icon

Jak vybrat mezi dvěma potenciálními partnery?

23. říj 2025

Ahojky holky, ac vim, ze je samozrejme vyber na mně. Asi potřebuji i jiné názory. Mam rada dva chlapy, oba chtějí vztah, respektive s číslem dvě ho mam. Nicméně začnu s číslem jedna. Toho jsem potkala minulý rok v listopadu. Začali jsme se scházet s tim, ze půjde jen o sex, nakonec do toho samozřejmě padly city. On ze nechce tak mladou holku, takže i s tím jsem do toho šla. Nicméně po pěti meších jsem nadhodila vážný vztah. Odmítl, že se mnou chodit nechce, že nevěří, že by to vydrželo. Takze jsme jeli zase v tom Samem režimu. Nicméně po dalších dvou meších sám řekl, že to musí rozseknout jestli to bude vztah nebo ne. Opět řekl, že ne. Ok, skočilo to, ja se s tim tak nějak smířila, ale slz bylo hodně. Po měsíci jsem potkala někoho jiného, který se mnou ten vztah chtěl. Ok, takže jsem do toho šla. No po další měsíci přišel ten první, ze si to rozmyslel. Bohuzel ted nevim co mam dělat. Jasne každý by řekl, ten první má smůlu, ale ja nevim.

Prvni je tedy sportovec, ne tak velký, ale je. Je hodny, nicméně spíše ke mne “asi” nudný, kdy ve volném čase, spíše sleduje sport, studuje, nebo dělá politiku, takže ani tolik toho času nemá. Většinou jen tedy víkendy, kdy semtam podnikne nějaký výlet. Ma dvě děti, v peci 12 a 15. Je to typ nepraktického člověka, který neumí pořádně ani opravit nebo si objednat z netu. Ale je s ním úžasný sex. Vim, ze me ma rad, ale bojim se, ze by to casem přešlo v nudu. Jo a taky co je zásadní, ze bydli cca 20min autem, tudíž dojezdová vzdálenost s klidne bych se i přestěhovala.

Druhý, ten je teda větší sportovec, ma hodně volného času, praktický, má dvě děti 8 a 14, ale je to žárlivec. Vola mi i několikrát denně, neustále jakoby kontrola, pořádně mi nevěří (pry zkušenosti z minulosti) a toho ja se bojím, po 13letech jsem ukončila vztah, kdy jsem byla sledována. A tohle znova nechci zažít. Sex nic moc. Ale neni s nim nuda, furt někde lítá, kolo, běh, závody, cestuje a nesedí na zadku. Ma o me obrovský zájem i syn si s nim rozumí. No ale bydli 60km daleko a ja mu řekla, ze se nehodlám stěhovat a opustit mamku. Tudíž řekl, ze by se možná přestěhoval na pulcesty.
Coz by asi šlo, ale někdy příští rok by měl odletět praci nd na rok do Ameriky 🫣

Oba dva věkový rozdíl 16 let.

Ja - velmi akční holka, sport neustále, neposedím. Doma 6tiletaka. Opravdu nevim ke komu se přiklonit mam ráda oba dva 🧐

Koho by jste volily? Srdce (spis po sexuální přitažlivosti) říká první, druhy asi po rozumové stránce.

levandule_k
23. říj 2025

Oba vztahy mi přijdou, že jsou tam red flag.

Dvojka - žárlivý a špatný sex, to fakt nechceš.

Jednička - no mě by vadilo, že jsem nadhodila vážný vztah, on nechtěl, ale zase je fér přiznat, že jste se domluvili na sexvztahu...a přišlo mi, že tě chtěl, až když zjistil, že o tebe přišel, ale asi bych to raději zkusila s jedničkou než mít někoho, kdo žárlí a s kým to není ono v posteli.

Možná bych šla na terapii a hledala někoho třetího 😉

autor
23. říj 2025
@levandule_k

Oba vztahy mi přijdou, že jsou tam red flag.

Dvojka - žárlivý a špatný sex, to fakt nechceš.

Jednička - no mě by vadilo, že jsem nadhodila vážný vztah, on nechtěl, ale zase je fér přiznat, že jste se domluvili na sexvztahu...a přišlo mi, že tě chtěl, až když zjistil, že o tebe přišel, ale asi bych to raději zkusila s jedničkou než mít někoho, kdo žárlí a s kým to není ono v posteli.

