Co dát učitelkám ke konci školního roku?
Ahoj,
dcera chodí poprvé tento rok do školky. Jestli odchodila za celý rok měsíc. 🤔 Spíš tam prostě nebyla než byla... Je to vesnická školka a domluva s učitelkami a ředitelkou nic moc. Stejně tak informace ohledně akcí, probíhajícím dnu a celkově dcery apod.. 😕
No.. chtěla bych se zeptat, co a jestli by bylo vhodné něco učitelkám ke konci školního roku donést a případně kdy předat, protože je možnost, že celý červen zůstane doma.
Děkuji za vaše postřehy.
V takovém případě bych nenosila nic.
Taky bych nic nedávala, když nejste spokojeni.
dávám i na Vánoce, protože to tak cítím. kdybych necítila, nedala bych nic 🤷🏼♀️
Dává se posledni školní den. Proč bude teď celý červen doma? Už tam vůbec nepůjde? 🤔Jako donést každé jednu vázanou kytku vám asi nic neudělá, když už se ptáš. Příznivce veledarů ke každé příležitosti nejsem ani normálně, natožpak v případě, že vám to tam nesedí. 🤷♀️
Dát dárek není rozhodně nutné ani povinné a rozhodně ve školce nedávali všichni. Prostě dáváš, když jsi spokojená. Pokud to tak necítíš, nic dávat nemusíš.
V takovém případě udělám kytku z toho co zrovna kvete na naší zahradě (levandule, růže...). Nic mě to nestojí, ale radost to udělá.
Dává se posledni školní den. Proč bude teď celý červen doma? Už tam vůbec nepůjde? 🤔Jako donést každé jednu vázanou kytku vám asi nic neudělá, když už se ptáš. Příznivce veledarů ke každé příležitosti nejsem ani normálně, natožpak v případě, že vám to tam nesedí. 🤷♀️
@prejeta_zaba Protože je věčně nemocná a rekord byl týden ve školce a pak vždy 2 - 3 týdny doma. No a v červnu máme naplánovanou dovolenou a dost výletů, protože má manžel konečně víc volna. 🙂
Dávám, protože jsem hodně spokojená. Pokud by všechno bylo jen běžné, tak bych dávala jen něco symbolického. Pokud spokojená nejsi, nedávej nic, není to povinné. Ideální, když tam dcera nebude, tím to krásně vyšumí.
Pokud dcera do školky v podstatě nechodi na konci školního roku tam nebude,nedávala bych nic.
My třeba dáváme dárky učitelům, ale vždy to iniciuji já. Manžel je toho názoru, že je to jejich práce, tak proč jim něco dávat 😆 Z mého pohledu je to ocenění, když tu práci dělají dobře, protože ji považuju za jednu z nejdůležitějších profesí v životě. Každopádně ve vašem případě nevidím žádný důvod dávat nějaký dárek 😎
Ani jednou jsem nedávala nic .. zbytečnost

📍