Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀
kuře na paprice a knedlík (kupovaný) nebo těstoviny
Dnes guláš od včera a večer jdeme buď na pizzu nebo tatarák
pečené kuřátko, brambory
játrová omáčka z kuřecích jater, celozrnná rýže
Dnes játra jako minutka,hranolky a zeleninová obloha,a zákusek Míša řezy 😉
Brambůrky zapečené se zeleninou, sýrem a smetanou. 🙂
u nás dneska vaří drahý a tak budou vařené brambůrky s obalovaným květákem 🙂
dnes polévka -bramborový krém (bez smetany) a smažený hermelín, brambory, zeleninová obloha a hlávkový salát
U nás dnes ryba Claresse. Vcelku dobrá náhrada za neustále kritizovaný Pangas.
my máme kuřecí kousky na kmíně se žampiony a hranolky 🙂
obědváme u tchána a máme kuřátko 🙂
chřestové risoto......dělám poprvé,možná budeme bez oběda 😀
my dnes měli uzené kuřecí stehna, nový brambor a okurkový salátek ....... a odpoledne sem pekla s malou sušenky 🙂
zkusila jsem to jak ukazují v TV ten pytlík s tou směsí na obalení řízků a musím říct, že to bylo moc dobré 🙂
Dneska byla čočka na kyselo a vajíčko
dneska jsme byli na navsteve,takze byly testovinky se zeleninou,syrem a bylinkama a ke kaficku muj cheesecake,musim se pochvalit,byl bajecnej 🙂
já jsem dneska dělala kuřecí na kari a americký brambory. Vynikající i talíř bych nejradši olízla, ale měli jsme návštěvu 🙄 🙄 .
my máme dneska pečené kuřecí stehýnka a křidýlka a k tomu nový brambůrek s pažitkou a máslíčkem..jako sladkou tečku "rafaelo" na plech a odpo na grilovačku k dědovi🙂
Dnes máme zapečené kotlety se šlehačkou,šťouchané brambory a asi upečeme makovec 😉
dnes bude odpo grilovačka masíčko a špízy ze žampionů, cibule atd.
Kuře na zelenině a brambory
Kuře na smetaně a těstoviny.
rajská a knedl 🙂 k večeři budou palačinky se špenátem 🙂
knedlo-zelo-vepřo 🙂
Vepřové řízečky s bramborem a čerstvým salátkem ze zahrady
vepřové kotlety na zázvoru a rýži. 🙂
dneska sem dojídala zbytky 😅 (malá byla u babičky a manža v práci) tak sem upekla aspoň štrůdlík
a zitra chystám kotletku na žampionech s rýží a nějaký salát
@zuhur @brusinka.pusinka Prosím, prosím nedáte sem znovu recept na štouchané brambory s mletým masem a rajčaty? Nikde jsem ho nenašla a zní to moc dobře 🙂 ..díky