icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

cattus
26. črc 2015

Pritel dostal chut na fazole a ja je nejim. Takze dneska bude dvoji obed. On fazole a ja mam chut na smazak s hranolkama pecenyma v troube. A asi udelam okurkovy salat. Uz dlouho o nem mluvime a jeste jsme si ho nedali

sasanka033
26. črc 2015

mrkvova polevka a na veceri do restaurace 😀

eriska
28. črc 2015

holky, vím, že to sem úplně nepatří, ale je vás tu dost, tak třeba někdo bude vědět. Neznáte www.smakujto.cz?

lullli
29. črc 2015

Dneska bude šoulet a zeleninový salát a ke sváče trhanec se švestkovou omáčkou.

ty_na
29. črc 2015

Kuřecí směs po mexicku s rýží.. A k čaji Řezy z Hery 🙂

luca16
29. črc 2015

špenát s bramborem a vajíčkem 😉

mjanca
29. črc 2015

veprove platky, horcicna omacka, a asi ryze. Rybizove muffiny. K veceri bramborak z brambor a cukety 😉

emcakanska
29. črc 2015

Čínu s tofu, oba to z manřou milujeme. ;)

glimmer
29. črc 2015

vepřový plátky s brkaší + upeču buchtu s tvarohem

sasanka033
29. črc 2015

vcera psenicne placky plnene kurecim, paprikou, rajcetem, cibuli a syrem, ve zkratce proste tortilla😀 dneska a zitra neco z mleteho - bolonske spagety a masove kulicky s br. kasi.

ninusch
29. črc 2015

sasanka033 jeee, nebyl by prosím recept na tortillu?

marikamal
29. črc 2015

Ahoj Eri, slyšela jsem o Šmakujto nedávno a jeden balíček si objednala, tak uvidím 🙂 V podstatě se jedná o měsíční zásilku kvalitních delikates, které v krámech běžně neseženeš. Jsem tedy zvědavá, co mi přijde.. 😉

sasanka033
29. črc 2015

@ninusch jasne, ale neni v tom nic kulinarskeho 😀 ta placka byla koupena v bille, v sacku byly 4, ale da se to koupit fakt vsude. na panev jsem dala cibuli, k tomu kousky kurecich prsou, koreni dle libosti a toho, co mas doma, ja dala sul, pepr, sladkou papriku, grilovaci koreni a koreni na kure. k tomu prihodit nakrajenou papriku a rajcata a mezitim v troube na chvilku rozehrat ty tortilly (kdyz je tam nechas dyl, tak ztvrdnou). nekdo to rozehrejva na panvi, nekdo je zamota vsechny najednou do alobalu a da na chvili do trouby jen prohrat. na rozehratou placku jsem dala jeste platek syra, zasypala smesi z panve a prehla a mnaaaaam🙂

pomnena
29. črc 2015

dnes cuketovy nakyp a rajcatovy salat

maybe72
29. črc 2015

...u nás dnes květákový mozeček, brambory a zeleninový salát, ke svačině meruňková buchta s drobenkou a tvarohem... už mi to tu všechno voní, doufám, že i na mě něco zbyde 😉

ty_na
29. črc 2015

@pomnena dobrý den, prosím jak děláte cuketový nákyp? děkuji 🙂

profiss
29. črc 2015

U nás bude hamburská a HK....

jarkakr
29. črc 2015

Pečené kuře s cuketovou nádivkou a bramborem. Okurkový salát (domácí okurky z balkonu 🙂 ) a vývar z kuřecích kostí.

ladyhacek
29. črc 2015

kuřecí řízek, nové brambory a k večeři mám cuketu a brambory 🙂

ninusch
29. črc 2015

@sasanka033 Ježiši to zní úplně fantasticky. Asi je brzy udělám 🙂 Moc díky 🙂

sasanka033
29. črc 2015

@ninusch je to fakt dobrota a hlavne rychlovka🙂

lucinka_1984
29. črc 2015

My si doma daly skvělou zeleninovou polévku s paprikou. Recept jsem brala tady https://www.receptynakazdyden.cz/recept/zelenin... kdyby měl někdo zájem také ochutnat. Určitě za to stojí 😉 jen poradím, my si tam místo Knorr bujonu zeleninového dali ten hovězí, abychom tam dostali trochu chuť masa, ale dobré jsou všechny jejich bujony, zeleninovým to rozhodně nezkazíte 😉

prdecek
29. črc 2015

my dneska cuketové bramboráky a masová směs

pomnena
29. črc 2015

@ty_na cerpala jsem z techto stranek , http://www.labuznik.cz/recept/labuznicky-cuketo... je to vskutku lahudka a rychlovka-nejvic casu zabralo samozrejme strouhani 😅 Je dobry teply i studeny

pomnena
30. črc 2015

dnes dusena mrkev s rozmarynem,brambory. dezert rybizova bublanina

katka_mel
1. srp 2015

Langoše. 🙂

lullli
1. srp 2015

Dnes dorazila tchýně 😀 , takže polévka z květákových listů s kořenovou zeleninou, vídeňský bramborový salát a kuřecí řízek a na odpoledne jsou sluníčka z listového těsta plněná jablky se skořicí.

vverunkaa
1. srp 2015

kuře na červeném víně 😀

profiss
1. srp 2015

Bramborový guláš s houbami....chléb

sasanka033
1. srp 2015

Dneska doslo na ty masovy koule a brambory🙂

Strana