Podpis papíru po přechodu na rodičovský příspěvek

lenicka2323
2. led 2019

Dobrý den,chtela jsem se zeptat zda se v práci něco podepisuje když jsem přešla 1.12 na rodičovský z mateřské? Mám smlouvu na dobu neurčitou a účetní mi nechala čerpat dovolenou po mateřské a dnes mi volal šéf ohledně podpisu nějakých papíru tak teď se děsím aby to nebyla výpověď nebo je možné že je to opět něco na daně? Každý rok touhle dobou jsme daně podepisovaly. Moc děkuji za rady =)

j.a.n.i
2. led 2019

No, mela bys podepsat zadost o rodicovskou dovolenou nebo nadtoupit do prace.

lenicka2323
autor
2. led 2019

@j.a.n.i já právě účetní posílala papír ohledně toho čerpání dovolené který mi i ona sama zaslala a tam jsem musela vypsat i to jak dlouho chci být s malou doma tak mě právě zmatlo co je zase za papíry tohle

leniczka23
2. led 2019

Ne v praci se pri prechodu z MD na rodicak nic nepodepisuje. Takze netusim co to je.

sus3nka
2. led 2019

Myslím si, že jde o daně. Zda budeš chtít, aby ti je udělili oni a nebo pokud jim to nepodepíšeš, tak dostaneš potvrzení a můžeš si udělat daňového přiznání.

lenicka2323
autor
2. led 2019

@sus3nka také si právě myslím že by to měly být daně pamatuji si že vždy po novém roce jsme papíry podepisovaly teď jen váhám zda si nechat daně udělat od firmy nebo sama zda je nějaká vratka na daních když jsem byla na nemocenské a a pak šla rovnou na mateřskou.