icon

Jak zvládáte nepříjemné dětské pořady? Podělte se o zkušenosti!

veru181
14. črc 2023

Nedá mi to se jen tak pro zajímavost nezeptat: jak se vám líbí dětské pořady pro děti? U nás frčí hlavně Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková a Kája a Bambuláček a s tím posledním mám hrozný problém 🙈 Přijde mi to hrozně přehnané, často nesmyslné, ale syn to zbožňuje a co jsem tak postřehla na hřišti, ostatní děti taky a maminky s tím taky vypadaly v pohodě. Jsem jediná? 😀 Nepřijde mi to nijak závadné, abych to synovi zatrhla, spíš by mě zajímalo, jestli jsem jediná, kdo u toho trpí 😀

Strana
z3
hani_na
14. črc 2023

@veru181 Já vždycky říkám, že u toho cítím, jak mi odchází mozkové buňky😅 Naučila jsem se to filtrovat a hlavně to moc nepouštět. Za mě je největší lobotomie Bing. Jinak pro větší děti je pak Mickeyho klubík nebo Hádanky s Blue, to aspoň obsahuje otázky a je to trochu interaktivní, ne jen blbé civění. Jo a Albi tužka je taky fajn, ale syn má v oblibě ťukat pořád na to samé a to mám taky vždycky kopřivku, když to vezme do ruky😁

annk4
14. črc 2023

Stistko a Poupenka je v pohode, Míša Růžičková jede klasicky detsky retro a uz jsem chlapa pristihla si zpívat 😂 ale s Kajou mame taky problém, hlavně s tím tupým tónem. Jeste bych zmínila Bibibum - ta jede odrhovačky jak opička s činelama 😀

jahodi
14. črc 2023

upřímně, u dcery jsem mnohem později než ostatní maminky začala pouštěním dokumentů o přírodě 😂 a oblíbili jsme si Byl jednou jeden život. Nemám televizi, takže nebylo moc nutné něco lámat přes koleno a pouštěly se jen věci z Youtube na počítači. Jinak dcera (teď skoro 8 let) vyrostla třeba i na mé dospělácké hudbě.. nemá to se mnou jednoduchý 😀 dětský písničky máme jen když každoročně jedeme s kamarádkou na společnou dovču. Slyším pak ty písničky a myšlenkama jsem v Chorvatsku, Polsku atd. ♥ 😀

95newmommy2020
14. črc 2023

Přijde mi to hrozny, ale nastesti to u nas nefrci. Jenze frci jina vymejvarna. A to zeleznicni prejezdy. Tam se nemluvi, jen houka.

alubif
14. črc 2023

Nikdy jsem dětem nepustila. Vyrostli na muzice co posloucháme my. Myslím, že neodmítají u toho mozkové buňky jen matkám, ale i dětem 😉😅

eviicka
14. črc 2023

@jahodi mně přijde televize (Decko) lepší-musejí brát co je a nemůžou to točit pořád dokola jako na youtube (nemáme červené tlačítko). 😀 když měl syn k dispozici youtube, tak frčely kuličkodráhy a železniční přejezdy.

mama_mila
14. črc 2023

Já mám divné dítě, její nejoblíbenější písnička je od Twisted Sisters 🤣 Štístko a Poupěnku jsme ještě ani neslyšeli, Káju a bambuláčka teda jo, to mě irituje

alubif
14. črc 2023

Pardon automatické opravy: neodumírají

veruuu_kubesovic
14. črc 2023

A kdo jim to pouští🤔?
Mé děti poslouchají to co my, asi jsou teda divni...

veruuu_kubesovic
14. črc 2023

@95newmommy2020 to už u nás naštěstí pominulo, zato chodíme na vlackove výstavy to musí bejt...

veruuu_kubesovic
14. črc 2023

@veru181 jaký Bambulacek?

mata2hari
14. črc 2023

@annk4 BibiBum nesnáším!! Zlatá Míša a Štístko a Poupěnka..tuhle nám na youtube od ní skočila nějaká písnička o sladkostecj a to sem šla do kolem 🤦🏻‍♀️

barmil
14. črc 2023

@veru181 nikdy jsem mu to nepustila, nezna, má 3 roky a žije.

