Přivýdělek na doma, máte zkušenost?
Ahoj. Jsme ve finančním skluzu a nemám možnost hlídání našeho bobka. Proto se dívám na pracovní nabídky na doma skládání propisek, plnění obálek propagačním materiálem, atd.. Máte některá s tímto zkušenosti? Je možné si takto opravdu přivydělat? Nebo jde jen o podvod? Díky za příspěvky 🙂
@radkakucharova Nebyla jsem v této realitce, ale v podobné a začátek byl o tom volat inzeráty v novinách a volat na ně a pokoušet se lidi okecat, abych jim zrovna já za provizi mohla pronajmout byt.. Pro mě strašný, protože většina mě posílala všude možně.. 🙂
Já už veškerý snahy po x letech hledání domácí práce vzdala... nikdy jsem nenašla nic co by nebyl podfuk, mělo to reálnou šanci vydělat nebo to nebylo otravování lidí a vnucování jim čehosi.
Nakonec to dopadlo tak, že jsem si našla pár baráku a chodím lidem uklízet. Není to samozřejmě pro každého když není hlídání. Já musím zaklepat, že u nás to zatím možné je.
A až jednou...jestli vůbec... narazím na něco kloudnýho na doma, snad vystřelím rachejtle.
já vyplňuji dotazníky asi na 4 portálech (ze 3 už jsem si zažádala o vyplacení a peníze přišly), rozhodně se na tom nedá zbohatnout, ale jako přilepšení je to super. Čas na jejich vyplnění se vždycky najde.
Z mých zkušeností mohu říct, že tyhle nabídky "práce" jsou ve většině případů podvod
Dělala jsem dotazníky pro agenturu Median, práce nárazová, ale občas to hodilo slušné peníze, můžu více napsat do IP
Pokud umíte perfektně anglicky, můžete dělat proofreading pro jednu významnou českou firmu. Jedná se o korekturu překladů různých produktů. Je to na živnostenský list. Mám to k rodičáku jako vedlejší činnost. Můžete dělat kdykoliv máte čas. Pokud máte zájem, pošlete mi zprávu. Nechci tady dělat reklamu... 🙂
Já pracuji s alticor.com a jsem spokojená, nemusím nikoho otravovat a něco mu vnucovat. Navíc používám kvalitní výrobky, o kterých se nám u nás v republice může jen zdát. Takže za mě super, navíc jsem se seznámila s lidmi, kteří díky této práci jsou už dnes finančně někde jinde. Je to skvělá a ne žádný podfuk.
Holky, mate s tím zkušenosti https://www.plneni-obalek.cz?? Jedna se těž podvod?? Děkuji