Možná bych šla na terapii a hledala někoho třetího 😉

@levandule_k ne ze by byl uplne špatný sex, ale jako u jedničky opravdu neni 🫣 zase dvojka je totálně akční, což jsem ja taky, neříkám, ze jednička neni, taky rad cestuje, ale nemá tolik času. Ano, taky jsem premyslela ze se na nej vybodnu, ale myslim si, ze vždycky na někom neco bude. Nikdo neni dokonalý 🤣

anonym_545f2d
23. říj 2025

ANI JEDEN!!! Sorry jeden horší jak druhý..
Až potkáš toho pravého, všechno krásně zapadne. Než ho potkáš a abys ho k sobě vůbec přitáhla, pracuj na seberozvoji a buď chvíli sama bez chlapa 😉

vanilkacka
24. říj 2025

Ani jeden

1pomnenka
24. říj 2025

Ani jeden, hledala bych dál, počkala bych na toho pravého.

marketa1218
24. říj 2025

@anonym_autor Nevím, kolik vám je nyní let, ale 16 let už je docela velký věkový rozdíl.

Jak psaly holky výše, nechtěla bych ani jednoho. Určitě se někde objeví ten nejlepší pro tebe.

anonym_3a46d9
24. říj 2025

V tomto případě bych asi poslechla srdce. A dle tvého příspěvku bych si pravděpodobně vybrala prvního ❤️ Ja si myslela, ze me manželství je nudné a odešla jsem za tim "lepším sexem". Není to špatné, ale kdybych se mela rozhodovat znovu, neudělám to a zůstanu.

levandule_k
24. říj 2025
@anonym_autor

@levandule_k ne ze by byl uplne špatný sex, ale jako u jedničky opravdu neni 🫣 zase dvojka je totálně akční, což jsem ja taky, neříkám, ze jednička neni, taky rad cestuje, ale nemá tolik času. Ano, taky jsem premyslela ze se na nej vybodnu, ale myslim si, ze vždycky na někom neco bude. Nikdo neni dokonalý 🤣

@anonym_autor Akční věci můžeš podnikat i s kamarádkou, se svým dítětem.

Vážně po svých zkušenostech, že tě někdo sledoval, uvažuješ dobrovolně o vztahu s borcem, co ti pořád volá. Ty z toho cítíš kontrolu a jeho argument je, že má blbé zkušenosti z minula. To tě baví? To jsi ochotná tolerovat? Já bych mu ten telefonát nezvedla. Jestli nechceš skončit pod kontrolou, tak mu ohledně té žárlivosti a kontroly nastav hranice hned teď. Čí později s tím začneš, tím hůř se to dělá. Stejně letí na rok za prací. To s ním přijdeš o ten benefit, že je akční.

Ano jsme jenom lidi, každý máme nějaké vlastnosti, ale jsou věci, které by mi vadily. Přijde mi, že se bojíš samoty, proto volíš mezi dvěma partnery, kteří mají každý své z mého pohledu dost velké ale.

vendulis
24. říj 2025

@anonym_autor Bud dále s obema a uvidis😁

anetttie
27. říj 2025

Ani jeden.
Před pár roky jsem měla taky o 16 let staršího chlapa. A už nikdy víc dřív nebo později to přestane fungovat.

klpoiu
27. říj 2025

Je to velmi jednoduche ,nebudu ted rozebírat povahy atd....vyber si toho,ktereho si potkala jako druheho. Proc? Protoze kdyz si potkala toho druheho a zacala si k nemu mit nejake city, znamena to,ze si k tomu prvnimu nemela city natolik hluboké,aby ses nezakoukala jinde. Tedy, neslo o lasku. Snadne vid?
Ale já upřímně bych sla o dum dal od obou. Nevis,preletavas od jednoho k druhemu, coz spis znaci fakt,ze ani k jednomu necitis opravdu lasku. Ses zavisla pouze na pocitu, ktery ti davaji v jistem okamziku souzneni. Pryc, a hledej jinde.

lvl16
27. říj 2025

Rozhodně bych nebyla se žárlivcem. To je pro mě největší 🚩🚩🚩🚩.

