Svačiny do práce, poradíte?

karinakarin26
15. lis 2015

Holky já i můj chlap svačíme v práci, oni v práci nemají mikrovlnku a svačiny točíme pořád dokola salámy, ýry, párky, salámy, paštiky, párky.
Poradíte mi prosím nějaké i jiné typy na svačky do práce?

lv
15. lis 2015

těstovinový salát (s paprikou,kukuřicí,sýrem - s mozzarellou a rajčaty - zelenina s kuřecími kousky, stovky variací), domácí pomazánky do bagety, calzone, někdy i jen zelenina a zvlášt dresing, buchta..

lv
15. lis 2015

Rybičky, tuňák, pěny s rybkama, šunkvá pěna, plátek pečeného masa, sem tam i sekaná, karbenátek, řízek s chlebem..

sromulenka
15. lis 2015

sušené ovoce, muslityčinky, zeleninový či ovocný salát, nebo takový ten instantní sladký nápoj,který nahradí jedno jídlo.

sara84
15. lis 2015

Tortila, listovy zavin se zelenim a vysocinou, spenatovy kolac, buchta s tvarohem?

karinakarin26
autor
15. lis 2015

Buchty ne,nevyjdou me tyhle svaci na majlant? 😀

loc
15. lis 2015

@karinakarin26 taky zalezi, kolik casu chces pripravou svacin stravit... Za me vedou domaci bagety s ruznymi naplnemi - napr. tunakova pomazanka, hlavkovy salat, platek syra nebo pazitkova (bylinkova) pomazanka ala lucina, kolecka okurky nebo maslo, sunka, syr, platky rajcat nebo maslo, uzeny losos, hlavkovy salat, pripadne nejaky horcicovy dresink, dale jakakoli jina pomazanka, kdyz neni cas na domaci, lze i kupovana. A s sebou cerstvou zeleninu na prikusovani. na majland to nevyjde, je to zdravejsi a pestrejsi nez to, co svacite ted a casove malo narocne. Obcas lze zpestrit necim pecenym, at uz sladkym nebo slanym zavinem...

radusk_a
16. lis 2015
Uživatel radusk_a je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od radusk_a.

Já delám hodně sandwiche s lososem, zeleninové a nebo s proscuitem. Potom závin na všechny způsoby (houbový, špenátový, šunka sýr). Hodně se u nás rozmohly zeleninové muffiny a quiche (cibulový, pórkový, houbový, s kozím sýrem. U nás jsou totiž všichni rozmlsaní a přejezení klasických rohlíků se šunkou :D

pety91
16. lis 2015

Mňam už mi děláte chutě s těma svačinami. 😉

frenny
18. led 2016

nějaké sendviče? šunka-sýr-pomazánka-rajče-salát??? 🙂