Spící dítě. Je to normální? Nebolí ho třeba něco?
Takhle mi dcera (11m)spí taky a starší kolikrát vidím že taky tak spí.. Neřeším to, když se jim tak chce spát tak ať si tak speji 😀
Spánek v kleče je úplně normální. Dokonce si intenzivně vzpomínám, že jsem tak spala taky. Buď v klidu a užívej si to, ty vystrčené prdelky jsi tak sladké!
Zrovna pred chvili jsem prisla do loznice a na tuty stejne spala moje skoro 3leta dcerka. Myslim ze ty spaci polohy jsou vselijaky jeste pomalu v puberte. Ja spala prej originalne jeste nekde v 13cti. 🤣
Fotku už asi nedohledám, ale sn spávál na zádech, ruce pod hlavou a nohy na žbrdlení od postýlky, takže nohy hore =D ale takto taky občas spával, pak ještě cestoval takže večer uložíš do postýlky a on během noci změnil všechny polohy ;)
Takhle spí i můj skoro sedmiletej. Ne nadarmo se podobné poloze v józe říká poloha dítěte 🙂. Často usíná třeba na zádech s nožkama do tureckého sedu, pak si sedne, chvilku se tak klátí ale stále spí a pak přepadne hlavou dopředu s rukama pod sebou a spí dál.

Jó, to byly kolikrát polohy, zadek nahoře celkem běžně. Ne, že by tak občas nespaly ve skoro 6 a 9 letech ještě teď. Neboj, kdyby ho něco bolelo, tak polohu změní.