icon

Mražená pizza Don Peppe. Jaká je?

15. dub 2026

Čau lidi, občas nestíhám vařit a hledám nějakou mraženou pizzu, co chutná aspoň trochu jako z pizzerie. Zkoušeli jste tu značku Don Peppe? Viděl jsem ji teď v akci v Tescu. Není to jen těsto s trochou kečupu? Nebo se tam najde i nějaký sýr a šunka? Potřebuju mít něco v mrazáku pro strýčka příhodu, když přijdu pozdě z práce.

1pomnenka
15. dub 2026

To nevím, jestli ti bude chutnat. Já jsem ještě žádnou mraženou, která by mi chutnala, nenašla. Ale já mám nejraději domácí, těsto se udělá samo, navrch si dám, na co mám chuť.

klokanka31
15. dub 2026

@anonym_autor My už mraženou nekupujem, jedině z pizzerie. Ale dřív byla nejlepší Casa di Mama.

dostalka72
16. dub 2026

Mě zatím žádná mražená pizza neohromila.

fire85
@1pomnenka

@1pomnenka jak se testo udela samo?

ninive211
16. dub 2026

Tak je to prostě hotový výrobek, sýr a šunka na tom samozřejmě je, ale my si to vždycky, když jsme dřív mívali hotovou pizzu, stejně ještě "dodobili", aby to nebylo tak chudý.Jinak Don Peppe je spíš taková americká pizza = silnější buchta. Víc mi chutnala Ristorante, ale to už je hooodně dlouho, co jsem koupila mraženou pizzu, takže nemohu soudit , jak aktuálně...

1pomnenka
@fire85

@1pomnenka jak se testo udela samo?

@fire85 Lehce, naházím suroviny ( minuta práce ) od oka, nic nevážím, do robota nebo pekárny, ručně se s tím nepleskám. Vytáhnu hotové těsto.

mabs
16. dub 2026

Mě vyhovuje Ristorante. Přidám na to ještě šunku a sýt a hotovo. A nebo kupuju hotové těsto v lidlu a ostatní ingredience na něj naházím.

moudivlacek
16. dub 2026

Já doporučuju koupit balíček 4 ks korpusu/těst ve Formaggerii (cca 200Kč, což je 50Kč kus), dám na mrazák a když je třeba, obložím a za 8 min v troubě na max. 230-250 hotovo a chutná dost podobně té z pizzerky. Osobně před dáním do mrazáku půlím a mně na oběd stačí půlka. Je tenká, takže žádné dlouhé rozmražování, vyndám, připravím a nakrájím ingredience a hned obložím a peču. S mraženýma se to nedá srovnat, je fakt výborná.

krisstina93
16. dub 2026

U nás jede jedine sýrová feliciana 😅 všechny ostatní jsou hnusné

daduna171
16. dub 2026

@anonym_autor nám chutná,kupujeme Šunkovou s bylinkovým máslem,těsto je takové silnější,ale chuťově nám jede víc jak třeba Giuseppe