icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

popelka1984
20. čer 2017

Dusena kapusta jen tak s chlebíkem a bramboračka to bylo včera a dneska lečo a polivka ze vcera a pak si dame nanukáč a obložíme si ho jahudkama

kexina
20. čer 2017

@masajka87 to bych taky dala, ale moje mamka je zastánce "pořádného stravování". 😉

michaela_hermanice
20. čer 2017

Nejsou to me vytvory, ale poxhutnavam si a jako tipy to muze poslouzit 🙂
Kureci steak, spenatovy bulgur
Veprove s pivni omackou, br. knedlik
Ledovy salat s marinovanym tofu a jogurtovym dresinkem
Spagety se susenymi rajcaty, sunkou a syrem
Kureci rizek, brambory

sassanca
20. čer 2017

Na zitra jsem udělala penne alla puttanesca...ale i u takového rychlojidla jsem se pekne zapotila😖

ladyhacek
2. črc 2017

Tak včera jsem měli výbornou sekanou od mého manžela > syn neche moc jíst zeleninu tak manžel do masa nastrouhal syrovou cuketu a dal to péct i s bramborama.
Výborné!
A já dnes dělám hov. vývar a rajskou s knedlíkem (tu slibuji už asi měsíc) Tajemství v mé rajské je muškátový oříšek 🙂
Na další dny plánujeme pečené kuře s rýží (a salát z domácích okurek)
salát z bulguru (bulku, okurka, paprika)
Zapečené kotlety s bramborami
Koprová omáčka (jen nevím jak manžela přesvěčím aby byla s bramborem a vajíčkem 🙂 )

linusha
2. črc 2017

Včera vývar s játrovými knedličky, zapékaný květák, dnes svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a ke kávě rebarborové řezy. Výhledově do dalších dnů čína a pak se uvidí 🙂

kexina
2. črc 2017

@linusha juu a kde jsi splašila rebarboru? Já o ni letos nezavadila. 🙁
Nedaří se mi sehnat ani odkopek na zasazení, dřív to rostlo jak plevel všude a teď to snad nikdo nemá.

mku
2. črc 2017

@kexina ja koupila malou sazenicku predloniv zahradnictvi a letos nevim uz co s tim, jak roste...
A videla jsem ji prodavat v bille.

linusha
2. črc 2017

@kexina koupila jsem ji v albertu, jinak jsem ji viděla i v zelenině.

kexina
2. črc 2017

@mku
@linusha
U nás ji prostě nikde nemají. 🙁

ladyhacek
2. črc 2017

@mku fakt? Nám letos nevyrostla - tedy né moc oproti loňsku.

jinak já viděla v tescu

mku
2. črc 2017

@ladyhacek jj sklizela jsem uz ctyrikrat, vzdy vsechny lupeny co mela...

verrys
2. črc 2017

Vcera jsme meli kvetakovou polevku a palacinky s domaci marmeladou. Dnes kureci rizky, nove brambory a okurkovy salat 👏

lentilkah
3. črc 2017

Kureci vyvar a pecene kure s novym bramborem a okurkovym salatem.

kexina
4. črc 2017

O tenhle recept z dnešních regionálních novin se musím podělit. Vsadím se, že tyhle sušenky jste ještě nezkoušely. 😀 😀 😀

junkka
4. črc 2017

My dneska domáci hranolky, smazene tvaruzky a tatarka (na prani manzela) a malé dělám dýňový krém z hokkaido a k tomu máslové krutonky 🙂

popelka1984
4. črc 2017

Včera kuře na paprice a těstoviny, zbylo i na dnešek a dnes ráno to chtěl mrňous k snídani tak to dostal. Od včera měl snad deset pidi porcí zjevně mu moc chutnalo (bylo obzvlášť smetanové), zítra karbanátky, dávám do nich hrášek a sýr, mňamy.

masajka87
5. črc 2017

Zelňačka a sekaná

budilinka
5. črc 2017

Mrkvový krém a pečené kuře s hráškovou rýží 🙂

sarkar
5. črc 2017

Dnes zbytek ze včerejška - dušené kedlubny, mrkev a hovězí maso s kváskovým chlebem

michaela_hermanice
5. črc 2017

Zeleninova polevka s vajecnou jiskou k obedu a k veceri budou spizy z kureciho masa, papriky a zampionu a k tomu se pece domaci chleba.

dencadenda
5. črc 2017

U nas takto😉

sarenike
7. črc 2017

Dnes špenát, vepřová pečeně, bramborový knedlík, vajíčko a ještě se pečou v troubě muffiny 🙂 To je vrchol dnešního dne, ještě před pár měsíci bych ani neřekla, jakou sílu na tohle budu muset vynaložit 😅

linee
7. črc 2017

Ja to dnes osidila brambrpytrem a rybi prsty nebo volske oko. Bez polevky.

lentilkah
7. črc 2017

Gulasova polevka a zapecene kotlety s brambory, cibuli a smetanou.

chezzie
7. črc 2017

Ja s mladsim jsme dojedli rajskou s testovinami a starsi si objednal buchticky se sodo

popelka1984
7. črc 2017

Kuřecí polévka a cmunda z brambor a cukety, zítra pečené kuřecí čtvrtky pokladené slaninkou a brambory.

journals
8. črc 2017

Poraďte mi...
mam tu slabší plátky vepř.kotlet bez kostí. Co s tím? Dochází mi inspirace co pořád vařit... 😒

lentilkah
8. črc 2017

@journals Zrovna vcera jsem je zapekala s bramborem na platky, cibuli a smetanou. Sul, pepr a je to mnamka.

kexina
8. črc 2017

@journals dobré jsou taky na bramborech a kysaném zelí.

Strana