Jinak já jsem ze svého naturelu nesportovní pecivál a povahově asi podobná tomu tvému prvnímu (včetně zájmu o politiku), manžel je sportovec, nevydrží doma, každý víkend jezdíme na několik výletů, přes týden chodí 4x cvičit (ne na úkor společného času). A funguje nám to už 18 let. On mě vytahuje z mého lenivého kokonu, já ho občas donutím zpomalit 🙂.

pavca1982
27. říj 2025

Ani jeden🤔

ninive211
27. říj 2025

Jaké + má č.2, krom toho, že ti imponuje, že je "akční"? Žarlivce nebrat! Pokud bych si měla už vybrat, tak č.1, ale je vidět, že si nejsi jistá, navíc tenhle nechce vztah, ale jen sex.
Asi bych pro vztah hledala dál...

pipi_puncocha
27. říj 2025

Nechat si zatím č. 1 a hledat dál… Oba mají dost “ale,” nicméně žárlivce fakt nee.

anonym_2aee0f
28. říj 2025

Ani jednoho! Když přijde život s problémy, je úplně irelevantní, jak vypadá, jestli sportuje a jaký je sex, protože na to nebude čas a chuť. Já, kdybych byla svobodná, vybírám velice pečlivě...určitě bych neměla sex před svatbou a nechci nikoho, kdo má závazky. Taky bych si víc všímala původní rodiny, proč chce mě a proč já chci určité typy mužů.

anonym_2aee0f
28. říj 2025

Aneb, jak si vybrat mezi dvěma potenciálními problémy, ne partnery...

lutu11
28. říj 2025

@anonym_autor
Oba chteji jen sex. Ten prvni to jadne rekl. Evidentne nema kde zasunout, tak najednou ma ,,zajem,,. Pro druheho si sport cislo 5. Na vztah to neni ani s jednym.

kamino
28. říj 2025
@anonym_2aee0f

Aneb, jak si vybrat mezi dvěma potenciálními problémy, ne partnery...

@anonym_2aee0f Přesně to mě napadlo... ani jednoho!! 🙂 Na trávení času ano, na život ne 🙂

78marcela
29. říj 2025

Nevolá dvojka a nežárlí hlavně proto, že ví, nebo tuší o jedničce?
Z těchto dvou bych volila toho, kdo o mě má fakt zájem a s kým není nuda. S kým je legrace a s kým si moje děti rozumí. Sex pro mě není není kritériem číslo jedna. Ne dnes, v mém věku a po zkušenostech s tím, že časem sebelepší sex stejně zevšední.
Za mě, 16 let věkového rozdílu je dost. Kdysi jsem taky měla takového partnera a po letech mi to začalo vadit, že je starší. Rozuměli jsme si, sex fajn, akční byl dost, ale pak už ten rozdíl byl znát. Nevím, kolik je tobě, ale je rozdíl, když je holce 32 a potká fajn chlapa 48. Oba jsou akční, chvíli to klape..ale časem, když už se jemu blíží šedesátka a holka je stále mladá a akční, už to pak skřípe.
Nejlepší variantou z mého pohledu je počkat si na třetího, se kterým to prostě zapadne na správné misto po všech stránkách.

ninive211
29. říj 2025

Ještě jsem v původním přispěvku nedodala, že 16 let je fakt dost. Možná se ti to nezdá, pokud ti je max 30 a jemu ještě není 50. Ale mam potvrzeno od mnoga chlapů, že padesátka bývá zlomová. Spousta do té doby fakt akčních chlapů začíná mít zdravotní problémy a začíná pohodlnět. Jasně, nelze to paušalizovat. Ale 16 let je fakt moc. Až ti bude 45 a jemu přes 60, tak uvidíš...z výše uvedených 2 exemplářů mi ani jeden neprijde dost WOW na to, abych to byla ochotná riskovat. A budu se opakovat, ale žárlivce a stíhače, pokud se tak chová už na začátku, fakt nee. Kór s takovým věkovým rozdílem.

suzanna123
29. říj 2025

Když se musíš ptát, tak žádného. Ani kabelku bych si nekoupila, kdybych si nebyla jistá, že je to ta, kterou chci - leda nějaký šunt na jedno použití.