icon

Jak oslavit 6té výročí vztahu

giggi92
25. dub 2019

Ahoj, poraďte mi prosím, jak oslavit a co dát příteli na 6té výročí vztahu. Už mě pomalu dochází nápady, hlavně teď nemůžeme skoro nic a taky na nic pomalu nemáme náladu, protože jsem v sobotu prodělala potrat ve 23tt takže nějaké cestování, vířivky, sexy věci nepřipadají v úvahu, ale chci trošku změnu a nechci, aby jsme se doma trápili a aspoň trošku ten smutek něčím zahnali.

pipi_puncocha
•
25. dub 2019

Já nevím jestli bych na vašem místě vůbec měla náladu něco slavit. 😔😥 ale třeba mě napadlo koupit si nějakou stolní hru (jestli vás to baví), já jsem na Vánoce koupila Game of Thrones a docela se u toho zabavíme, pravidla jsou tak složitá, že nám to vystačí na dlouho. Nebo vyloženě pro partnera třeba nějakou tu projížďku luxusním autem. No a dobrou večeři, jestli už můžeš chodit ven, nebo si něco objednat.

lennus
•
25. dub 2019

Ahoj, to je mi líto, my taky přišli o miminko ve 23. týdnu, šlo o předčasný porod. Kdybys chtěla, klidně napiš. Zrovna dnes slaví naše holčička rok, narodila se po bráškovi, který umřel a před ním se narodil ještě taky předčasně syn, ten je naštěstí zdravý, to bylo "jen" o sedm týdnů, po něm ještě potrat v 11.t.. Tak držím palce, věci se v životě rychle mění, ta bolest je veliká, když rodiče přijdou o dítě, ale čas ty rány trochu zhojí, držte se!

Ale teď k dotazu. Co třeba nějaký výlet do přírody? Nás příroda hrozně nabíjí nebo jestli máte čas a peníze, tak i nějaké cestování po šestinedělí, to by mohlo být ideální ve vaší situaci, prostě změna. Nás čeká 9. výročí teď v červnu a tím, že máme dvě děti, tak chodíme na snídani, tak to by šlo taky, udělat si hezký den, začít snídaní někde v restauraci, pak třeba procházka, výlet, oběd, divadlo či kino, prostě pohodička. My už si tedy žádné dárky nedáváme, jen manžel mi dá kytku třeba.

giggi92
autor
•
29. dub 2019

Neměla jsem namysli slavit jako radostně juchat, jen tak prostě symbolicky, abychom přišli na jiné myšlenky. Přítel byl celý víkend v práci a přišel až večer takže přírodu jsem zavrhla. Upekla jsem jeho oblíbený dort s bílou čokoládou, dala jsem mu Merci a večer jsme si vypili naše oblíbené Chardonnay a zkoukli Aquamana, takže to byl fajn večer... Jinak děkuji za nápady. 🙂

@lennus
@pipi_puncocha

evalukanova
•
27. led 2020
Uživatel evalukanova je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evalukanova.

Ahoj,
Chtěla bych se s vami podělit o mojí zkušenost s rodinou oslavou. V létě sem obednala firmu vrontheroad, která se zabývá o virtuální hry. Celý večer se o nás starali, všichni se nasmáli a díky ním máme krásný vzpomínky!😍 takže jenom a jenom doporučuju!