icon

Spaní ročních dětí. Kdy vám začaly spát celou noc?

24. bře 2025

Zdravím všechny maminky,
syn byl vždycky docela spavý, ale celou noc prospí vyjímečně.
Jde spát ve 20h a někdy se probudí kolem půlnoci a někdy až kolem 3-4 h ráno. Střídá se to pravidelně obden.
Většinou spí na břiše a má zvedlý zadeček, nohy pod sebou… zvláštní polohy. Většinou se jako ztratí a hledá dudlík a nebo mu dám čaj a spí dál…
Ale někdy se poštěstí a spí od 20h do 7h .
Vždy ale když se probudí, dám dudu nebo napít a spí dál. Většinou. Probouzí se po 6 h nebo v 7h.
Jak to máte vy ? U ročních dětí?

mabs
•
24. bře 2025

v roce spal tak 5 hodin a ještě ne v kuse. Celou noc od 20 do 5 vydržel ve 3,5 letech

petulkadodo
•
24. bře 2025

Celou noc bez probuzení spal syn až někdy po třetích narozeninách. Kolem roku se budil co 2 hodiny. Buzení 2x za noc je super v tomhle věku.

journals
•
24. bře 2025

“Celou” noc spí od doby kdy jswm ho odstavila - od roka a půl. Do té doby byl vzhůru 10x i víckrát za noc. 2 vzbuzení za noc jsou ještě dobré

malenka3
•
24. bře 2025

Až po přesunu do pokojíčku. Ve 3 letech.

konidana
•
24. bře 2025

Syn cca od 13m. Kdy jsem ho odstavila. (Ale podotykam ze pak zas po odplenkovani ve 3.5 letech skoro kazdy den chodil k nam do postele asi az do 7 let, takze se vlastne v noci budil furt) Starsi dceru jsem odstavila v 15.m ale v noci se stejne budila dal asi do 3 let.

biciklissie
•
24. bře 2025

To je fakt strašně různé. Dcera spala celou noc od té doby, co jsem ji přestala budit na krmení. To ji byly asi tři měsíce. Ona je v tomto mimoradna. Syn asi ve dvou a půl letech a šlo to u něj postupně od šíleného buzení a nespání v noci, což se pomalu zlepšovalo a dostalo až do fáze, že spí celou noc.

hennrietta
•
24. bře 2025

Dcera se v roce také budila 1 - 2krát za noc. Je to normální a byla jsem ráda, že to není častěji. Celou noc začala spát mezi 2 - 2,5 lety. Přesně si to nepamatuju.

jitkaabs
•
24. bře 2025

Dcera 14 měsíců, spává většinou, pokud není nic mimořádného, tak 11-12 hodin v kuse. A takto spí už několik měsíců. Ale ona už se v 5 měsících budila jen jednou nad ránem na mlíčko.

krisstina93
•
25. bře 2025

Mě všechny děti spaly celou noc po odstavu, dceru sem kojila do 15 měsíců, do té doby byla vzhůru tak co dvě hodiny, od odstavu spala celou noc v kuse.

alexandra65
•
Odpověď byla odstraněná
•
alexandra65
•
Odpověď byla odstraněná
•