icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

kompleta
30. čer 2013

@misaskul základ na svíčkovou

helcenka
30. čer 2013

Táááááák, dnes jsme měli jet k ségře na pouť, jelikož marodíme, tak nám poslala alespoň výslužku - pečenou kachničku, červené a bílé zelíčko, houskové knedlíky a výborný pouťový koláč. 😀 😀 😀
Zbylo nám ještě na zítra a bude slíbená květáková polévka pro děti.

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
miriska
1. črc 2013

holky moc prosím, nemáte někdo recept na těsto na kynutý táč, které se dá zadělat v pekárně? mám třešně a chci z nich udělat buchtu, ale nic jinýho mě nenapdalo než táč s drobenkou...

monapink
1. črc 2013

Ahoj všem,prosím Vás zkušené kuchařky,poraďte jak na svítek v troube,ne a ne na něj vyzrát..on mi zkrátka nikdy nevyběhne :(

kitinka76
1. črc 2013

@miriska musí být kynutý?? já dělám tento a je úžasný 😉
http://www.recepty.cz/recept/drobenkovy-kolac-1136

nemue
1. črc 2013

čočková z červené čočky, játrová omáčka s celozrnnou rýží a k večeři žemlovka s tvarohem 😉

petule246
1. črc 2013

@kitinka76 - ten dělám taky, jen místo hery dávám olej a s meruňkami nebo borůvkami je naprosto úžasný. Teď se chystám vyzkoušet i malinový.

monapink
1. črc 2013

Opravdu nikdo,kdo peče svítek????? 😲

xpila
1. črc 2013

@monapink Já ho dělám klasicky na pánvi, v troubě jsem ho nikdy nezkoušela.

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
brambora20
2. črc 2013

krůtí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
květákový mozeček s vařeným bramborem, na večeři avokádovo-tvaroh.pomazánka s chlebem

berenika39
2. črc 2013

prosím, zapečený květák s bramborem, vajíčko rozšlehané ve šlehačce, sýr. dá se to dělat ze syrového kvetáku a brambor???
díky.

weri1
2. črc 2013

@berenika39 já bych to udělala z polovařeného 🙂

helcenka
3. črc 2013

Dětem už je líp, takže mají chuť k jídlu. To znamená, že dnes oblíbené špagety s omáčkou a mletým masem, sypané sýrem. A ještě udělám rychlou polévku, ta bude na zítra a k ní asi pstruh na másle a kmíně s bramborem.

jimmy1
3. črc 2013

@berenika39 dělala jsem ze syrového a OK 🙂

kaja38
3. črc 2013

Dneska zkusím nový recept na guláš od kamarádky, ale jestli se to nepovede tak to asi vyřeším takhle http://www.akcednes.cz/akcni-letak/5148/chef-me... 😀

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
ladie
4. črc 2013

Včera krémová polévka z lišek, mečoun na grilu, brambory, zeleninový salát.
Dneska hovězí vývar se zeleninou a nudlemi, květák (smažený a placičky), brambory. A kyne mi tady chleba.

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
kammka
5. črc 2013

dnes boloňské špagety se sýrem, polévka zelňačka s klobásou, zítra dukátové buchtičky s krémem, polévka čočková, v neděli pečené kuře s bramborem, polévka rajská.. k večeřím chleba s něčím, ke svačinám napeču, to vše pro 13 dětí a 4 dospělé, ať žijí prázdniny

bocinka
5. črc 2013

dneska houbová krémová polévka.... pangas s pečenými česnekovými rajčátky a nové brambory..... 😝

ia.
5. črc 2013

dnes kuřecí vývar, celozrnné špagety s italskou slaninou a rajčatovou omáčkou s Ricottou, posypané parmazánem, zákusek nepečený dort z piškotů a zakys.smetany s jahodama ze zahrádky 😵

lucifereeek
5. črc 2013

vývar s nudlemi, karbenátky s bramborem, bublanina s rybízem a třešněmi

jimmy1
5. črc 2013

kuřecí vývar, segedýn, knedlík, nepečený dort ze zakysané smetany (pro návštěvu), a teď odpo chystáme grilovačku (kuřecí, lilek, cuketa, paprika)

sarriku
5. črc 2013

my jsme dnes vařili čočkovou polívku se zavářkou a česnekem a jako druhý rýži na cibulce s pečeným kuřetem
a včera lečo🙂)) mňamka!

everytimes
5. črc 2013

Ahoj holky, máte nějaký chutný recept, s čím bych mohla udělat noky?? Díky 🙂

babulinkab
5. črc 2013

dnes znojemská - vařil manžel, já byla v práci
zítra budu dělat kuřecí vývar a smažené žampiony, brambory, zeleninový salát

ladie
6. črc 2013

Kulajda (na zahradě vyrašil kopr, tak jsem toho hned využila) a vepřové řízky, brambory a rajčatový salát.

berynka
6. črc 2013

Gnocchi s listovým špenátem, večer bude file s kaší 😉

Strana