icon

Co upéct z mála ingrediencí? Tipy a rady

9. dub 2022

Ahoj holky, nenapadá mě co upéct na zítra nebo zítra 😀
Ráda peču a mám vždy všechno, ale na nákup jedeme až v týdnu, tak jsem něco chtěla vytvořit. Mám takový základ - půlka bílého jogurtu, mouka, vejce, kakao, mléko.. ovoce je pasé.. to mám asi 1 pomeranč a 2 jablka😀 zbytek končím, mandle ještě a toť vše.. 😀 rada? Kují🌺

ckocka
9. dub 2022

Litá buchta

neliiinka
9. dub 2022

Tak mě teda napadá úplně obyč bábovka a dala bych do toho ty madle. A puding nemáš? Třeba pudinková buchta na plech?🤔

autor
9. dub 2022

@neliiinka nemám😒 nemám nic, sakra práce!😀 my jezdíme vždy na obri nakup a teď už došly zasobicky😀

@ckocka Dekujii

janina228
9. dub 2022

Dvoubarevnou litou bych udělala.. kdybys měla vanilkový cukr, tak bych přidala do světlého těsta. Nebo druhou variantu - udělat klasickou litou a třeba do těsta nastrouhat ty dvě jablka 😉..

elesse
9. dub 2022

Udelala bych dvoubarevnou babovku nebo pernik na plech

klokanka31
9. dub 2022

Jestli máš perníkové koření tak domácí perník politý čokoládou 🙂

martiniquest
9. dub 2022

Udelala bych muffiny

rnika
10. dub 2022

Bábovka olejová (mouka, cukr, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva) nebo perník, pokud je koření do perníku(jinak zbytek obdobný jako u bábovky plus teda kakao) .

mollyweasley
10. dub 2022

Úplně klasický základní recept je 2 vejce, 1 hrnek cukru, půl hrnku oleje, hrnek mléka a 2 hrnky polohrubé mouky s práškem do pečiva. Dá se to kombinovat - vanilkový cukr, citronová kůra, kakao, místo mléka jogurt nebo něco kysaného, do bábovkové formy, na plech, s ovocem, pokypané krémem z tvarohu, pudinkem, posypané čokoládou...

danvitka
10. dub 2022

Bábovka, nebo buchta a do toho nastrouhat ty jablka. 👍 Řeším dnes to samé, obchod zavíral o půl 11 místo v 11. Takže tu mám jen puding, listové těsto a zakysanku. 😁 Ani vanilkový cukr nemám 🤷‍♀️