icon

Jak dlouhý byl vztah než přišlo dítě?

1eso1
6. bře 2020

Ahojte.
Zajímá mě, po jaké době ve vztahu jste měli dítě.
Myslíte, že je hloupost si pořizovat dítě v době zamilovanosti?
Nebo čekat pár let?
Díky za odpovědi

Strana
z5
1eso1
autor
6. bře 2020

@natysnovec hustý 😄

natysnovec
6. bře 2020

@1eso1 jsme spolu 7 let mame dve deti😊👍😇🤣

luciashek
6. bře 2020

Ahojky, tak mě se povedla taková kuriozita, co se prvního dítěte týče a měla jsem docela štěstí :D První manžel mě kvůli jiný opustil na jaře 2014 a na konci léta toho stejného roku jsem se zakoukala do jednoho kluka, samozřejmě o 6 let mladšího, nebrala jsem to nijak vážně. No a vzhledem k tomu, že mi doktor říkal, že budu mít velké problémy otěhotnět (měla jsem cysty, srůsty apod.), tak se mi po asi měsíci a půl "chození" povedlo otěhotnět a to jsem ještě nebyla rozvedená, znáte naše české soudy, na vše spousta času. No a aby toho nebylo málo, rozvedli nás až na podzim a tady platí 300 dní ochranné lhůty a dítě by podle práva bylo bývalého, i když jeho nebylo. Takže jsme se s novým přítelem na jaře 2015 vzali, v létě se nám narodila dcera. No a od té doby jsme spolu a teď cekáme chlapečka. Byl to boj, hádali jsme se, páč oba jsme paličatý, ale vyšlo to. Takže je možný i po krátké době otěhotnět a mít štěstí :D

tez83
6. bře 2020

S ex manželem dítě po 4 letech...dvě děti a nevyšlo nam to.Ted čekám s přítelem,se kterým jsem rok a 4 měsíce.

krtcice
6. bře 2020

@natysnovec ty jo vy to máte hodně podobný jako my ❤️

natysnovec
6. bře 2020

@krtcice vid😇😇👍❤

natysnovec
6. bře 2020

@luciashek tvoje dcerka je 24.6?

luciashek
6. bře 2020

@natysnovec 27.6., a u druhého mám termín letos 26.6., pro zasmání :D

natysnovec
6. bře 2020

@luciashek aha ja jen ze je to husty muj bratr je 25.6 a ja jsem 26.6 ale po 2 letech🤣🤣🤣

luciashek
6. bře 2020

@natysnovec jééé tak to je paráda! A slavili jste to spolu? To je super, když se to takhle povede :D

verunkanatalka
6. bře 2020

Otěhotněla jsem po 4 měsících vztahu... Hned za 2 měsíce jsme se vzali... No a jsme spolu 22 let...

1eso1
autor
6. bře 2020

@verunkanatalka tak to musel být osud 🙂

verunkanatalka
6. bře 2020

@1eso1 asi jo no... A nebo štěstí? 😁

natysnovec
6. bře 2020

@luciashek jj slavily 😊😊

not_blond
6. bře 2020

Dítě jsme měli do roka, otěhotněla jsem plánovaně po pár měsících šílené zamilovanosti. A nevím, jestli bych to poradila svojí dceři 🙂 Jsme spolu 8 let, máme dvě děti a všechno je v pohodě, ale ten sešup dolů, když opadne zamilovanost a vy se teprve doopravdy poznáváte a přitom už máte doma mimino.... To je docela masakr 🙂

azanka
6. bře 2020

Otěhotněla jsem "omylem" po sedmi letech vztahu, tři roky po svatbě. Teď máme dvě děti.

jitushb
6. bře 2020

Já otěhotněla po roce a měsíci od seznámení. Vzhledem k věku jsme už víc čekat nechtěli. Letos budeme spolu 7 let, máme dvě dcery a plánujeme svatbu.

jjasmina
6. bře 2020

@1eso1 My začali plánovat asi po 5 měsících, na jaře budeme spolu dva roky a v postýlce nam spinká náš poklad , malá bude mít mít tři týdny. Nějak jsem vnitřně cítila, že tentokrát to je ono 🙂 V minulem vztahu jsem byla osm let a stejně to dopadlo , jak to dopadlo, takže tentokrát jsem šla do toho tak trochu po hlavě, okolí si asi myslelo, že jsme tak trochu blázni 😅 S nynějším již manželem jsem našla takovou harmonii, vnitřní klid a lásku ve kterou jsem už ani nedoufala.

