Jak teď oblékáte dítě do školky?
Ahoj,ja se z toho oblikani do skolky asi zblaznim.Dokud nechodila do skolky,vedela jsem presne co oblict adekvatne k pocasi.Takhle kazde rano vaham az mam hlavu jak skopek.Muzete mi prosim napsat,jak jste oblekli vase ditko dnes rano?prosim podrobne 🙂
Ahoj děvčata, kde prosím kupujte nátělníky, aby byly dostatečně dlouhé a nelezly zada. Děkuji
Spodní prádlo,kalhoty z teplákoviny,triko krátký rukáv,mikina z úpletu,tenčí a softshellovou bundu. Čepici tenčí.
@petunye Po ránu když je hnusně jako dneska, tak mikinu určitě. Jestli máte podsitou bundu(nevím, jak moc tepla teda je, proste normální podzimní, ne jen "větrovka" tedy), tak mikcu jen tensi, ale dala bych. Já sama jak je pod 14 - 15 st, bundy nosím (vysliknout, pokud ti v ní je teplo, můžeš přece vždycky).
@kbramborova Dneska jsem dala na ven nezateplené softshellové kalhoty, tričko, mikinu a tenkou bundu.
Pogumované kalhoty máme taky, ale dávám je nerada, přijdou mi takové nepříjemné a hlavně to “nedýchá” a děti se v tom potí. Funkční materiály, jako třeba právě softshell, mi přijdou mnohem lepší.
My tady řešíme oblečení, aby v sychravém či zimním počasí děti zůstaly zdravé a my mohly do práce a některé učitelky spíš řeší, jak snížit počet dětí ve třídě... takže okna dokořán a na ven co nejméně oblečení. Grrrrr!!!!!!!
@jaja01k právě. Taky je má, ale přijde mi, že ty děti jsou v tom pogumovaným ,, uzavřený". A když běhají a zpotí se, aby to zbytečně neodmarodil. No budu mu sehnat nejaky softky.
Ja dnes mela rano do skolky nepromokavou bundu pac mam ještě dite v golfkach a nemam cim drzet deštník a fuj dobehla jsem a byla jsem zplavena jak dvere od chliva a do skolky do mam kousek a tak proto se vyhybam nepromokavym vecem a davam detem softy a plastence

@petunye Trenky, ponožky, tepláky, tričko kr. rukáv, mikina, pogumovaná bunda, tenká čepička, tenisky. Ve školce má ještě pogumované kalhoty a gumovky až půjdou na zahradu, protože on je schopný se vyválet i v 1mm louži :D