icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

maybay
19. kvě 2012

@rozarka65 je to z prostreno podle pani Ivany : http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cesty-domu

maybay
19. kvě 2012

@rozarka65 testo jsem dala promichat a vykynout do pekarny, je to jednoduchy recept, at se povede

nikiii
19. kvě 2012

Holky, zítra bych potřebovala být celý dopoledne venku, ale nějak mě nenapadá co vařit, abych se o to absolutně nemusela starat. Nenapadá vás něco?

medvide1
19. kvě 2012

@nikiii guláš v troubě, nebo nějake zaopečene těstoviny

nikiii
19. kvě 2012

@medvide1 Guláš je jediný co mě napadlo, ale ten byl právě minulej týden ☹ A poslední dva dny byly zapečený brambory ☹ ☹ ☹ ☹

medvide1
19. kvě 2012

@nikiii tak sekanou

rozarka65
19. kvě 2012

@maybay děkuji...🙂

cervena_vila
19. kvě 2012

Dneska luxusní svíčková na smetaně (z krůtího masa) v papiňáku dle mé babičky - a dítě si řeklo o kus-kus, na zítra kuře na paprice - předpokládám, že dítě bude jíst suché špagety...
@nikiii co nějaká hustá polévka? Já vařím v papiňáku, abych se o to nemusela starat. Nebo když jste měli zapečené brambory, tak zapeč těstoviny 😉

reruna
19. kvě 2012

dnes hovězí bujon s nudlema, vepřové řízky, brambory, buchta s pudinkem - je výborná , dělala jsem světlou s čokoládovým pudinkem

babulinkab
20. kvě 2012

kuřecí vývar
roláda z mletého masa, br. kaše a zeleninový salát

prdecek
20. kvě 2012

pečené kuře s rýží a zeleninka 🙂

evuss
20. kvě 2012

tak mi jsme dnes s Viky sami doma, takže si asi dáme k obědu špenát s br. knedlou a vajíčkem (táta to bude mít na véču), na sváču příznačný nedělní koláč s meruňkami.

lucifereeek
20. kvě 2012

včera řízek a brambor. kaše + okurek, dneska rýže a kuřecí křidýlka 🙂

beruskanula
20. kvě 2012

dnes polévka z červené čočky a koprovka s bramborem a vajíčkem 😎

odpo se chystám dělat ten apple crisp 😎 a na vecu toasty 😎

samik2008
20. kvě 2012

polévka včerejší zeleninová a vepřové maso v žampionové omáčce a pšeničné nudle.

anieanne
20. kvě 2012

Kuře pečené na bramborech a cibuli.

mili84
20. kvě 2012

bramoračka, sekaná + brkaše

maxinkaa
20. kvě 2012

Smažený sýr se šunkou, hranolky 123 a tatarka 😉

katyxq
20. kvě 2012

Segedýn (bez smetany, dokud kojím, tak nic mléčného kvůli dceřině alergii nemůžu, manželovi nezbývá než být solidární 😉) a k tomu houskový knedlík, ten bez mučení přiznávám kupovaný, nějak nebyla energie a domácí v mražáku už nejsou.

jimmy1
20. kvě 2012

česnečka se sýrem a topinkou, rýžový nákyp se švestkama 😵

kammka
20. kvě 2012

kuřecí řízky, brokolice v páře, brambůrky, zeleninový salátek, malá chery rajčátka...řízky jsem dělala tatínkovi, ještě zbyly, tolik jich s sebou nechtěl a to se prej ještě podělí s kolegou 🙂)

djn
20. kvě 2012

vepřo-knedlo-špenát

1luciferka1
20. kvě 2012

dneska bylo knedlo zelo vepřo 😵

na zítřek jsem koupila bílý chřest, co s ním???

eyael
20. kvě 2012

@1luciferka1 udělej k němu bílou holandskou omáčku, plátek teplé kvalitní šunky a brambůrky a máš exklusivní oběd 😉

petule246
20. kvě 2012

u nás losos se zeleninou a br. kaší (takový náš víkendový evergreen) a na zítřek už mám nachystané rizoto s krůtím masem ... a už dokonce vím, že v úterý udělám těstovinový salát, mám na něj prostě chuť.

petule246
20. kvě 2012

@1luciferka1 - mne moc chřest nenadchnul, takže já bych asi zkusila polévku.

jimmy1
21. kvě 2012

česnečka ze včera a pizza Hawai 😉 jestli teda zase na ni nezapomenu dát ananas jak minule 😀 😎

reruna
21. kvě 2012

včera jsme byli v zoo, takže jsme jedli tam kuřecí řízek a hranolky a doma večer grilování klobásky, domácí chlebík, dneska asi lasagne z Lidlu, vůbec se mi nechce vařit, je moc pěkně🙂
buchta s pudikem je moc dobrá, ještě kousek zbylo, tak dneska nevařím asi nic 😅

reruna
21. kvě 2012

@eyael jaká je bílá holandská omáčka?

reruna
21. kvě 2012

@1luciferka1 zkoušela jsem polévku, jen tak vařený na kousky do těstovinového salátu, nebo jako příloha k bramborám a masu a nemuselo by to být špatné zabalit do slaniny nebo šunky, zalít smetanou, posypat sýrem a zapéct...

Strana