Proč stále čekáte na výsledky přijímacího řízení do MŠ?
Stále čekáme a čekáme, kolik nás tu takových je?
My čekáme na 25.5. 🙏 A pokud to dopadne, že ho nepřijmou, což je velice pravděpodobné, tak to bude nepříjemné. Budu muset obvolavat ostatní školky v okolí...a řešit tuto situaci i v práci, resp.nebudu moct nastoupit na plný úvazek.
Zápis 12. a 13.5, vysledky budou až 3.6
@tahejhula My jsme dávali do 2 školek s tím, že do jedné z těch dvou chodí i starší syn a bude mít bod navíc za bráchu. A dle paní ředitelky tam určitá šance je. Ale ještě to není jisté a dokud to nemám černé na bílém, tak mám obavy. Ale v našem okolí jsou školky hodně plné a jsem na tuto situaci celkově zvědavá...I soukroma skolka má plno.
A vám přeji hodně štěstí, aby se dítko dostalo!🍀
@tahejhula my měli zápis 2.5. a výsledky by měly být 1.6.
@zuzanka_13 trošku mi to koliduje se spádovkou, kde je přijat pro případný individuál a ředitelka neví, zda mi má posílat nějaké podklady nebo ne.
Přidám se do klubu, zápis 3.5. a stále nic 🤦♀️
také stále nic. Zápis 4.5. a výsledky budou nejpozději 3.6.
My byli na zápisu 4.5. a taky zatím výsledky nemáme.
@katka9184
@elis16
@krisstina93 na prd, holky, na prd. Jasně že mají lhůtu třiceti dnů, ale kdekdo čeká, co bude. Ve spádovce je přijatý už týden.
Take cekame, my se to dozvime 30.5. 🙂 tak jeste tyden 😀
Já si myslím, že mají ještě čas ne? Loni zápis do MŠ byl 5.5. a výsledky byly vyvěšeny až 1.6.
@veruuu_kubesovic jak kde, někde dávno jsou. Jak jsem psala, spádovky to vyvalily 17.5.
My jsme měli zápis 11.5. a výsledky budou 3.6. Ale zajímalo by mě, co jim tak dlouho trvá. Jsme malá školka, přijímat se bude 25 děti a jediné kritérium pro přijetí je věk... Srovnat cca 35 uchazečů podle věku snad musí být za hodinu hotové😇
My stále nic 🙄 a to do zítra mají být... Jsem napnuta jako ksandy
@tahejhula taky nemáme zápis 6.5., ale rovnou řekli že nemají místo a okolní školky plno
Tak malý je přijat, včera jsme buchli šampus 🥂
Syn je také přijat 🙏 Hodně se mi ulevilo.
Všem, kteří ještě neví výsledky, přeji hodně štěstí a pevné nervy!🍀🍀🍀
U nás furt nic, fakt začínám být naštvaná.
@tahejhula Tak pokud máte mít výsledky až 3.6., tak nemáš důvod být naštvaná...
@somalicats ale ano, mám.
@tahejhula Nemáš. Já si pamatuju tu předchozí diskusi kvůli školce, do spádové ho vozit nechceš, protože je daleko, měnit spádovost si taky nechceš. Je logické, že se čeká na zápis dětí z UA, protože musí přijmout nejdřív všechny spádové děti, pak logicky tedy děti z UA, které mají faktický pobyt ve spádové obci, a pak teprve nespádové. A když nemají přehled, kolik jim tam přijde k zápisu dětí z UA, tak těžko můžou nabírat nespádové děti.
@somalicats diskusi si pamatovat můžeš, jinak nevíš nic, takže tak. 🙂
@tahejhula Holka zlatá, to je úplně jedno. Problémy si děláš jen Ty sama. Mohla sis dítě přehlásit k pobytu tam, kde fakticky bydlí, měla bys teď spádovou školku. A to buď ráda, že nemusíš řešit losování mezi spádovými dětmi, kterých je víc, než je kapacita spádové školy.
@somalicats u nas to tak treba neni. Zacatkem kvetna byl zapis pro spadove i nespadove deti z CR a zacatkem cervna bude zapis pro deti z UA. Vysledky zverejni po 5 tydnech od zapisu a teprve po zverejneni prijatych deti z CR zacne zapis deti z UA.

U nás jsou termíny do konce května...