icon

17letá dcera nás ignoruje, nemluví. Jak to máte vy?

nana.76
12. únor 2015

Mamky jak to máte s dospívajicima dcerama,já nevím jak dál.Ignoruje nás,nemluví s náma,chce se pořad někde toulat a když ji to zakažu jsem ta nejhorší 😢

Strana
z2
musica_andy
18. únor 2015

Nečetla jsem diskuzi až do konce, ale radím vydržet. Sice ještě nemám dospělé dítě, ale pamatuju si na svoje dospívání ... taky jsem měla pocit, že doma je to nejhorší a rodiče udělali to, že mě nechali ... no a já se za chvilku srovnala a tak nějak mě to přestalo bavit. Pokud víš, že nechodí někam krást nebo nebere tvrdé drogy, tak bych jí dala volnost, potřebuje si ujasnit, kdo vlastně je a kde má hranice a s tím ji nikdo nepomůže.

mambav
23. únor 2015

@nana.76
Mám doma to samé skoro 19 letého syna, 17 letou, 6 letou a 18 měsíční holčičky. Se synem v pohodě, ale 17 letá mi trénuje nervové spoje na maximum. Přes týden je na intru ale o prázdninách a víkendech doma, a stačí to. Nikdy bych jí nebalila věci a nevyhazovala pryč z domu ať se o sebe postará. Z vlastní zkušenosti vím že je to hodně těžké nemít nikoho v zádech. Ono je to časem přejde, prostě si musí vybojovat to dospívání a pak se srovnají. Jen se děsím toho že mě to čeká ještě dvakrát..
Takže pevné nervy, občas zapomeňte že máte děti a prostě je ignorujte.Nejlépe vyjeďte pryč z domu na víkend sama.

hancazivocich
23. únor 2015

Mně máma vyhodila ve 23... A já šla.... A dodnes nejsou dobré vztahy. Pubertu jsem neměla vůbec bouřlivou, jen jsem čas od času cukla ramenem, ale máma těžce nesla, že milovaný syn odešel na vejšku a mě (kouli na noze) má doma... Nikdy se netajila tím, že mě nemá ráda...Vyrazila mě, švihla se mnou o futra, řekla mi, že jsem d.vka - v té době jsem měla prvního partnera... řvala na mě a házela po mně věci.. A já šla - z trucu... Sice jsme byt neměli uplně zařízený, naštěstí ten den dovezli postel, věci jsem měla v pytlích, atd... Ale odešla jsem, s ex jsem byla, i když to nebylo uplně ořechový, byl na mě hnusnej, narodila se dcera, šlo to do kytek....
Nebyla jsem nevděčný puberťák, ale věčně jsem mámu iritovala tím, že já jsem u nás a brácha pryč...
Nejdřív jsem hodně sportovala, chodila na brigády, vošku prošla s červeným - tak jsem ani x měsíců neplatila školné, domů jsem přispívala, podílela se na domácích pracech, i z brigád jsem platila inkaso, vše bylo špatně.. Já odešla.. A dodnes jí to nemůžu zapomenout...... že mě vyštvala..jak prašivýho psa...A za sebe vím, že jsem si to nezasloužila...Jenže ona čekala, že budu škemrat, víc vydělávat, víc odevzdávat - po noční mě budila po dvou hod s tím, že už jsem vyspalá a stačí mi to, když jsem se učila na maturitu, zkoušky, tak brala synovce, abych se nestíhala učit.. On byl naštěstí hodný, když spal, nebo tak, tak jsem se i tak stihla naučit...

@nana.76 - nevyhazuj, nikdy to nepůjde vrátit..

marton
21. bře 2015

@alisek nechci ti brát iluze,ale je to jedno zda je to kluk či holka ☹ .Možná mají každý jiné projevy,ale výsledek je stejný 😉 .

helenaoparilova
26. bře 2015

To je typická puberta

Strana
z2