icon

Inspirace na vánoční dárky pro rodinu a seniory

2. lis 2022

Ahoj, letos vůbec nevím co komu koupit 🙈 dáte mi nějakou inspiraci pro dárky tchyni, tchanovi, mým rodičům, babičkam, dedum atd 😁

klokanka31
•
2. lis 2022

Knížky, křížovky, předplatné nějakého časopisu?

gracinka7
•
2. lis 2022

Tchýně dostane vstupenky na Tobogán, babička do divadla, máma knížky a sochu anděla, které sbírá, táta se ženou nějakou degustační sadu, manžel holicí strojek.

ferda90
•
2. lis 2022

Ahoj, tchyni a tchánovi ještě nevím, ale moje mamka dostane náušnice a asi balíček zdravých potravin, rýžová mouka, kokosový cukr atd, taťka kožená peněženka + ten samý balíček zdravých potravin (naši nežijí spolu). Přítel si koupil gramofon, takže tam asi nějakou desku + pořadač do kufru auta. Babkam taky nevím, tam je to takové složitější mi přijde, všechno mají

elfka21
•
3. lis 2022

Dárkový balíček lokálních produktů. Domluvili jsme se, že my dospělí si budeme dávat jen poživatiny. 😉

felixfelicis
•
3. lis 2022

Davame si jen jedle darky🙂

mishka87
•
3. lis 2022

Tchýně je milovnice koček, takže něco s tou tématikou. Moji mamce budu kupovat novou noční košili a kabelku. Obě už má v hrozném stavu a noční košili si sama přála.

marketa11112
•
3. lis 2022

@mishka87 prosim, kde koupis nocni kosili? Dekuji

mishka87
•
3. lis 2022

@marketa11112 v Říčanech jednom obchůdku. Prý tam prodávají české značky.

barumrallyebum
•
3. lis 2022

Mamka chce rychlovarnou konvici, tata hmozdir, syn kolobezku, manzel nic.

marketa11112
•
4. lis 2022

@mishka87 aha, ja doufala v eshop. Dekuji

mishka87
•
4. lis 2022

@marketa11112 Od holek tady na koňovi jsem dostala právě tip na Evona. Myslím, že mají i eshop, ale u nás je právě prodávají i v tom obchodě.

chris_n
•
4. lis 2022

Tak záleží, co kdo rád dělá... Wellness, divadlo, čaje, koření, voucher na knihy, zážitky....

marketa11112
•
4. lis 2022

@mishka87 dekuji

knuffel
•
4. lis 2022

@marketa11112 Evona. Česká výroba, jen pozor na velikosti, číslování mají pro mamuty, mám normálně vel. L, v Evoně beru vel. M.

kristyna1088
•
4. lis 2022

Tchýni jsem koupila knížky. Babičkam kupuji medovou kosmetiku, poukaz na pedikúru,vitamíny a mamce poukaz na masáže. Děda rád mlsa, tak potravinový balíček.😉

marketa11112
•
4. lis 2022

@knuffel děkuji