icon

Kde kupujete podprsenky? Máte zkušenost s Astratex?

dvorakova15
27. únor 2026

Ahoj holky, řadu let jsem si kupovala podprsenky výhradně v kamenném obchodě, kde jsem si mohla vyzkoušet, pak párkrát konkrétní typ přes internet, ale chtěla bych větší výběr. Líbí se mi na https://www.astratex.cz/, není problém s velikostmi?

zvalentova
27. únor 2026

Několik let a výhradně osobně https://www.caresse.cz/

1pomnenka
27. únor 2026

Je problém s velikostmi, protože prodávají třeba 30 značek, každá má jiný střih i velikost.

betelgeuzz
27. únor 2026

Tak každá podprsenka je jiný typ, jiná značka. Mně třeba sedí velikost, ale typ ne. Ale není problém s vrácením, objednávám tam opakovaně.

patypresdevaty
27. únor 2026

Já jsme zkusila na Astratexu objednat dvakrát a spokojená jsem nebyla. Ve Správné podprsence nebo v Caresse nakoupím lépe.
A když vidím, že v kamenném obchodě zkusím několik podprsenek ve své velikosti, ale opravdu dobře se cítím třeba jen v 1-2, je objednání přes internet loterie.

lv
27. únor 2026

Triumph

zuzkasim
27. únor 2026

Jedině osobně, nebo pak jednou za čas z e-shopu od ověřené značky stejný střih, kde už vím, že mi přesně toto sedí. Jeden typ mi sedí od Tchiba, něco od Leilieve, Intimissimi, Skiny.

zvalentova
27. únor 2026
@patypresdevaty

Já jsme zkusila na Astratexu objednat dvakrát a spokojená jsem nebyla. Ve Správné podprsence nebo v Caresse nakoupím lépe.
A když vidím, že v kamenném obchodě zkusím několik podprsenek ve své velikosti, ale opravdu dobře se cítím třeba jen v 1-2, je objednání přes internet loterie.

@patypresdevaty přesně jsem tam 2 hodiny, ženské snáší co se dá a přestože mám defacto jeden styl, tak máme co dělat, abych 1-2 dvě odnesla. ... ono bohužel to tělo nemám s přibývajícími roky lepší 😀
Navíc, když nemáme standardní 75B

hennrietta
27. únor 2026

@dvorakova15 Astratex jsem několikrát využila. Bohužel v posledních 2 objednávkách mi nesedělo nic. 🤷‍♀️ Mám v plánu zajít osobně do Caresse.

martinka_33
28. únor 2026

Doporučuji www.carese.cz, navedla me k nim kolegyně s atypickym poprosím, ona jezdí do prodejny v Praze, já jsem z časových důvodů vyzkoušela brafitting online a naprosto super služba 👍 Nejprve jsem se pode návodu změřila, pani Martina me pres videohovor okoukla (v plavkách ne nahou) aby mela představu jaký typ mi bude sedět, já jsem sdělila svou představu jak by měla podprsenka vypadat, pak mi zdarma poslala balík asi 15ti podprsenek, následovalo videohovor se zkoušením, vybraly jsme asi 5 které mi sedí a z nich jsem si pak vybrala které si nechám, ostatní jsem poslala zase zdarma zpět, nakonec mi přišla faktura za ty které jsem si nechala. Odpadlo tedy placení poštovného a dokola objednávání anebo placení více kusů na vyzkoušení a pak čekání na vrácení peněz. Příště budi zase vybírat takto 👍👍👍