icon

Moje 3,5letá dcera je teď na zabití

kalimero1972
4. led 2016

Ahojky taky to máte doma. Že vaše dítko neposlouchá, odmlouva a vzteká. Jak to řešíte.

Strana
z2
japona
27. led 2016

@majjka24 Zkuste se s manželem domluvit, že věci za sedačkou se nevydávají a hlavně budte dusledni. Ty male potvory vedi, že když si neco vyřvou jednou, vyřvou to i podruhé. A vedi za kym jít🙂
Vysvětlete smradeti princip cerne díry (co tam hodíš, už nebude), a tvrdte, že je pod sedačkou🙂

majjka24
27. led 2016

@trdelnik234 malej je protivny kdyz ho boli bricho (zas snedl neco co nemuze-*aneb prijela babicka) a nebo ma hlad, na nem uz to krasne poznam. Mala byva protivna, kdyz se chce tulit a nejde to. Ona je o dost vic tulici nez syn. To uz mam u nich vypozorovane.

japona
27. led 2016

@eldrag Misto policajtů u nas fungují čerti. Vim, že některé deti to spatne snášejí, ale u nás staci občas prohodit "čerti to vidí".. pro slabší povahy lze upravit na "jezisek to vidí" 🙂

trdelnik234
27. led 2016

@majjka24 Moja dcerka je tiez vyslovene "mojkaci typ". Dufam, ze jej to vydrzi co najdlhsie, nic krajsie nepoznam. nabija ma to neuveritelnou energiou, vsetky tie detske objatia, pusinky, grimasy a ten jej hlasny zvonivy smiech, kde spolu blbneme.

majjka24
27. led 2016

@trdelnik234 jooo a ty hlasky jejich. A jak prijdou a daji pusinky a zas si jdou hrat. Za tyhle chvile to vsechno stoji 🙂

formelina
27. led 2016

Já se nejprve pokouším po dobrém domluvou což manžel nechápe. Pokud jsme doma rovnou ji pošlu do pokoje ať přijde až se uklidní a bude zase hodná rozumná holka. Funguje to ze začátku vydržela řvát a vztekat se i přes půl hoďky. Teď po pár minutách dojde jako , že nic. Horší je to venku!! Tam to vychytané nemám. Pokud to jde ignoruji jí.

trdelnik234
27. led 2016

@formelina Tak vonku to je ina kava. Kolkokrat dieta matku dostane do takej situacie, ze by si najradsej vykopala dieru v zemi a schovala sa kym to neprejde.

formelina
1. únor 2016

@trdelnik234 Jooo dnes mi to dcerka v tescu předvedla 😠

Strana
z2