luciashek
6. bře 2020

@not_blond jooo tak to znám moc dobře, to je slušný masakr 😀

blenny
6. bře 2020

Otěhotněla jsem po 3 měsících a jsme ted spolu 13 let a čekáme 3 😉 když jsem otěhotněla bylo mi 16 takže to bylo neplánovaně

urtica
6. bře 2020

My spolu byli jen něco přes rok...řekla bych, že je i velký rozdíl, jestli se lidi poznali v 16 nebo ve 30. Ve druhém případě jde vztah daleko rychleji, člověk už má taky pár zkušeností a rychleji rozpozná, zda to bude klapat...navíc, pokud chcete děti, čekat v tom druhém případě 7 let už nelze...

urtica
6. bře 2020

Tedy...než přišlo dítě, tak to trvalo přes dva roky...mluvím o době, kdy jsme se pro to rozhodli - ne kdy přišlo..

urtica
6. bře 2020

@blenny Mazec

hanahana
6. bře 2020

Dali jsme se dohromady přes Vánoce 2013, ale znali jsme se už cca půl roku před tím. V lednu 2014 jsem odjela na plánovanou dovolenou do Thajska na necelé 4 týdny. No a v únoru po návratu jsme to dali dokupy už oficiálně a v červnu otěhotněla. Neplánovaně, ale nevadilo na tom. No a pak se vzali a teď už máme děti 5 a 3 roky. Láska jako trám stále pokračuje ☺️

aneta15
6. bře 2020

@1eso1 já plánované otěhotněla rok a půl od seznámení. Jsme spolu 12 let. Čekám třetí dítě a neměnila bych

jako_mala_holka
6. bře 2020

Presne na 10. vyroci vztahu nam dr potvrdil, ze bude miminko, meli jsme krasny darecek ❤️ to uz jsme byli 3 roky manzele... tento rok se narodi, prijde mi to akorat, s manzelem mame krasny vztah, mam dostatek praxe ve svem oboru, coz pro me bylo dulezite, mame i neco nasetreno a uz nam chybelo ke stesti jen to nase zlaticko, snazili jsme se o nej skoro rok ❤️

marketkaticha
6. bře 2020

@1eso1 Myslím si, že délka vztahu není až tak důležitá.. Pokud člověku není 18 a není to spíš pobláznění ale víš že to je rozumný vztah... Já měla 10 let vztah a poslední dva roky se z něj vyklubal jiný člověk ..Teď mám přítele rok a 2 měsíce a oba cítíme už od půl roku, že tohle je ono... A hlavně záleží kdy s tím daným člověkem začneš i bydlet a poznáš jaký je v určitých situacích...Já teda těhotná nejsem ale kdyby se stalo tak nemám obavy ani strach coby 🙂 Všechny kostlivce jsme vytáhly na začátku vztahu po domluvě, aby jsme spolu neztráceli čas zbytečně..

mamio
6. bře 2020

@1eso1 po pul roce, chtene mimi, zadarilo se hned.

theuska29
6. bře 2020

@1eso1 Děťátko máme po 6 letém vztahu 🙂 První tři roky jsme o tom vůbec nepřemýšleli, přeci jenom to byla na nás krátká doba. Doba zamilovanosti, která může přejít a vše je pryč. Já jsem chtěla mít takovou tu "jistotu" vhodného zázemí pro narození miminka a také mít "jistotu" vztahu. Člověk nikdy neví, kam ho život zavede, ale už jsem sama cítila, že jsme oba připraveni na to být rodiči 😍

vladienka
6. bře 2020

@1eso1 po 5 rokoch sme sa vzali a pak prislo mimino.. pride mi to taky normalny zdravy vyvoj a priebeh vztahu 🙂 zalezi ale kolko ma clovek rokov, vydavala som sa 28 rocna tak to bolo tak akurat, hodne sme si uzili festivalov, koncertov, dovoleniek 🙂

Strana
z5