Kde v Praze 4 koupit plesové šaty do 3000 korun?
Ahoj ženy, kamarádka mě požádala, protože se jí nakupy se mnou líbí, abych ji pomohla vybrat šaty na ples. Není úplně královna večírků stylem žití a spíš je vytáhne 2x do roka. Velikost má 34-36, tak doufám, že v této velikosti bude na výběr.
Doporučte, kam na ně v Praze? Ideálně Praha 4 a blízké okolí. Spíše obchody s konfekcí a nákupní centra než salóny (a taky ne půjčovny). A cena ne tisíce, max do dvou-tří tisíc. Kamoska je sama se synem, tak potřebuji zbytek měsíce i jist 😀
Dekuju.
@malytlustyhroch taky jsem našla, že tam jsou... asi tam povedou naše první kroky.
@felis El na Budějovické je super
@plksv v pohode... bazar na netu mě samozřejmě taky napadl, ale kamoska chce zkoušet 😀 a možná si i trochu užít ten holčičí čas, protože to moc nezna a začalo se ji to líbit 😀
Jako poslední možnost to je... to ještě neví, že si dát kafíčko a dort a vybírat na netu je taky fajn holcici zabava.
@felis obecne vic tipu: Na Vaclavaku Van graaf. Cenove se vetsina satu do 5000 vejde, vyber i v mensich velikostech. Kupovala jsem si tam saty v prosinci a bylo z ceho vybirat. Na P4 v tom DBK urcite maji spoustu satu, cenove taky ok. Kdyz jsem tam koukala, tak mi moc nesedel material. Podobna prodejna je pak v Edenu. Nebo pak Coolboutique na Vinohradske, vyhoda je, ze kouknes predem na web a vidis, co maji k dispozici.

@felis v DBK je tohle https://dbkpraha.cz/obchod/e-l ale osobni zkusenost nemam, vzdycky jen chodim kolem, ani jak jsou cenove nevim.