Práci prášek a pleny. Poradíte nějaký dobrý, osvědčený?
Dobrý den, mohla bych se zeptat na názor na dětský práci prasek/gel pro miminka, nějaký dobrý osvědčený, dobrý poměr kvalita a cena. A to samé na plenky.
Dekuji
Dost si chválí Sonett prací gel, ten je nedráždivý, netoxický, eko, pro miminka ideální. Pere vcelku fajn. A co se týká pracího prostředku na látkové pleny, tak ten Sonett je vhodný i na to, zároveň je fajn přidávat perkarbonát a na máchání roztok kyseliny citronové.
@denca92 prasek mam z Nemecka - Dalli sensitive, ceske mi prijde, ze nic nevyperou. U plenek, jak uz se pise vyse, je treba vyzkouset. Ze zacatku jsem kupovala Happy Bella, ty jsou super, nikdy neprotekly, pak mi nasi obcas privezli fialove Dada z Polska (vyrobene v CR pro polsky trh), nakonec jsem presla na kalhotky od Pampers (bile). Spatnou zkusenost mam s Babylove z dm, jedine nam protekly
S plenami nedám dopustit na Alberťácké - super cena, navíc nebělené chlorem a vůbec z "Nebio" snad nejlepší charakteristiky. Hodně levný a doporučovaný prášek je jelen. Ale já teda používám dražší (navíc ten, co jsem měla nejraději, se nevyrábí, tak doberu zásoby a přecházím už na dospělácký).
Používám Happy Mimi, Happy baby, Bebelino a nějakou značku z Kauflandu. Pampers protekly.
A s práškem neporadím, používám klasický v čem peru naše oblečení.
Prasek mame jelinek a pliny za nas top jsou mumny baby. Ale vzhledem k cene je davam jen na noc a cestovani. Pres den mame bella happy. Jeste sedly kolorky nebo eco by naty. Zkusili jsme asi 15 druhu a ve vsech ostatnich se syn opruzoval. Ale kazde miminko je jine..
@denca92 My používáme prací prášek Lovela, prádlo příjemně voní a nic to malé nedělá s pokožkou. A pleny Happy, ještě se nestalo aby prosákly. A doktor říkal že jsou fajn jako prevence na kyčle. Takže u nás jedině happy ☺
Používala jsem lovelu, batole, pozdeji persil sensitiv... A z plen, každý tu chválí happy,ale nám třeba vůbec nesedli, hned je procurala a po ostatních se nám hned oprudila, jediné které snesla byly zelené pampers, ještě premium care, ale ty jsou zbytečně drahé... Takze fakt musíš vyzkoušet
Peru v Yellow & Blue od Tierra Verde - gel na barevné a tmavé, prášek na pleny a světlé. Peru celé rodině, nerozlišuji miminkovské a naše. Jsme atopici. Z jednorázových plen Bambo nature, Kolorky, MonPeri, Babylove z DM.
Za mě jsme u plenek Babylove öko z DM a spokojeni jsme vsichni, opravdu super. Jednou jsme koupili i ,,obyč" Babylove a také to nebylo špatné. Chtěla jsem začít používat vkládací plenky BAMBOOLIK, mam je nakoupené, ale malá zkoušení bojkotuje, je nespokojená, takže tohle nebyla ideální investice, nejspíš budu prodávat. Z prášků mám Jelínka a místo aviváže Sanythol a také vše v pořádku. Predepírám pak jelenem, nebo jádrovým mýdlem, když je potřeba 👍

@denca92 Lovela praci gel, doporucen pediatrickou a je prima 🙂