Je normální chování ředitelky při individuálním vzdělávání?
Dnes jsme byli s Eliškou na schůzce v MŠ kvůli individuálnímu vzdělávání, a jsem dost zaskočená. Ředitelka arogantní chování, tvrdí že jsme povinni na listopadové přezkoušení donést vyplněné sešity, výtvarné práce, fotky z akcí. Jako s tím problém nemám, už jsme na tom začali pracovat, ale udivuje mě že je to povinné. A prý když na přezkoušení nepředvede to co budou chtít, když bude i např.stydlivá, neotrkaná, tak okamžitě individuál ukončí. Když jsem říkala jak je šikovná, že umí vše co bude potřebovat do školy (umí už dobře i zpaměti počítat, zná písmena, umí je napsat, vyjmenuje dny v týdnu, měsíce, roční období, teď se začala učit hodiny,atd) tak naprostý nezájem. Je tohle chování ředitelky normální? 😳
A jsem ráda, že jsem pobavila
@klokanka31 ano ale to jak si ji to řekla si tady můžeme jen domýšlet. Ty jsi kontaktovala ministerstvo školství?
@petlep Já ne, manžel. Chtěl vědět jak to doopravdy je, abysme někde nepochybili...
@j.a.n.i No ale ona prece zadne potvrzeni nepotrebovala, nesla tam ten podepsany papir z vlastni iniciativy, reditelka to po ni nechtela. Mne rukama projde dost dokumentu (osobnich i pracovnich) a pocet tech, kvuli kterym se musim s nekym sejit abychom to oba na miste podepsali je naproste minimum
@ai30 Jako promin, ale prohlasit o zadosti o ukonceni dochazky ditete, ze zadne potvrzení nepotrebovala, to si nemas s pani reditelkou co vyčítat...
@petlep Znáš někoho z diskuzí na Modrém koníkovi? To přece nemůžeš myslet vážně 😀
@rebe Jen PSA s nadeji, ze nevyucujes cestinu: 'Lucii Borhyovou znam z televize' a 'Znam svoji sestru' nemaji stejnou hodnotu co se tyce miry. Muzes rict oboje a neznamena to, ze znas Lucii Borhyovou stejne dobre jako svou sestru.
@ai30 Jako promin, ale prohlasit o zadosti o ukonceni dochazky ditete, ze zadne potvrzení nepotrebovala, to si nemas s pani reditelkou co vyčítat...
@j.a.n.i Zadost ano, ale nechapu, proc by mela odevzdavat podepsane potvrzeni. My jsme ted zadali o uvolneni syna z vyucovani, posilali jsme podepsanou zadost a zpatky jsme dostali jen rozhodnuti. Mela jsem pozadat o osobni schuzku s reditelkou skoly, abych pred ni podepsala to potvrzeni, ktere jsme od nich dostali? V cem je ta situace prosim jina?
@petlep Ano, je naprosto běžné, že někoho onálepkuješ podle toho, jak ho vidíš v diskuzích nebo komentářích. Dokonce je i běžné, že když s tebou názory takového člověka nesouzní, tak jej odsoudíš. Odsuzuje kdekdo, i ty, v pořádku. M ega traps ovšem je, když někoho odsuzuješ na základě toho, že nesouzníš s jeho postoji, a zároveň se prsíš, že se v životě snažíš neodsuzovat. Odsuzuješ, přiznej si to.
@j.a.n.i Zadost ano, ale nechapu, proc by mela odevzdavat podepsane potvrzeni. My jsme ted zadali o uvolneni syna z vyucovani, posilali jsme podepsanou zadost a zpatky jsme dostali jen rozhodnuti. Mela jsem pozadat o osobni schuzku s reditelkou skoly, abych pred ni podepsala to potvrzeni, ktere jsme od nich dostali? V cem je ta situace prosim jina?
@ai30 Porozumění psanému textu, ach jo. Je v pořádku napsat Znám Lucii Borhyovou z televize. Ale je dost mimo napsat Nikoho neodsuzuju, ale Lucie Borhyová je taková a maková, což dobře vím, protože ji znám z televize. Rozumíš tomu rozdílu?
@ai30 Takže mi chceš říct, že tohle není nutné podepisovat?
@rebe Proc? Ty ji neznas z diskusi? Znate se snad osobne?
