Brasileiro Praha. Je vhodné pro návštěvu s dvouletým dítětem?

petrabez
14. čer 2020

Ženský vy tady víte všechno. Dá se říct, jestli je některá z Ambiente Brasileiro restaurací (Slovanskej dům a ta u Staromáku) lepší pro návštěvu s dvouletým dítětem? Nečekam koutek, ten vím, že mají skvělej v Pizza Nuova, ale třeba aspoň něco jako víc místa mezi stoly?

zelenaesmolda
14. čer 2020

@petrabez tripadvisor?

utrikocku
14. čer 2020

@petrabez podle mě v Brasileru nemají dětský koutek (ale nejsem si jistá, určitě zavolejte). Ale na Slovanský dům je rozhodně prostornější pro kočárek 🙂 Na Staromáku je to hodně členěné, schody a více zmáčknuté

vrabcak0007
14. čer 2020

na staromáku jsem nebyla, ale ve Slováči žádná hitparáda...záleží, jak máš akční dítko no...je to tam celkem namačkané...my tam šli s naším synkem raději až v jeho 4 letech, protože by tam prostě takovou dobu nevydržel

zavodnice
14. čer 2020

Obojí mi přišlo dost ztísněné. Ale popros je při rezervaci a určitě ti vyhradí ochotně stůl se širší uličkou. Osobně mám radši pocitově ten staromák, tam se dá sedět i nahoře, nemusí se po schodech a je to snad prostornější.

barmil
14. čer 2020

@petrabez uprimne bych tam ted ani nesla, kvuli covid neserviruji jako normalne, ale nosi to na miskach a ty nechavaji na stole. Takze prijdete o ten zazitek. Jinak na Staromaku je to po schodech dolu, do sklepa, je tam tma a docela uzky ulicky kolem stolu..

hasara33
14. čer 2020

@petrabez zrovna nedávno jsme to s manželem řešili také, že bychom si tam rádi zase zašli jenomže když jsme to tak probírali tak s dítětem bych tam asi nešla, chodí tam několik číšníků s horkým masem na rožni a nikdy nevíš zda nějaký z nich nezakopne apod...je tam vždy dost narváno, hodně personálu, hluk a navíc na kočárek tam prostor opravdu není nebo samozřejmě dalo by se to určitě nějak udělat, ale dle mě toto není úplně "baby friendly" podnik a přišlo by mi i sobecký vůči ostatním hostům tahat tam dítě, které si nemyslím, že by tam bylo kdovíjak spokojené ....takže tam spíš opravdu jen ve dvou bez dítěte a s dítětem někam kde to je uzpůsobený i dětem 😊

michaela_2
14. čer 2020

Vzali jsme tam děti poprvé cca v jejich 4 letech a bylo to tak akorát (šli jsme mimo hlavní čas obědů a večeří, na 5 odpoledne)
2lete dítě bych tam nebrala, v Praze je spousta baby friendly restaurací a tato dvě místa mezi ně teda zrovna nepatří 🙂
Když už to bude muset být, tak asi spis ten Slovanský dům....

dandaa
14. čer 2020

My tam byli s malým poprvé v jeho dvou letech, seděl v židličce a byl hodný, ale pořád u něj jeden z nás musel být. Místa je tam málo, takže záleží i kde chytnete místo.

malenka3
14. čer 2020

Nebrala bych tam dvouleťáka ani náhodou, znám teda jen Slováč, ale nepřijde mi to vůbec vhodné. Doporučuji pizzérie Coloseum, ty jsou babyfriendly.

pabka
14. čer 2020

Mám stejný názor jako holky, nejsou to restaurace pro děti... my tam byli s miminem, to šlo, celou dobu spala a od te doby jen bez děti, ani si to člověk s nimi poradně neuzije, je tam málo místa, miliarda lidi, člověk tam stráví dost času a děti to nebaví. Ale když už, osobně myslím, ze by to dítě i ostatní lépe přežili ve Slovaci. Osobně moc ani pro sebe ten Staromak nemusím... ale to je věc vkusu, každý radši něco jiného.

makronka222
14. čer 2020

Nase dite teda hodinu v restauraci vydrzi, tkaze muzem kamkoliv.

makronka222
14. čer 2020

Kazdopadne bych taky spis volila blby Coloseum nebo cokoliv s detskym koutkem. Zase ted restaurace nejsou tak narvany, mimo obedovy menu treba... takze se da misto vymyslet, staci tam zavolat a udelat rezervaci 3+ kocar oni to uz vymysli

vrabcak0007
15. čer 2020

@makronka222 tak do Brasileira se na hodinku fakt nechodi, proto tu vsechny doporucujeme, ze s dvouletakem radeji ne..pokud to neni vylozene klidas...pokud si to tam chces poradne vychutnat, tak min 2 hodky...tam se nechodi se napucnout za 30min, dat pivko, kafco, zmrzku a pryc 😉 my tam stravime vzdy tak ty 2 az 3 hodinky...

michaela_2
15. čer 2020

@vrabcak0007 Tak nějak 🙂 Tohle je restaurace, kde i vzhledem ke způsobu servírování jídla, je strávená - pouze- hodinka, vyhozenim peněz.

janinasm
16. čer 2020

@petrabez byla jsem v obou, dítě tam brát nedoporučuji