icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
xuxie
24. čer 2013

Už je to na té zelenině poznat, že "potkala" slunce 🙂
Takže dnes byla květáková s hráškem a pećené kuře na bylinkách s novými brambory a mrkev s kedlubnou v páře.

lucyvivien
25. čer 2013

jahodové knedlíky s tvarohem 🙂

jaja01k
25. čer 2013

květáková polévka a palačinky s tvarohem a ovocem

pelenka
25. čer 2013

Hustá květáková polévka a losos s batátovo bramborovým pyré se zelenou petrželkou.

1luciferka1
25. čer 2013

kuřecí vývar s nudlemi a smažený květák, smažená brokolice a šťouchaný brambor s cibulkou

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
barcca5
26. čer 2013

taky jsme včera měli smažený květák 🙂 a dnes asi špagety s nějakou omáčkou. Kdybyste měli nějaký dobrý recept, šup sem s ním 🙂

helcenka
26. čer 2013

Dnes kuřecí rizoto se zeleninou.

vrana
26. čer 2013

cizrnová polévka, treska s bramborem

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
beruskanula
27. čer 2013

květákový mozeček a brambory v troubě🙂

helcenka
27. čer 2013

Dnes bude dietka, mám nějakou střevní chřipku a ratolesti jsou také nemocné a jíst stejně nechtějí, takže jen nějaký vývar a po zbytek dne suché rohlíky, banány... 😝

kammka
27. čer 2013

včera rajčatová omáčka s těstovinami, dnes opět těstoviny, ale domácí, našla jsem v mrazáku krabku se zbytkem šunkofleků a na zítra je tam zasutá krabka s fazolemi s vepřovým masem...není nad taková překvápka, když je člověk doma s miminem sám..Toníkovi jsem vařila předevčírem králíka s bramborami a zeleninou, včera vejce, brambor a špenát plus zbytek cukety, dnes červená čočka a zelenina z pytlíku mražená: brokolicový mix...

o víkendu bude krkovička pečená s králíčima pacičkama (předníma), špenát, nové brambory,...a pokud nezbyde, tak kýta na houbách a rýže.. polévka asi zelňačka z uzených žeber..

kammka
27. čer 2013

ale i když zbyde, tak si to asi dám v krabičce do mrazáku 😀

trisestri
27. čer 2013
petule246
27. čer 2013

ahoj, u nás dnes vepřové na moravance (kyselá zelenina ve skleničce) s knedlíkem a bylo to výborné. Zítra plněný lilek a cuketa mletým masem.

xuxie
27. čer 2013

Polévka rajská s bazalkovým kapáním a bryndzové halušky 😵 Mícháme bryndzu s Lučinou půl na půl, jsou méněslané a takové tekutějši, že jdou i ohřívat. Malý to dostává bez špeku a my naplno, s oravskou slaninkou-milý žlučník jednou za čas snad promine 😉

luciinka001
27. čer 2013

Dneska jsem měla květákový mozeček s bramborem a řeknu vám to je žrááádlo 😀 😀 😵

cervena_vila
28. čer 2013

Boloňské ragú z kuřecího masa (prosím neříkejte to žádnému Italovi 😀 )

bocinka
29. čer 2013

pečená vepřová krkovička a šťouchané nové brambory s pažitkou.... slepičí vývar s nudlema a rajčata.... 🙂 do toho jsem už udělala rychlý moučník z tvarohu a zakysanky s jahodama a třešněma.... 🙂

Joooo holky, nějaký dobrý recept na nakládaný hermelín, nemáte???? 😕

ann_87
29. čer 2013

Dnes byla květáková polévka, čína z kuřecího masa s rýží a šopák od včera 😀

helcenka
29. čer 2013

Děti pořád nemocný, já do toho taky začala, chjooo, takže u nás květák jako mozeček s třepanými bramborami a lívance. Všichni jen tak zobli, tak to vidím, že to budeme dojídat ještě zítra, to přidělám dětem ještě květákovou polévku na jejich přání.

janapavlik
29. čer 2013

polévka kulajda, pečený pstruh s bylinkami na másle, brambory, fazolové lusky k tomu a omáčka ze zakys. smetany a kopru, mňam 🙂

jimmy1
29. čer 2013

polívka z červené čočky, zapečený květák s bramborem, třešňovo-jahodový koláč s drobenkou 😵

victress
29. čer 2013

polívky nevedu, takže jenom rizoto s vepřovým masem a zeleninou, palačinky
zítra hovězí maso, koprová omáčka, knedlík, budu péct šunkovo-sýrový štrůdl z listového těsta
pozítří šunkofleky

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
misaskul
29. čer 2013

Holky poraďte prosím co se zeleninovou směsí Halali od Hamé? Třeba nějaká omáčka? Bohužel jsem se spletla a tuto věc koupila omylem a teď nevím co s tím.

mrnous81
30. čer 2013

dnes kuřecí vývar s domácími nudlemi, holandské řízky s bramborem nebo pečenými smajlíky 🙂, k tomu zelenina a tatarka 😉

babulinkab
30. čer 2013

dnes od včera těstovinový salát a k tomu zeleninový salát.
Na zítra jsem uvařila pro dcerku a manžela přírodní řízky a zítra si k tomu dovaří brambory. Já jdu zítra po téměř šesti letech zpět do práce 😅 😅 😅 😅 😅

Strana