Stále se zpožďuje rodičák. Je to normální?
Ahoj holky,
dnes je 18. a stále nemám rodičák. Stále se to zpožďuje, je to normální? Museli jste si kvůli tomu také posunout všechny příkazy 😒 Myslela jsem, že to chodí tak do 15. A svátkem to přece není, ten je až po 15. Začíná mě to docela lézt na nervy 🙄
Mě chodí někdy 8 někdy až 20 😅 😕 takže mě to už nepřekvapuje 😉 hold dle zákona to prý můžou poslat až poslední den v měsíci
U nás chodí až v rozmezí 20-25...ale stalo se mi (když mi ještě chodil složenkou) že jeden měsíc nepřišel....složenka se zatoulala (ale nejsem si 100% jistá jestli jsem jí nevyhodila ze schránky s letákama...☹ ) takže jsem tam koncem měsíce volala, všechno se spravilo...ale celkem to trvalo - museli počkat, než se jim peníze za nevybranou složenku vrátí, a že ho pošlou s dalším rodičákem, na to zapoměli, takže ten ztracený došel až další měsíc...ale jestli máš RP na účet, tak by se ztratil neměl a jinak se mi teda taky nezpožďuje nejdéle do toho 25. ho mám na účtě
ahojky
holkám jsou dva roky a pokaždé mi to chdí na účet cca kolen 10tého.ještě senestalo že by mi to přišlo 15tého
Jojo bohužel, podle zákona mohou opravdu poslat až posledního dne v měsíci. Je to za trest, člověk by spíš potřeboval aby chodily přesně. Taky ještě tento měsíc penízky nemám
mně chodil vždy kolem 10. 11. na účet a poslední dobou to posílají jaksi pozdě až kolem 14. 15. ale teď mi přišel zase brzo, jak kdy, asi jak tam stíhají,.... a podle toho jak vychází víkend,.....
Ahojky, mě přišla složenka dneska.Ale normálně chodíval rodičák kolem 25.Poslední měsíce se snaží a kolem toho 18 ho mám.Jinak nespoléhat se na konkrétní datum.Můžou to poslat i na konci měsíce. 🙂
Tak já už chytám tak pěkné nervy, prvního půl roku po mateřské mi to chodilo kolem 20, pak kolem 15, chodí mi to naúčet tak vždycky dřív než holkám složenky.. A kterého je dnes a já peníze stále nemám 😠 moje nervy.. Bych přála těm paním co to posílají aby jim takhle chodily i výplaty...
mně teda taky nechodí pravidelně, ale naštěstí tam mám na příkazy rezervu, takže to nemusím vůbec řešit..ale zase je to lepší než mateřská, ta se zpozdila i o měsíc

já zatím nikdy zpoždění rodičáku neměla, kdy ti chodí normálně? mě od začátku chodí 19-21 takže ho čekám zítra