icon

Kde v Praze 4 koupit plesové šaty do 3000 korun?

felis
18. led 2025

Ahoj ženy, kamarádka mě požádala, protože se jí nakupy se mnou líbí, abych ji pomohla vybrat šaty na ples. Není úplně královna večírků stylem žití a spíš je vytáhne 2x do roka. Velikost má 34-36, tak doufám, že v této velikosti bude na výběr.
Doporučte, kam na ně v Praze? Ideálně Praha 4 a blízké okolí. Spíše obchody s konfekcí a nákupní centra než salóny (a taky ne půjčovny). A cena ne tisíce, max do dvou-tří tisíc. Kamoska je sama se synem, tak potřebuji zbytek měsíce i jist 😀
Dekuju.

malytlustyhroch
18. led 2025

@felis v DBK je tohle https://dbkpraha.cz/obchod/e-l ale osobni zkusenost nemam, vzdycky jen chodim kolem, ani jak jsou cenove nevim.

felis
autor
18. led 2025

@malytlustyhroch taky jsem našla, že tam jsou... asi tam povedou naše první kroky.

petulkadodo
18. led 2025

@felis El na Budějovické je super

plksv
18. led 2025

Je mi jasné, že na to ses neptala🙂, chápu potřebu si šaty zkusit, ale koukla bych na zakázaný bazar. Můj úžasný kup - pružné šaty Numoco, cena 240 Kč.

felis
autor
18. led 2025

@plksv v pohode... bazar na netu mě samozřejmě taky napadl, ale kamoska chce zkoušet 😀 a možná si i trochu užít ten holčičí čas, protože to moc nezna a začalo se ji to líbit 😀
Jako poslední možnost to je... to ještě neví, že si dát kafíčko a dort a vybírat na netu je taky fajn holcici zabava.

plksv
18. led 2025

@felis Chápu 🙂

evaviki
18. led 2025

@felis obecne vic tipu: Na Vaclavaku Van graaf. Cenove se vetsina satu do 5000 vejde, vyber i v mensich velikostech. Kupovala jsem si tam saty v prosinci a bylo z ceho vybirat. Na P4 v tom DBK urcite maji spoustu satu, cenove taky ok. Kdyz jsem tam koukala, tak mi moc nesedel material. Podobna prodejna je pak v Edenu. Nebo pak Coolboutique na Vinohradske, vyhoda je, ze kouknes predem na web a vidis, co maji k dispozici.

lennus
4. únor 2025

@felis Chantall Chodov?

veru181
5. únor 2025

@felis Už jsem tam dlouho nebyla, ale taky se mi hezké šaty za slušnou cenu zdály v EL.