Jak moc se podřizujete děťátku?
ahoj holky, dnes jsem tak přemýšlela jakto chodí u ostatních,co se týka času na kamaradky,nákupy,zábavu ,odpočinek ,atd..jaké jsou vaše všední a nevšední dny?podřizujete se dítěti např .v 7 doma kvuli koupání ?děkuju za odpovědi 😨
@mysicka_lb jsi můj člověk
Myslím, že žádný přístup není dobrý či špatný, každý ať si to zařídí, jak mu je to přirozené. Já jsem režimový maniak, i v práci jsem měla stanovené, že první hodinu vyřizuju e-maily, pak vyřizuju drobnější věci, pak oběd, pak píšu tiskovky nebo řeším dlouhodobější úkoly a na závěr zadávám práci grafikovi - je to pro mě jediný způsob, jak toho stihnout hodně, jinak jsem ztracená jak štěně ve velkoměstě. A přechodem na mateřskou se to nezměnilo, byť denní řád se vytvořil přirozeně sám podle potřeb dítěte, ale všechny věci děláme cca ve stejnou hodinu každý den. Pokud tak ale někdo nežije, neměl by se do nějakých fahrplánů nutit, z toho pak vznikají ty vystresované maminky, které dávají čaj na čas 🙂

Nepodrizujeme se, ale prizppusobit se samozrejme trochu musime. Jak jsou nektera deti rezimova, tak jina asi nerezimova. Nejakou dobu jsem byla presvedcena, ze rezim je potreba, ale syn mi tu predstavu porad nabouraval, takze jsem to vzdala a rekla si, ze ja jsem prece kazdy den taky ruzne unavena, chodim spavat ruzne apod. A jsme vsichni spokojeni. V lete jsme travili vecery na grilovackach, kdy jsme syna uspali v kocare a pak doma jen prendali, stejne tak nemame problem zustat dele na oslave s tim, ze pak usne po ceste dom v aute apod. Ale ja neznam to, ze by se na nem projevovala pretazenost, takze si to muzeme dovolit. ...ale mozna je to tim, ze si nemyslim, ze dite by melo byt stredobodem vesmiru, ale melo by byt soucasti rodiny, ktera by mela s nejakym mensim prizpusobenim se normalne dal fungovat a ne vse prebourat. A stejne tak k tomu pristupuji i napr. Indiani🙂