icon

Sex v šestinedělí

andynahe
2. říj 2018

Zdravím vás,
ráda bych se zeptala, zda je tady nějaká mamina, která šla do sexu po porodu, i když stále krvácela. Jsem deset dnů po porodu, krvácím jako při normální menstruaci. Ale mám příšernou chuť na sex. S kondomem by to vadit nemělo ne? Porod proběhl bez poranění takže "dole" jsem fit.

Děkuji za příspěvky.

cuuza
•
2. říj 2018

Pokud krvácis, tak dole ještě fit nebudeš. Počkala bych, minimálně dokud nepřestane špinění. Všechno se potřebuje stáhnout a uzavřít.

vikinkav
•
2. říj 2018

Je to kvuli mozne infekci, radsi bych taky pockala, dokud to neprestane

adau
•
2. říj 2018

Sestinedeli neni sestinedelim pro srandu kralikum...

sahrazad1
•
2. říj 2018

@andynahe měla jsem za to, že ocistky jsou infekční...

moxha
•
2. říj 2018

Ano očistky jsou infekční...chuť na sex zkus potlačit. Nestojí to za případné komplikace ( zánět).

kac9
•
2. říj 2018

My jsme spolu s manželem sex měli v šestinedělí, ale až ke konci a to už jsem byla aspoň 14 dní bez očistků... drivr bych do toho nešla, bála bych se infekce

andynahe
autor
•
2. říj 2018

Já toto všechno vím, nepotřebuji poučovat, znám doporučení. Má otázka zněla zda tady taková žena je, ne zda je to vhodné.

snezenka123
•
2. říj 2018

@andynahe moje kamarádka má dvě děti, ani u jednoho šestinedělí nedodržela(cca 4 týdny ano).
Nevím, zda použili kondom, ale asi by to bylo vhodné, právě kvůli infekci. Já šestinedělí dodržela, max.zkrátila o pár dní, ale to už jsem byla "čistá".
takže pokud je to bez očistků, s kondomem, proč ne😉

re_barbora
•
2. říj 2018

Stejne udelas jak chces, jestli ti za to pripadne problemy stoji, tak hura do toho 😉

ronja55
•
2. říj 2018

Já jsem si ho zkrátila o tyden, ale uz jsem ani nešpinila. Nedělala bych to, kdyby to byli treba 4 tydny od porodu tak je to neco jineho, ale 10 dní je fakt málo. Za případné problémy to přeci nestojí...

vevero13
•
2. říj 2018

Taky jsem si šestinedělí zkrátila, ale sex pro mě neznamená jen klasický pohlavní styk. Jsou i jiné způsoby. Takže tak.

leilinka1234
•
2. říj 2018

Fuj, to je nechutný :D

lea1606
•
26. únor 2021

My měli sex s ochranou 3 týden po porodu, nešlo to už vydržet ty chutě, sice to bylo skoro jako jízda na sucho, ale i tak sem si to užila a líbilo se mi to. Poté jsem spinila, ale přijde mi to normální že ze mě ještě vychází růžová.