icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

ditta01
1. dub 2017

Dneska segedyn s domácím houskovým knedlíkem ☺

zuzineckah
2. dub 2017

My jsme včera grilovali (kuřecí steaky, panenku, sýr, zeleninu...), něco zbylo, tak dnes udělám testovinovy salát s masem 🖒Ale až na večeři, právě jsme se rozhodli, že na oběd si někam zajedem 😃👌

linusha
2. dub 2017

Včera porková polévka a zapékané těstoviny a dnes kuřecí vývar a zapékané kotletky se šlehačkou a bramborem a ke kávě buď margotková bábovka nebo perník 🙂

popelka1984
2. dub 2017

Včera plátky vepřových jater na pánvi v takovém kečupovém sosíku a hranolky, dnes čína s rýží

chocolady
2. dub 2017

Zeleninovy vyvar a bramborove placky. 😍

sassanca
2. dub 2017

Vcera se grilovala krkovicka a cuketa, dneska byly k obědu smazene žampiony s bramborem. A ted jsem se nacpala kokosovou babovkou😖

indy2
3. dub 2017

Mame tu jeste hovezi vyvar. Rano jsem upekla strudl ke kave a delam kure na paprice. V planu na dalsi dny je houbove risoto, zapecene brambory, bulgur se zeleninou, bolonske spagety. A nejake polevky k veceri. Porkova, zeleninovy krem.. snad me jeste neco napadne 🙂

ditta01
3. dub 2017

Dneska rychlovka Mrkvová polévka a špagety ☺

ditta1990
3. dub 2017

U nás dnes brokolicová polévka a kurecí steak s bylinkami a bramborová kaše, na odpoledne jsou v troubě banánové muffiny k večeři karbanátky z červené řepy 🙂 zítra je v plánu zeleninová směs s těstovinami

alcar
3. dub 2017

Vcera krkovicka na grilu a grilovany brambor a dneska kruti "gulas" s celerem.

babuna
3. dub 2017

svíčková 🙂 ovšem prťavec začíná mít asi separční úzkost nebo ji lezou horní zuby ... prostě nevím stále pláče :( a chce se jen nosit ... tak nevím kdy to dodělám ...ještě, že to není až tak složité...

chocolady
4. dub 2017

Koprivove rizoto! 🙂

lentilkah
4. dub 2017

Panenka zapecena s bramborem, cibuli a smetanou.

popelka1984
4. dub 2017

Rajska a pečené bobíky z mletého masa, další dny třeba bramborový salát s řízkem

marcipanka.k
7. dub 2017

Dneska jsem dojídala k obědu zbytky - uzená polévka a zelňáky.
Na víkend mám v plánu těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty, musaku, bramborovou polévku.

michaela_hermanice
7. dub 2017

Dnes jen husta tomatova polevka s ovesnymi vlockami, nockem zakysane smetany a parmazanem.
A zitra kdo vi - jsem bez auta a muze mam autem na odpoledni, takze asi co dum dal 🙂

mku
7. dub 2017

Ja dnes lasagne, vcera kruti na paprice a zitra carpaccio z tunaka 🙂

lentilkah
7. dub 2017

Vcera veprovy gulas s rajcaty a paprikou + testoviny. O vikendu rajcatovou polevku a dal vubec nevim. Mozna smes a bramboraky.

indy2
7. dub 2017

byl bulgur se zeleninou, ktery se obzvlas povedl 🙂 a zitra kachnicka se zelim a br. knedlikem.. dalsi tyden zase vymyslet 😒

absintka19
7. dub 2017

Na víkend : Hrachova polévka a fr.brambory
Pondělí:koprovka s vajíčkem
Úterý:segedin a house.knedlík
Středa:rýžové nudle s kureci Čínou
Čtvrtek:kureci plátky na smetaně, rýže
Patek:játra s rýží

sassanca
7. dub 2017

Dneska bylo Kfc😀na víkend bude domácí pizza👍

eva1987
7. dub 2017

Dnes: šunkofleky
Sobota: Ryba, zeleninová polévka
Neděle: Bramboráky se špenátem, česneková polévka nebo kynuté jahodové knedlíky ještě nevím.

simi1510
7. dub 2017

@absintka19 to máš takhle dopředu naplánováno? 😀

absintka19
7. dub 2017

@simi1510 jojo 🙂 vařím manželovi do práce, má to na nástěnce 🙂 Teda až to tam pripichnu 🙂
A z pečení má ke kávičce do kefirovku a následně štrúdl 🙂

simi1510
7. dub 2017

@absintka19 tak to klobouk dolů a ten se má 🙂 Já vařím tedy podle chutí 😀

absintka19
7. dub 2017

@simi1510 taky jsem ho nejspíše na jídlo ulovili 🙂 stará se hezký a moc se na prcka těšíme, tak mi vařením utíká čas, trvá.mi to teď déle 🙂

simi1510
7. dub 2017

@absintka19 tak já taky říkám, že láska prochází žaludkem 🙂

popelka1984
7. dub 2017

Čočková polévka, tousty, bábovka s tvarohem, zítra pečené kuře s bramborovou kaší a červena řepa nebo kompot.

simi1510
7. dub 2017

Tak dneska bramborák s kurecim masem na kari... 🙂

ditta01
7. dub 2017

Dneska sekaná s bramborovou kaší a zítra na oběd k babičce mňam ☺

Strana