@ai30 Vídám její komentáře, ale o ní jako o osobě vím velmi málo, protože ji neznám, znám pouze to, co píše v diskuzích. Já teda odsuzuju dost lidí, ale k tohle mi k nálepkování a souzení nestačí. A už vůbec ne k hláškám o tom, jak nikoho nesoudím...
@klokanka31 Jestli dobře vidím, ty máš kopii, která už je paní ředitelkou podepsaná? Pak opravdu můžeš "respektovat autoritu", tu svoji kopii si podepsat a tu druhou vhodit do schránky, protože pak už je opravdu pouze zodpovědnost paní ředitelky, jestli svou kopii podepsanou oběma stranami někom založí. Ty svou kopii podepsanou oběma stranami máš, ty víc nepotřebuješ.
@ai30 Porozumění psanému textu, ach jo. Je v pořádku napsat Znám Lucii Borhyovou z televize. Ale je dost mimo napsat Nikoho neodsuzuju, ale Lucie Borhyová je taková a maková, což dobře vím, protože ji znám z televize. Rozumíš tomu rozdílu?
@petlep Ano, je naprosto běžné, že někoho onálepkuješ podle toho, jak ho vidíš v diskuzích nebo komentářích. Dokonce je i běžné, že když s tebou názory takového člověka nesouzní, tak jej odsoudíš. Odsuzuje kdekdo, i ty, v pořádku. M ega traps ovšem je, když někoho odsuzuješ na základě toho, že nesouzníš s jeho postoji, a zároveň se prsíš, že se v životě snažíš neodsuzovat. Odsuzuješ, přiznej si to.
@rebe 🙂 napsala jsi dost abych si "onalepkovala" Tebe abych použila tvůj výraz🙂 Takže už není v mém zájmu na Tebe nějak reagovat .
@klokanka31 No toto by podle me podepsane byt melo, ale nevidim duvod, proc osobne.
@ai30 Vídám její komentáře, ale o ní jako o osobě vím velmi málo, protože ji neznám, znám pouze to, co píše v diskuzích. Já teda odsuzuju dost lidí, ale k tohle mi k nálepkování a souzení nestačí. A už vůbec ne k hláškám o tom, jak nikoho nesoudím...
@rebe Kdybys toto: 'Vídám její komentáře, ale o ní jako o osobě vím velmi málo, protože ji neznám, znám pouze to, co píše v diskuzích.' potrebovala napsat mene slovy, tak muzes klidne rict 'Znam ji z diskusi'.
@rebe Kdybys toto: 'Vídám její komentáře, ale o ní jako o osobě vím velmi málo, protože ji neznám, znám pouze to, co píše v diskuzích.' potrebovala napsat mene slovy, tak muzes klidne rict 'Znam ji z diskusi'.
@ai30 Ano, kdyby "Znám ji v diskusích" bylo jediné, co napsala, a nepadaly tady hlášky jako "o Klokance si iluze nedělám", "Faktem je, že jsem proti autorce zaujatá", "vadí mi když někdo neuznává autoritu a nesnaží se s lidmi vyjit", "Asi jsi se chovala dle své přirozenosti" a další pasivně agresivní fujtajblíky, tak by to bylo tak, jak píšeš. Akorát že ona všechny ty pasivně agresivní fujtajblíky napsala.
@klokanka31 Jestli dobře vidím, ty máš kopii, která už je paní ředitelkou podepsaná? Pak opravdu můžeš "respektovat autoritu", tu svoji kopii si podepsat a tu druhou vhodit do schránky, protože pak už je opravdu pouze zodpovědnost paní ředitelky, jestli svou kopii podepsanou oběma stranami někom založí. Ty svou kopii podepsanou oběma stranami máš, ty víc nepotřebuješ.
@rebe Díky 😊

@rebe vím o ty situaci asi tolik jako ty. Ale ok. Rozhodně nesoudim tazatele na základě jedné diskuze. Já jsem zde s přestávkami 13 let, troufnu si říct, že ne méně než zakladatelka. Čtu si zde pravidelne takže si troufnu říct, že ji z diskuzi znám. A projevuje se celou dobu dost podobně.
@petlep Znáš někoho z diskuzí na Modrém koníkovi? To přece nemůžeš myslet vážně 😀