klokanka31
14. črc 2023

@veru181 Ani jedno neznám 😮 U nás frčí pohádky jako tlapková patrola, ovečka Shaun...

drep
14. črc 2023

@alubif dcera nic toho nezná a jaký je spokojený dítě. Odmítám pouštět tyhle mozek vraždící věci. A když šlape do kopce a zpívá si “bratříčku nevzlykej”, tak mám pocit, že prasknu mateřskou pýchou…

annk4
14. črc 2023

Jo to mimo jiné taky hodně hraje hudba nas rodičů 😀 ted uz teda častěji. Malá miluje Aerosmith, Deep purple, Led Zeppelin… atd atd

annk4
14. črc 2023

@mata2hari přesně vim která! 🙄

alianan
14. črc 2023

Znám pouze Štístka a Poupěnku a doufám, že je nikdy, jako fakt nikdy, neuslyším celé.
Takové věci jsme zatím dítěti zatajili, ale ujíždí na Cocomelonu, takže také dobrá vymejvárna, ale alespoň v angličtin, třeba z toho něco pochytí.

pipi_puncocha
14. črc 2023

Prosím vás, a Štístko a Poupěnka jsou v reálu pár, nebo ne? Vždycky mi to vrtá hlavou.🤔

alianan
14. črc 2023

@pipi_puncocha To byl úžasný páreček.😅
Nevím, ale ta představa pobavila.

ondul
14. črc 2023

Tak z toho by mě křáplo. Nepouštím. Pouštíme Zpívánky, písničky z večerníčků, starej rock z gramodesek. Obdivuju mámy, který tyhle vymejvárny zvládaj poslouchat!

rebe
14. črc 2023

Půlku z toho vůbec neznám. Míšu děti dotáhly ze školky a prostě ne, v mém bytě ani v mém autě tohle hrát nebude.

ajja87
14. črc 2023

Štístko a poupenku dávám, přestože on mi je nesympatický,ale teda Míša Růžičková to je děs a Káju a bambulacka a ještě bibibum,tak to se snazim selektovat,at si to pouští, když ja u toho nejsem , Kája je vlezle prehrana,ten její tón hlasu me přivádí k šílenství a Bibibum se snaží o něco na co nemá...Me se hodně líbí Karol a Kvido...

emillyhk
14. črc 2023

@veru181 U nás jede nejvíc Bing, toho celkem zvládám. Jinak ho vyloženě dětské pořady zatím neberou. Ale rád sleduje bagry nebo taková ta videa s hračkami Bruder, to mě hodně nebaví. Co naopak syn nesnese, jsou jakékoli dětské zpívánky, ať už klasické nebo moderní. Snad mu to vydrží 🙏

gruyerre
14. črc 2023

V životě jsem o ničem z toho neslyšela a to mám děti ve věkovém rozmezí 1 - 7 let. Déčko občas puštěné mají, ale mají striktní zákaz Binga, Sofie a Eleny.

veronicka89
14. črc 2023

Stistko se jakz takz da ...nektere co pises neznam .Ale nastesti maly se na to nikdy moc nechtel koukat .
Bydlime v cizine a v te nemcine jsou mnohem krasnejsi a vkusnejsi porady a pisnicky a veci tohodle typu , tak ty se mu libily taky...

Miro jaros mi nevadil na to jsme se obcas koukli...

lizzie02
14. črc 2023

U nás jsou ty dětské seriály hodně proměnlivé, takže mi to nestíhá vyloženě lézt na nervy 😁jen trochu ten bing mi vadí 😅 jinak máme rádi štístko a poupenku, pak i Karol a Kvido 🙂 ostatní neznám 🙂

veronicka89
14. črc 2023

@veronicka89 jinak me i ceske dabingy prijdou skarede , jsou voleny strasne divne slova... hlasy...intonace...

veronicka89
14. črc 2023

Ale jinak mi asi nevadi nic kdyz je to hezke : peppa pig opicka georg , bing , auticko otik , ( tam se dost fnuka),pozarnik sam...ale vse v nj

pampeliska1313
14. črc 2023

Nevadí mi to vůbec.) syn teda jede pohádky dokola (hlavně auta, dřív Bing, teď už nechce) ale neštve mě to, nevadí mi to, občas se podívám s nim.🙂

Strana
z3