Kontrola neschopenky v době u lékaře. Jak se to řeší, kdy náhodou?

22. lis 2020

Ahoj, jsem na rizikovém a zítra mám kontrolu u lékaře. Je mi jasné že to není problém, ale zajímá mne jestli si to mám nějak ošetřit dopředu v případě že by zrovna kontrola přišla. Vzít si od lékaře nějaké potvrzení nebo tak něco. Nebo se to řeší potom zpětně? Nikdy jsem na neschopence nebyla a bojím se jen vyjít se psem na zahradu že zmeškám zvonek 😅 má někdo přímo zkušenost že mu kontrola přišla když byl u dr?

lv
23. lis 2020

Ano, ve schránce byl lístek s kontakty, zavolala jsem a poslala sken rozpisu rehabilitaci, byla jsem zrovna a procedurach.

jitka_cv
23. lis 2020

Mě přišli když jsem byla u lékaře, došla jsem na čssz, donesla zprávu od doktorky a i o tom informovala lékařku. Pokud ti dojde kontrola tak ti může i doktor napsat potvrzení že jsi tam v uvedenou dobu byla a ty to jen předáš sociálce.

martt
23. lis 2020

Mne tenkrát přišla kontrola, když jsem byla na urologii na kontrole. Lístek ve schránce se mi tenkrát záhadně objevil až skoro po 14 dnech od údajné kontroli. Mezitím už volali moji obvodní a ta jim dala kontakt na urologii, kde si to ověřili. A ja jsem jim tenkrát pak ještě posílala písemné potvrzení z urologie,ze jsem tam opravdu byla.

amazonkajanik
23. lis 2020

Jinak bacha,některé kontroly jen cinknou,vhodí lístek a jdou (skoro jak někteří pošťáci 😁)
kdysi jsem jednoho stavěla,že musí na paní počkat,že je po operaci nohy a dlouho jí to trvá,než dojde ke zvonku (a to jsem tam byla s poštou) a s kontrolou na mého chlapa,který měl ortezu na noze,jsem se pohadala,když se mi snažili tvrdit,že máme špatné číslo popisné a že na něj kvůli tomu ani čekat nemusí,než sleze schody(mno,nějakých pár set let starý dům určitě,nakonec se ukázalo,že to jejich domnělé číslo,bylo číslo pozemku v katastru)