icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

kammka
11. říj 2013

k obědu jsme si s tátou dali jen tak samotný smažený květák s tatarkou a k večeři jsem vytáhla z mrazáku prdelačku 🙂
línej den byl, no.... 😉 😉 😉
ale upekla jsem ořechovou bábovku..

na zítřek jsem vytáhla kus srnky a něco z ní stvořím. polívka asi bramboračka.
k večeři zítra asi vdolečky s jablkovými povidly a tvarohem, myslím na ně celej tejden
v neděli bych mohla udělat bramboráky.

na ten prejt zase nedošlo.. 😒

punky
11. říj 2013

k obedu spaldove a bezlepkove testoviny s uzenym tofu a bazalkou k tomu pickles(kvasena zelenina) k svace ryzova kase s medem seminkama a brusinkama a vecere trhanec s celozrne mouky 🙂

misaskul
12. říj 2013

Někdy vůbec nevím co vařit, inspiarce žádná, jídla se opakují.
Včera mě ale snad osvítil duch svatý, protože se mi v hlavě zjevil jídelníček na celý týden!!!
Tak tady je:
Dnes hrachový krém a holandské řízky s bramborovou kaší, večer bábovka.
Zítra ovocné knedlíky sypané tvarohem, k večeři domácí chleba s máslem a šunkou. Knedlíků dělám 2 dávky a jednu zamrazím.
Pondělí bramboračka se zeleninou a pečená kuřecí stehna s rýží, večeři zatím neřeším.
V úterý bude bramboračka z pondělka a noky s houbami a smetanovou omáčkou.
Ve středu koupím v masně hovězí kosti a udělám pořádný vývar s masem a nudlemi a rizoto ze zbylých kuřecích stehen sypané sýrem a snad zbyde i na čtvrtek.
V pátek udělám jen nudle se zeleninou, protože od 15h mají naši velkou rodinnou oslavu v restauraci, která začíná rautem. Snad do té doby neporodím (když už to mám tak pěkně naplánované). 😀

mrnous81
12. říj 2013

Dnes domácí gulášová polévka s pečivem a dukátové buchtičky s krémem 🙂 Zítra ještě netuším ☹

babulinkab
13. říj 2013

Vývar, smažený květák, brambory, okurkový salát

samik2008
13. říj 2013

čočková polévka a zapečené brambory

beruskanula
13. říj 2013

smažený květák a brambor

zítra plněné papriky pečené v troubě

ladie
14. říj 2013

K obědu svíčková (jen omáčka, bez masa. Naše dítě je býložravec 🙄 ) a celozrnný knedlík, k večeři pečené kuře s rýží a nějaký zeleninový slaát.

prdecek
14. říj 2013

oběd - vepřová polévka s kroupama a čufty s bramborem a tatarkou a na večeři smažený hermelín brambory tatarka

malej má červenou řepu s rýží a hovězím masem

xvitk101
14. říj 2013

Vyvar a jatrove knedlicky z kralika. Risoto se spenatem, parmskou sunkou a kralicim masem. Kralik vyuzit na 100%. Mame to stesti, ze ma muj deda chov.

lkasparo
Odpověď byla odstraněná
cassis1
14. říj 2013

bramborový salát, pangac, hráškový krém.

mrnous81
15. říj 2013

Dneska uvařím něco rychlého a to šunkofleky s uzeným masem 😉

ladie
15. říj 2013

K obědu kuskus se zeleninou a sýrem. K večeři flank steak, grilovaná zelenina, opékané brambory.

lenkazdenek
15. říj 2013

Dneska losos na másle s bramborem,tatarka a okurkový salát a k večeři těstoviny se špenátem 🙂

pazibarb
15. říj 2013

jaké koření byste daly do mrkvové polévky? bude jako krém. děkuju

punky
16. říj 2013

dneska tempech s bramburkma v pare a dusena mrkvicka a k veceri bezlepkova pizza 🙂

petule246
16. říj 2013

těstoviny s krevetama, výborné to je, zrovna jím nášup, k večeři palačinky, syn si je přeje

mjanca
16. říj 2013

u nas dnes kedlubnova polevka a palacinky, k veceri pizza a na zitra jsme upekly krtkuv dort na plechu http://www.mamincinyrecepty.cz/moucniky-na-plec...

mjanca
16. říj 2013

a zitra budou spenatove lasagne a kvetkovo-porkova polevka

katka_mel
16. říj 2013

U nás dne sbramborová polévka a játra restované na cibulce s chlebem (přání partnera 😉 ) a jablkový štrůdl. Včera br kaše s opečenou šunkou a volím okem. No a zítra? Tak to opravdu nevím. Možná ty palačinky. 🙂

sonia79
17. říj 2013

@mjanca mňam, špenátové lasagne, dala bys mi prosím recept, případně odkaz ? Já těstoviny jakkoliv miluju ale na lasagně jsem si ještě netroufla, nikdy nevím, jestli ty pláty napřed vařit nebo jestli věřit tomu, že se upěčou v troubě v bešamelu nebo v tom, s čím se pečou ... 😝

ramdy
17. říj 2013

děvčátka, prosím o radu, co vaříte v prvních dnech po porodu?

sonia79
17. říj 2013

@mjanca díky moc, jen nevím, zda to na mě není moc složité - ale určitě se aspoň pokusím 😉

punky
17. říj 2013

dnes jsme dojedli tempech s bramborem sypaným sezamovou soli a dusenou mrkvickou k svace ryzova kase s ryzovim sirupem hrozinkama a seminkama a k veceri zeleninova polivecka 🙂

glimmer
17. říj 2013

vinná klobása a brambory.

mjanca
17. říj 2013

@sonia79 ja nejsem moc velka kucharka, ale hele - dala jsem to 🙂, tak to zkus. Nam to tu uz voni v troube 🙂

ludva
17. říj 2013

Ahoj holky, jdu k Vám na radu... Mám v lednici kus divočáka 😲 Nevíte co s ním? Guláš? Svíčkajda?

katka_mel
17. říj 2013

Tak u nás dnes opravdu palačinky pro partnera a Danku na sváču, já a Danka na oběd bramboráky. 🙂 +polévka za včerejška.

Strana