icon

Kdy je vhodné vzít dítě poprvé do kina?

cherie24
7. črc 2022

Zajímá mě, kdy jste vzali dítko poprvé do kina a jak to zvládali? Malá si teď ujíždí na mimoních, tak o tom přemýšlíme, ale je ještě celkem prcek. 🙂

Strana
z2
kikca88
9. črc 2022

@cherie24 s nejstarší ve 2 letech, byli jsme na pohadku o brouccich... vydrzela pekne az do konce... S dalsi dcerkou půjdu pozdeji, je jina, ta by to nevydrzela

kevi1
9. črc 2022

Syn mal necele 3 roky a boli sme na Mysi patria do neba. Vydrzal pekne, lebo miluje mysky. Ale my doma nemame telku a rozpravky mu nepustame takze kino je pre neho jak disneyland 😅

majca16
9. črc 2022

Na Mimoních jsme teď byli se synem, za měsíc 3 roky. Už asi před půl rokem jsme byli na Velkém červeném psu, obojí v pohodě vydržel. Naopak Tajemství staré banditky v polovině vzdal. Ale je zvyklí od malička chodit do loutkového divadla. Dcera začínala také mezi 2.a 3. Rokem

2hanah
9. črc 2022

@andelka My tam byli v úterý a byli tam i prckové, holčička tak 3 roky, ale usnula tam. Náš malý je fakt šikovný, doma u pohádek už celkem vydrží, měl v červnu 4, chce jít sice znovu, Mimoni fakt nebyli dlouzí, ale úplně to nedával, ke konci už lezl pod sedačku a trochu se vrtěl.

andelka
9. črc 2022

@majca16 Tajemství staré bambitky u nás nedaly školkove děti. Naši 1 a 2 v pohodě. Moje kluky by to nebavilo 5 a 6 třída, já jsem na tom byla s mamkou 😁

kolarane
9. črc 2022

Ve 2 letech, Trollove svetove turné. Zamerne jsem vybrala neco,kde se zpivalo nebo tancilo. O to projevuje zajem furt. Od te doby chodime pravidelne a neni problem

majca16
9. črc 2022

@andelka já myslela, že to bude jako jednička a tu má rád. On by to asi i vydržel, ale byl s náma manžel (normálně chodím s dětmi sama, protože manžel kino nemusí) a ten se ho zeptal jestli chce jít, tak šel 😁 když jsme se potkali venku, tak brečel, že už to skončilo a on to neviděl 😁

andelka
9. črc 2022

@majca16 bobek.
Ono je to fakt individuální. Můj prostřední miloval Jurský park. To mu bylo tak 5. Viděl to několikrát a je to hrané. Ale jiné hrané filmy, pohádky zvládá až tak od 8 let. Teď mu je 10 a je velký filmový fanda.

xer
9. črc 2022

Tesne pred 6 narozeninami byli se skolkou (odvazne ucitelky). My ji vzali poprve v 6 a cca 3-4 mesicich a od te doby (protoze se chovala vzorne) chodime pravidelne ted jsme byli na mimonich.
Ale fakt je ten ze nechapu moc smysl vzit 2-3 roky stary dite na 100 min. Film (tim hur ze matce je uplne jedno ze tam dite po 15 minutach filmu skace po sedackach a pobiha po celym kine a rve) - vlastni zkusenost pred par tydny na “zlounech”. Si pak pripadam jak matka tyran kdyz pak dceru napominam i za zasusteni bonbonu a jiny deti tam delaji saigon

veroniquecz
9. črc 2022

@xer ty jo, to bych zasla za uvadecem….
A přesně z toho důvodu šla dcera až v necelých 5, aby byla v klidu a ticho.

xer
9. črc 2022

@veroniquecz no jako mela jsem nervy co ti budu povidat, ale pouzila jsem to pro dceru jako ukazka jak se chovat nema a ze kdyby se jen vzdalene tomuhle chovani priblizila tak do kina uz nepujde.
Hlavne vim ze dite za to nemuze to je blbost a arogance rodicu a uplne jsem nechtela diteti tim zpusobit treba nejaky trauma ze bylo vyhozeny z pohadky z kina. Spis jsem mela chut ty matce jednu placnout.
Jasne kdyz se umi chovat a rodice maji jistotu ze to zvladne anebo v opacnym pripade rychle zmizi at jdou treba s rocnim - no problem.

vikca214
9. črc 2022

Poprvé byla ve skoro 3 letech s babičkou a dalšími dětmi, sice dělala blbiny, ale zvládla to, teď bude mít v srpnu 3 a byla letos 2x a super, zvládla to. Určitě chceme jít znovu a právě na Mimoně 🙂

skarol
10. črc 2022

My chodíme celkem často na dětská divadýlka a to je podle mě pro ty školkové děti vhodnější. Syn je vždy nadšený, chodíme tak od 3 let. V tom kině bych se bála, že nevydrží. Divadýlko je pro ty prcky přímo dělané, herci komunikují s publikem. Na kino si ještě asi pár let počkáme, až v tom uvidím nějaký smysl.

cherie24
autor
10. črc 2022

@zuzkasim
@andelka kdyby tam dělala bordel, tak bychom samozřejmě odešli. Ona by stejně někde musela před kinem hlídat babička druhou, tak kdyžtak bych jí přihodila ještě další na hlídání nebo jí dala svůj lístek 😃 Vymýšlím to i jako program pro nejmladší ségru, tak mě napadlo to kino. 🙂

andelka
10. črc 2022

@cherie24 však zkus a uvidíš 🙂 já si pamatuju, jak jsem byla ve 3letech na dětské predstaveni Smolíček a většinu jsem strávila otočená do hlediště. Přikládám to jezinkam 😁 Mimoni jsou fajn. I když jim není rozumět.

gujduska
13. črc 2022

@cherie24 Taky je byly teď na ty nové Mimoňe s dcerkou 5,5 roku a poprvé byla před rokem na Tlakovou patrolu, to ji ještě tolik sedět nebavilo, teď už ano, kotel popcornu k tomu a byla jak pěna, vyzula boty a jako doma, pohodička 😂

Strana
z2