpovědi
@1eso1 jsme spolu 7 let mame dve deti😊👍😇🤣
Ahojky, tak mě se povedla taková kuriozita, co se prvního dítěte týče a měla jsem docela štěstí :D První manžel mě kvůli jiný opustil na jaře 2014 a na konci léta toho stejného roku jsem se zakoukala do jednoho kluka, samozřejmě o 6 let mladšího, nebrala jsem to nijak vážně. No a vzhledem k tomu, že mi doktor říkal, že budu mít velké problémy otěhotnět (měla jsem cysty, srůsty apod.), tak se mi po asi měsíci a půl "chození" povedlo otěhotnět a to jsem ještě nebyla rozvedená, znáte naše české soudy, na vše spousta času. No a aby toho nebylo málo, rozvedli nás až na podzim a tady platí 300 dní ochranné lhůty a dítě by podle práva bylo bývalého, i když jeho nebylo. Takže jsme se s novým přítelem na jaře 2015 vzali, v létě se nám narodila dcera. No a od té doby jsme spolu a teď cekáme chlapečka. Byl to boj, hádali jsme se, páč oba jsme paličatý, ale vyšlo to. Takže je možný i po krátké době otěhotnět a mít štěstí :D
S ex manželem dítě po 4 letech...dvě děti a nevyšlo nam to.Ted čekám s přítelem,se kterým jsem rok a 4 měsíce.
@natysnovec ty jo vy to máte hodně podobný jako my ❤️
@krtcice vid😇😇👍❤
@luciashek tvoje dcerka je 24.6?
@natysnovec 27.6., a u druhého mám termín letos 26.6., pro zasmání :D
@luciashek aha ja jen ze je to husty muj bratr je 25.6 a ja jsem 26.6 ale po 2 letech🤣🤣🤣
@natysnovec jééé tak to je paráda! A slavili jste to spolu? To je super, když se to takhle povede :D
Otěhotněla jsem po 4 měsících vztahu... Hned za 2 měsíce jsme se vzali... No a jsme spolu 22 let...
@verunkanatalka tak to musel být osud 🙂
@1eso1 asi jo no... A nebo štěstí? 😁
@luciashek jj slavily 😊😊
Dítě jsme měli do roka, otěhotněla jsem plánovaně po pár měsících šílené zamilovanosti. A nevím, jestli bych to poradila svojí dceři 🙂 Jsme spolu 8 let, máme dvě děti a všechno je v pohodě, ale ten sešup dolů, když opadne zamilovanost a vy se teprve doopravdy poznáváte a přitom už máte doma mimino.... To je docela masakr 🙂
Otěhotněla jsem "omylem" po sedmi letech vztahu, tři roky po svatbě. Teď máme dvě děti.
Já otěhotněla po roce a měsíci od seznámení. Vzhledem k věku jsme už víc čekat nechtěli. Letos budeme spolu 7 let, máme dvě dcery a plánujeme svatbu.
@1eso1 My začali plánovat asi po 5 měsících, na jaře budeme spolu dva roky a v postýlce nam spinká náš poklad , malá bude mít mít tři týdny. Nějak jsem vnitřně cítila, že tentokrát to je ono 🙂 V minulem vztahu jsem byla osm let a stejně to dopadlo , jak to dopadlo, takže tentokrát jsem šla do toho tak trochu po hlavě, okolí si asi myslelo, že jsme tak trochu blázni 😅 S nynějším již manželem jsem našla takovou harmonii, vnitřní klid a lásku ve kterou jsem už ani nedoufala.
Otěhotněla jsem po 3 měsících a jsme ted spolu 13 let a čekáme 3 😉 když jsem otěhotněla bylo mi 16 takže to bylo neplánovaně
My spolu byli jen něco přes rok...řekla bych, že je i velký rozdíl, jestli se lidi poznali v 16 nebo ve 30. Ve druhém případě jde vztah daleko rychleji, člověk už má taky pár zkušeností a rychleji rozpozná, zda to bude klapat...navíc, pokud chcete děti, čekat v tom druhém případě 7 let už nelze...
Tedy...než přišlo dítě, tak to trvalo přes dva roky...mluvím o době, kdy jsme se pro to rozhodli - ne kdy přišlo..
Dali jsme se dohromady přes Vánoce 2013, ale znali jsme se už cca půl roku před tím. V lednu 2014 jsem odjela na plánovanou dovolenou do Thajska na necelé 4 týdny. No a v únoru po návratu jsme to dali dokupy už oficiálně a v červnu otěhotněla. Neplánovaně, ale nevadilo na tom. No a pak se vzali a teď už máme děti 5 a 3 roky. Láska jako trám stále pokračuje ☺️
Presne na 10. vyroci vztahu nam dr potvrdil, ze bude miminko, meli jsme krasny darecek ❤️ to uz jsme byli 3 roky manzele... tento rok se narodi, prijde mi to akorat, s manzelem mame krasny vztah, mam dostatek praxe ve svem oboru, coz pro me bylo dulezite, mame i neco nasetreno a uz nam chybelo ke stesti jen to nase zlaticko, snazili jsme se o nej skoro rok ❤️
@1eso1 Myslím si, že délka vztahu není až tak důležitá.. Pokud člověku není 18 a není to spíš pobláznění ale víš že to je rozumný vztah... Já měla 10 let vztah a poslední dva roky se z něj vyklubal jiný člověk ..Teď mám přítele rok a 2 měsíce a oba cítíme už od půl roku, že tohle je ono... A hlavně záleží kdy s tím daným člověkem začneš i bydlet a poznáš jaký je v určitých situacích...Já teda těhotná nejsem ale kdyby se stalo tak nemám obavy ani strach coby 🙂 Všechny kostlivce jsme vytáhly na začátku vztahu po domluvě, aby jsme spolu neztráceli čas zbytečně..
@1eso1 Děťátko máme po 6 letém vztahu 🙂 První tři roky jsme o tom vůbec nepřemýšleli, přeci jenom to byla na nás krátká doba. Doba zamilovanosti, která může přejít a vše je pryč. Já jsem chtěla mít takovou tu "jistotu" vhodného zázemí pro narození miminka a také mít "jistotu" vztahu. Člověk nikdy neví, kam ho život zavede, ale už jsem sama cítila, že jsme oba připraveni na to být rodiči 😍

@natysnovec hustý 😄