Jaký vitamín D dáváte dětem?
Ahoj holky, jaký vitamín D dáváte dětem..? Vigantol, Baby -D, nebo od Terazia company...? má vaše mimi bolení bříška po vigantolu..?
Moc děkuji
u syna Vigantol - vpohodě ... teď u dcery Vigantol není k sehnání, kupovala jsem v lékárně od Jamieson - bříško bolí, ale nejspíše to bude bez ohledu na vit.D - bolí ji po všem
Dáváme Vigantol. Vojtíšek míval bolesti bříška jako malinké miminko, zmizely, jak se naučil trošku pohybovat a vše šlo ven 😀 Nevidím souvislost s Vigantolem...
U nás vigantol potíže opravdu způsoboval, opakovaně jsem se po tom přesvědčila nasazením a zase vysazením. Pak jsem se bavila s lékařkou, která spočítala, že při denní dávce UM je její potřeba skutečně pokrytá z něj, takže jsem nedávala vůbec.
Dávám baby d, po vigantolu bolelo bříško, dcera na to hodně trpěla, když byla malinká. Až dobereme, dám vigantol, už ho mám připravený.
@mourovatakocka Bacha na to, já jí ho zkusila kápnout v roce a půl, že už je veliká, a celej den mi problila 🙄
Dávala jsem od Terezie a pak vigantol. Břicho ho bolelo po obojím stejně. Zlepšilo se to až když se začal víc hýbat
Dávala jsem u obou dětí Vigantol-neměl spojitost s bolestí břicha, kvůli nedostatku vitamínu D dle krve jej beru i já
@herbinaaa Spousta 🙂 Já dávala dceři baby d, teď dávám od mollers olej z tresčích jater, kde je součástí i vitamin d. V lékárně ti poradí 🙂
Já dávala prvnímu déčko od firmy generica, může se od ukončeného prvního měsíce. U druhého na něj taky najedu.

Vigantol ma výrobní výpadek, nedá se sehnat. Chtěla jsem Swanson, ten prý nezpůsobí koliku, ale v lékárně měli jen ten od Terezia comp., tak snad bude ok.