Je čtečka knih lepší než mobil?
Dobrý den,
poslední dobou čtu hlavně na mobilu, ale vadí mi, že mě u toho pořád ruší zprávy a večer z toho bolí oči. Přemýšlím, že bych si pořídila čtečku knih, třeba Kindle nebo PocketBook.
Nejsem si ale jistá, jestli bych ji opravdu používala, nebo je to věc, která mě bude bavit jen první měsíc.
Máte doma čtečku a čtete díky ní víc?
Děkuji.
Mám podsvícený kindle, protože nejvíc čtu, když uspávám dceru. Ale je teda blbé, že neumožňuje stažení aplikace palmknih, kde se dá půjčovat, já e-knihy kupuju a s mojí spotřebou to leze do peněz. Čtecí komfort oproti čtení v mobilu nebo tabletu je fakt nesrovnatelný. A papírové knihy sice miluju, ale když chci číst ve vlaku, na dovolené atd, tak je čtečka mnohem praktičtější
Určitě je to skvělá věc, využíváme v rodině všichni, kdo čteme rádi. Mám momentálně onyx boox a má právě možnosti půjčit knihy i z knihovny. Před tím jsem měla přes 10 let pocketbook, tam to z knihovny nešlo.
Na cteni mam nejradeji ctecku, ale bohuzel ji obcas zapomenu vzit, takze mobil to jisti. Mam pocketbook a synchronizovane knihy v mobilu a ve ctecce, takze je jedno, kde a kdy ctu. Vypujcky z knihovny nevyuzivam, ctu hlavne anglicke knihy a ty jsou vsechny na internetu ke stazeni zdarma 🙈
Jo, čtečka je fakt skvělá věc ❤ Doporučuju všem, co rádi čtou všude možně 😍 Mám starší Pocketbook, ale chtěla bych si koupit novou s Androidem, ať si můžu půjčovat eknihy z knihovny. Holky, kdo takovou čtečku máte, jakou byste mi doporučily? Moc prosím o tipy ❤
@babka můžu poprosit o radu, kde zdarma stáhnout současné anglické knihy? 🙂 Moc by mi to pomohlo, děkuji 🙂

Čtečka je za mě super, jen až si budu kupovat jednou novou, tak si vyberu čtečku podporující palmknihy aplikaci, kterou knihovny využívají na e-výpůjčky. Takto si na čtečce mohu číst jen to, co si sama pořídím a e-výpůjčky musím číst na tabletu nebo v mobilu.